Dodaj do ulubionych

mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze!

IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.01, 21:44
Chciałem być wczesniej od Rigla, inaczej nie mozna go przebić.
A że jest niedziela, to powiem tyle:
iwa - ;-*
kwiatek :-*
rigel :-)
behemod weź sie w garść,
Chris ( jak sie robi "w zęby?")
pzdr dla wszystkich
Obserwuj wątek
    • Gość: czarny Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 21:51
      mreck,
      daruj, ale nie znam się na tych znaczkach. O naukę proszę, co oznacza taka
      gwiazdka w miejscu buzi ?
      • Gość: carper Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 23:42
        mreck tu alfa1-pozdrawiam -nudziara
    • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 06:41
      Mreck, takie cus, to sie nazywa falstart
      i tak jestem pierwszy - poniedzialek!!!!!
      • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 07:24
        rety dopiero wytrzeźwiałem, jakich to głupot czlowiek nagada...
        czarny: :-* to poprostu całusek.
        Carper: Ziemia do Carper :-)))
        rigel: fajnie Ciebie "widzieć"
    • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 07:38
      mreck, mieszkasz cholipa tak blisko, a o nmnie zapomniałeś?! Klawiatura mokra
      od łez.................
      • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 07:49
        o. dla ciebie też, ale ten rigel to taki zazdrośnik. No ale przecież nas nie
        pozabija, :-*
        • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 07:50
          nie mogę pisać, bo wszędzie pełno wody. Kto potrzebuje soli?
        • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 07:51
          Gość portalu: mreck napisał(a):

> o. dla ciebie też, ale ten rigel to taki zazdrośnik. No ale przecież nas nie
          > pozabija, :-*

noooo, to sie jeszcze okaze!!!!
          • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 07:57
            O. nie mówiłem... wzruszenie niepozwala mi chwycić ciebie za gardło...
            Już chciałem kupić o.filtrownicę, ale teraz kupuję o.flirtownicę. Niech mnie to
            kosztuje.
            • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 07:58
              zapewniam Cię, że to urządzenie jest tu jak najbardziej zbędne....
              • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 08:02
                :-))) (:-*)!
                • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 08:03
                  no wiesz.umył byś najpierw zęby, choćby piaskiem...
                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:08
                    witam wszystkich,
                    juz gotowi do nastepnego tygodnia?
                    mreck,nie poznaje, w niedziele to pisales? ale musiala byc popijawa!
                    • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 08:14
                      Qrna, psecies zębóf jus dafno nie mam. :-****
                      cześć Iwuniu. Widzisz znowu sie mnie czepiają, już nawet w rodzonym bajorze,
                      nie można się schować. O. podobno mieszka dwa bajora dalej, a gra qrna
                      paryzankę. qrna, O. czy bendamed ci płaci za reklamę?
                      • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 08:17
                        to Tobie też wszystkie zębicha wyleciały - witaj w klubie. Kwiatek pożyczyła
                        mi na sztuczną szczęke - extra, tylko nigdzie nie ma coraga tabs...
                      • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:18
                        sluchaj, wszyscy sie tak do twojego bajorka pchaja, bo tam najfajniej.
                        narob troche smrodu (w przenosni oczywiscie) to od razu wszyscy uciekna.
                        a co z zabkami sie stalo? wybili?
                        • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 08:19
                          nie wybili, tylko zeżarli. A smrodu nie trzeba robić, był od zarania bagiennych
                          dziejów...
                          • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:24
                            zezarli? na czym?
                            jesli chodzi o bagienne swady, to roznie z tym bywa, mysle. ze mreck to
                            czysta zabka i nie smierdzi.
                            • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 08:28
                              i czysta i soczysta, iwuniu, nie trzeba było tego mówić, teraz o mnie zeżre, to
                              okropne bydlę, straszne... i do tego tak cuchnie, ona przed koregabs stosuje
                              jeszcze prusakolep. Ratuj mnie iwuniu. z siłą wodospadu! ratuj!
                              • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:30
                                a co ty dzisiaj taki bezbronny, co? pomocy od kobiety potrzebujesz?
                                • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 08:35
                                  tylko sie nie chwal, kobieta... kobieta to musi być kobieca, a ja czytałem co
                                  wypisywałas na forum o kierowniu samochodem, ty jesteś szatan a nie kobieta.
                                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:38
                                    szatan, ale na drodze w samochodzie, w innych sytuacjach potrafie sie zachowac kobieco jak na
                                    kobiete przystalo.
                              • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 08:37
                                i trutkę na szczury, nic nie działa... mocara ze mmnie, co?
                                • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 08:39
                                  chciałaś napisać moczara?
                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:40

> chciałaś napisać moczara?

to bylo dobre, Mreck ;-)))))))
                                    • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:42
                                      a co to za seksistowska meska koalicja???
                                      nie podoba mi sie, wcale a wcale...
                                      • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:43
                                        z Mreckiem koalicja? NIGDY
                                        on bawi sie w blocku, a ja lubie jak jest sucho
                                        • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:46
                                          i zadna solidarnosc plemnikow?
                                          no tak, mreck ich nie ma.
                                          • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 08:47
                                            To jak wg ciebie iwuniu rozmnażaja się mrecki?
                                            • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:50
                                              na bociana, ale nie na kapuste, bo maja watpliwosci co do miejsca
                                              pobytu glaba i ulozenia konczyn dolnych.
                                              • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 08:53
                                                baaardzo dowcipne, wiesz? a chcesz sie ze mną kolegować?
                                                • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:54

> baaardzo dowcipne, wiesz? a chcesz sie ze mną kolegować?

Iwa, uwazaj. zaraz padnie niesmiertelne dla Mrecka pytanie o majtki ... ;-))))
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 08:55
                                                    my już przezornie nie zakładamy, bo i po co ma się biedulek gorączkować....
                                                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:59
                                                    pytanie o majtki mamy juz z mreckiem za soba, doskonale wie, ze nie nosze,
                                            • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 08:52
                                              przez pączkowanie? partenogenezę? podział poprzeczny? strobilizację? creatio ad
                                              nihilo?
                                              • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 08:55
                                                mreck
                                                czy kolegowanie jest nastepnym etapem po kochaniu?
                                                jesli tak to nie wiem czy jestem gotowa na taki zaszczyt
                                                • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 09:03
                                                  kolegowanie, jest wyższym etapem przyjaźni faceta z dziewczyną, wyzszym niz sam
                                                  sex nawet.
                                                  O. nie pękaj próbuj dalej. podział poprzeczny jest blizko.
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 09:06
                                                    no jasne, zważywszy, że kolegujecie się przede wszystkim z jasnym pełnym.......
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 09:07
                                                    do jasnego pelnego nie trzeba ciagle powtarzac, ze sie je kocha .... ;-))))
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 09:30
                                                    dziewiąty... dziesiąty.... (mam taką karteczkę - plusy i minusy - właśnie liczę
                                                    minusy). Chociaż milcz..........
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 09:32
                                                    jeden minus to rozumiem, ale dwa?????
                                                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 09:07
                                                    mreck,
                                                    jestem zaszczycona, od dzisiaj sie kolegujemy, bez seksu i nieuwagi
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:01
                                                    no jasne, i bez przemocy, OK?
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:04
                                                    ojej, a ona już Ci kupiła na urodzinki bicz... i pas nabijany ćwiekami..... i
                                                    dmuchaną ropuchę..........
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:07
                                                    A tobie co do tego, dziweczynko z kopertkami? Lepiej wiesz od tej co kupowała,
                                                    i od tego co ma dostać. Fe, nieładnie wścibski babsztylu.
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:09
                                                    nie podskakuj Mreck, bo blotem chlapiesz i jeszcze co spadnie na moj nowy
                                                    garniturek
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:13
                                                    aaa, to dlatego cały czas Pan Szanowny na wdechu...... Za ciasny, co????? No
                                                    wiesz, to normalne że z czasem (!) człek karleje na długość, ale rośnie
                                                    wszerz........ Ale ze mnie złośliwiec, co? To te pazurki..........
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:17
                                                    poczekamy co bedziesz mowila pozniej ... ja tez potrafie byc zlosliwy ;-)))
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:20
                                                    jaaaaa? złośliwa???? Toż Ty nie potrafisz odróżnić słodkiej, wdzięcznej
                                                    uszczypliwości od złośliwości........... Złośliwa to ja BYWAM do bagiennego
                                                    mieszkańca.
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:21
                                                    to mnie uspokoilas, ale czy aby Ty na pewno jestes ta O. ktora znam???
                                                    cos za slodka sie wydajesz .... ;-))))
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:12
                                                    ja przepraszam, ale ktoś tu się pode mnie podszywa... grubą nicią...... to już
                                                    nie ten sam finezyjny styl, oj nie.......
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:18
                                                    faktycznie o. widać to okiem nieuzbrojonym jakiś (aś) parszywiec, z chorymi
                                                    migdałkami, okejony kopertami i posypany waniliowym pudrem, o. nikt by gamonia
                                                    nie wziął za ciebie, uwierz,
                                                    Ja sie nie dałem nabrać, bo wiem, ze ty jesteś, uwidzicielsko piekna, i
                                                    czarujaca, powabna i w ogóle cud, miód, ryba, kit.
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:20
                                                    teraz Mreck nie moge sie z Toba zgodzic, chyba piszesz o zupelnie nie znanej na
                                                    forum O. ;-)))
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:25
                                                    może my piszemy na różnych forach?
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:26
                                                    jeszcze jeszcze, zwłaszcza ta ryba na końcu mi się podobała..........
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:28
                                                    Gość portalu: o. napisał(a):

> jeszcze jeszcze, zwłaszcza ta ryba na końcu mi się podobała..........

i wcale sie nie dzieiwe, ryby sa zimne, brrrrr
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:29
                                                    i tak fajnie pachną.
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:30

> i tak fajnie pachną.

minus, stary, masz za to minus ;-))))))
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:31
                                                    chyba że z patelni, ja bliżej morza to wiem lepiej............. tam u Was to
                                                    chyba tylko takie wstrętne mrożone kostki sprzedają, co?????? Ej człowieku, co
                                                    Ty wiesz o nadmorskich świeżuchnych rybkach............
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:33
                                                    niech zgadne ... dotrzymuja slowa????
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:36
                                                    nuuuuuuuuuudneeeeeeeeeeee
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:35
                                                    o. godzina prawdy wybiła, ty mieszkasz w G. o którym wszyscy mówią T. ?
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:37
                                                    odpowiem Ci morsem trzy krótkie, dwa długie, krótki, długi, krótki
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:38
                                                    niech Ci będzie, TAK
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:42
                                                    studiowałem w S, o którym powszechnie wiadowm,ze też jest T.
                                                    ale mieszkałem w Brzeźnie. ah. :-)))))
                                                    nad samym M.
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:45
                                                    studiowałeś E? A dawne to czasy były? w brzeźnie to najlepsze imprezki,
                                                    eh...... a akademiki PG znasz?
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:44
                                                    cos za latwo mu poszlo .... hm ;-))
                                                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:47
                                                    tez wydaje mi sie to podejrzane, nie sadzilam ze mreck jest tak.....
                                                    spostrzegawczy?
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 10:47
                                                    zazdrośnik, jakbyś był bardziej cierpliwy, to może Twoje by było na
                                                    wierzchu.... A tak - no cóż, patriotyzm lokalny..........
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:49
                                                    gorale nizinni laczcie sie!!!
                                                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 10:52
                                                    rigel napisał(a):

> gorale nizinni laczcie sie!!!

laczymy sie, ale w bolu.
                                                  • rigel Re: do Iwy 27.08.01, 10:53
                                                    czy to mialo byc zlosliwe???
                                                  • iwa100 Re: do Rigel 27.08.01, 10:55
                                                    zlosliwe? ja zlosliwa? Rrigel, no co ty? ja sie laczylam w bolu, bo mnie wszystko juz boli
                                                    szczegolnie ze ja ani goral ani nizinny
                                                  • rigel Re: do Rigel 27.08.01, 10:56
                                                    boli Cie ze smiechu?
                                                    widzisz, jak bys byla goralka, to bylabys twarda i odporna na taki bol ... ;-)))
                                                  • iwa100 Re: do Rigel 27.08.01, 10:59
                                                    ze smiechu i nie tylko,
                                                    wiem ze goral jest najtwardszy, ale goralki sa do bani, wiec wole byc rasy srodkowopolskiej.
                                                  • rigel Re: do Rigel 27.08.01, 11:00
                                                    zawsze to lepiej niz z nad morza ;-)))))))
                                                  • Gość: anka Re: do Rigel IP: *.ptf.com.pl 27.08.01, 11:01
                                                    no, no zaczyna się ciekawie.....
                                                  • rigel Re: do Rigel 27.08.01, 11:02
                                                    wiem, i juz zaczynam sie obawiac ... ;-))))
                                                  • Gość: anka Re: do Rigel IP: *.ptf.com.pl 27.08.01, 11:04
                                                    a ona nic......, może trzeba lekkiej zachęty:)))
                                                  • rigel Re: do Rigel 27.08.01, 11:13
                                                    Gość portalu: anka napisał(a):

> a ona nic......, może trzeba lekkiej zachęty:)))

nie muisz jej prowokowac ;-)))))
                                                  • iwa100 Re: do Rigel 27.08.01, 11:03
                                                    to moze my tez stworzymy kolaicje i juz bez bolu ;-)), nie wiem co z tego wyjdzie, jak polaczy sie gorala nizinnego
                                                    i rase srodkowopolska? jakies proposition?
                                                  • rigel Re: do Rigel 27.08.01, 11:04
                                                    iwa100 napisał(a):

> i rase srodkowopolska? jakies proposition?

tak na forum .... ?? ;-))))

• iwa100 Re: do Rigel 27.08.01, 11:11
                                                    a co? masz z tym jakis problem
                                                  • rigel Re: do Rigel 27.08.01, 11:12
                                                    iwa100 napisał(a):

> a co? masz z tym jakis problem

ekshibicjonizm nigdy nie byl moja mocno strona ;-((((
                                                  • Gość: anka Re: do Rigel IP: *.ptf.com.pl 27.08.01, 11:13
                                                    może to i lepiej :)))
                                                  • iwa100 Re: do Rigel 27.08.01, 11:17
                                                    Rigel, nie udawaj, no chyba ze naprawde masz opory. to co proponujesz?
                                                  • Gość: o. Re: do Rigel IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:08
                                                    przyznaj no rondelku, a lubisz no Ty takie twarde babska wypasające owce na
                                                    halach? A nadmorskie rybki, mięciuchne, łagodne, nietuczące....
                                                  • rigel Re: do Rigel 27.08.01, 11:09
                                                    to jest prowokacja i ja nie bede sie wypowiadal ...
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:49
                                                    pewnie powinienem znać morsa, ale o. na boga skąd ty znasz titawę? rodza mi sie
                                                    pewne podejrzenia, czy twoja FIRMA nie zaczyna sie na U?
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 10:58
                                                    Studiowałem E. a nawet ET. W akademikach polib. nie bywałem, pewnie szkoda,
                                                    Ale, wydma, rancho, senior i polanki nie sa mi obce, a nawet jedna Zenobia D. u
                                                    której mieszkaliśmy z KN na stancji. Tylko nie powiem ci kiedy bo mi zaczniesz
                                                    latka liczyc ;)
                                                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:01
                                                    mreck, przeciez na odleglosc widac, jaki ty wiekowy jestes. wiec nas nie kokietuj,
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:03
                                                    Mreck, wybila godzina prawdy, teraz sie nie wywiniesz do bajorka, sidla juz
                                                    zastawione....
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 11:11
                                                    wy czyścioszki zastawialiście sidła na bagnach? ja mam w to uwierzyć?
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:12
                                                    powiedz no tylko, czy iks na polankach był za Twojej kadencji... ET, no proszę.
                                                    Nie powiem, że jestem koleżanką po fachu, ale całkiem blisko. I nie dostałeś
                                                    się na HZ, bo tam same kujony, co?
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:10
                                                    nie
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:11

> nie

juz wiem, ze to Twoje ulubione slowko, ale o co chodzi, bo nie kumam
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:13
                                                    to do mojego koleżki z bajorka obok - a propos firmy
                                                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:14
                                                    mam pomysl na mrecka,
                                                    O. ty bedziesz go kusic, nie wiem jak,
                                                    Ja sie poswiece i wleze do tego bajora
                                                    a Rigel lubiacy na sucho zlapie go na plazy i dybniemy go po calosci
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:17
                                                    mnie prosze w to nie mieszac
                                                  • iwa100 Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:20
                                                    Rigel, nie badz taki i tak wybralam dla ciebie najczysciejsza robote,
                                                    wystarczy ze go ogluszysz a my go rozbierzemy i wszyscy beda mieli ubaw
                                                    a najwiekszy mreck
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:22
                                                    robota moze najczysciejsza, ale najbardziej niewdzieczna, niby dlaczego mam go
                                                    ogluszac? jak poprosice, sam sie rozbierze
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:23
                                                    nie trzeba prosić, ja tam już wszytsko wiem... Mruczku, mam zdjęcia z tej
                                                    impres\zki w brzeźnie, no wiesz której hi hi hi
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:24
                                                    O Boze!!! czy ja czegos nie wiem????
                                                  • Gość: do o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 11:25
                                                    Kadencja IKSA była cokolwiek później ale wtedy iks był juz iksem.
                                                    HZ? nie zdecydowanie nie, ale ET to też nie z zamiłowania. Tak sie ułozyło.
                                                    O. od dzisiaj będę ciebie bronił jak LEW. my górale z nad morz i jezior damy
                                                    wam wycisk mięczaki środkowopolskie.
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 11:27
                                                    gorale znad morz i jezior to nie sa gorale
                                                  • Gość: o. do M. i R. IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:27
                                                    no to mi się podoba,solidarność lokalna - a co!!! a spędzałeś no romantyczne
                                                    chwile na pachołku (jak pół T.)?
                                                    rigel - Ty jedynie COŚ wiesz, a pomyśl sobie ileż to ciekawostek poza tym cos
                                                    się kryje... A propos, lubisz puzzle?
                                                  • rigel Re: do M. i R. 27.08.01, 11:29
                                                    czy to ma byc propozycja, hmmmm ... nie do odrzucenia? Twoje zagadki bywaja
                                                    troche skomplikowane ;-)))
                                                  • Gość: o. Re: do M. i R. IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:38
                                                    to zupełnie jak Twoje hmmmmmm zamiary...... cekaj no cekaj......... i poćwicz
                                                    logikę, bo zagadki to moja specjalność.
                                                  • rigel Re: do M. i R. 27.08.01, 11:39
                                                    cala swoja inteligencje (cokolwiek to znaczy) przestawilem na logike odkad
                                                    wlazlem nieopatrznie w to forumowe bajorko ;-))))
                                                  • Gość: o. Re: do M. i R. IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:41
                                                    oj oj, to ciężko widać z szybkością myślenia, a technika poszła naprzód i już
                                                    nie czeka się na odp. 2 tygodnie........... może łyknij sobie magnezik - to
                                                    pomaga........
                                                  • rigel Re: do M. i R. 27.08.01, 11:43
                                                    to ja bardzo prosze o powtorzenie pytania. taki ruch na tym forum, ze moglem
                                                    nie doslyszec ;-))))
                                                  • Gość: o. Re: do M. i R. IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:45
                                                    czy luuuubisz paaaaaaaan puuuuzleeeeeeeeeeee (oj moje gardziołko, he he )
                                                  • rigel Re: do M. i R. 27.08.01, 11:46
                                                    lubie, a bo co?
                                                  • Gość: o. Re: do M. i R. IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:48
                                                    poczekaj, to zobaczysz - nauka nr 1 - każde pytanie ma swój cel
                                                  • rigel Re: do M. i R. 27.08.01, 11:51
                                                    z doswiadczenia juz wiem, ze Twoje nauki sa czasami dla mnie bardzo bolesne,
                                                    niestety ;-(((((
                                                  • Gość: o. Re: do M. i R. IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:58
                                                    oooooooo, a która to była taka bolesna?! wcale nie zamierzałam, buuuuuuuuu
                                                    as mi siem psykro zlobiło.........
                                                  • rigel Re: do M. i R. 27.08.01, 12:01
                                                    ja naprawde nie wiem, co sie robi, gdy kobiety placza, nie umiem im wylaczas
                                                    fonii ;-)))
                                                  • Gość: O. Re: do M. i R. IP: 195.205.213.* 27.08.01, 12:05
                                                    jak to co się robi ???? POCIESZA!!!!!!!!! SZEPCZE MIŁE SŁÓWKA I DRAPIE ZA
                                                    USZKIEM!!!!!!!!!!!!1
                                                  • rigel Re: do M. i R. 27.08.01, 12:06
                                                    Gość portalu: O. napisał(a):

> jak to co się robi ???? POCIESZA!!!!!!!!! SZEPCZE MIŁE SŁÓWKA I DRAPIE ZA
                                                    > USZKIEM!!!!!!!!!!!!1

juuuuuuuuuuz sie robi!!!!
                                                  • rigel Re: do M. i R. 27.08.01, 11:47
                                                    i juz chyba wiem co sie swieci ;-((((
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 11:30
                                                    teraz to juz zupełny ekshibicjonizm cokolwiek to znaczy...
                                                    Zdjęcia w Wydmie to ja robiłem, i mam cały komplet, otrzęsiny po otrzęsinach,
                                                    sylwesty jeden po drugim, kurs tańca, i niejedno piżamprty, ale ciebie o. tam
                                                    nie było.
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 11:39
                                                    chodziłeś na kurs tańsa do kwadratu?!
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 12:04
                                                    Nie, do kwardratu nie. Kurs był w akademiku. O. na pachołkach nie siadywałem,
                                                    wolałem spacery ostseekuste entlang. Kąpiele w M.B. do końca października.
                                                    Długa i Długi ( he, he, O. wiesz gdzie to ;) ?).
                                                    i ten drogowskaz:
                                                    Helsinki, Sztokholm, Karlskrona, Gdynia, jak to pachniało.
                                                    sorki za zwolnienie tempa, jak zwykle koło południa siada mi sieć.
                                                    i trochę sie wiesza,
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 12:08
                                                    jejku jejku i też umawiałeś się ze wszystkimi przed LOTem? A wiesz, że żaka już
                                                    nie ma? - tzn jest, ale jakiś nowy koszmar, a nie stary kochany żak i imprezy
                                                    flower power. DJ Kozmic?
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 12:22
                                                    ze wszystkimi to raczej nie, ale z paczka sie zdarzało. Szczególnie z jedną
                                                    dorotką k.
                                                    o. ja czasem bywam w g. ostatnio robiłem w S podyplomówkę, do żaka nie
                                                    zagladam, ale baaardzo podziwiam nowy budynek prawa. CUDO.
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 12:28
                                                    zapraszamy, zapraszamy, zajrzyj no czasem na Narutowicza. gmach B.
                                                  • Gość: mreck Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 12:59
                                                    a jak zajrzę, to CO ZOBACZĘ????
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 13:00
                                                    nawet o TYM nie mysl!!!!!!!!
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 13:01
                                                    jak to co zobaczysz??? MNIE
                                                  • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 13:03

> jak to co zobaczysz??? MNIE

tez COS ;-)))))
                                                  • Gość: o. Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: 195.205.213.* 27.08.01, 13:07
                                                    Ty padalcu przebrzydły, ja się muszęzastanowić nad tymi puzzlami, a już byłam
                                                    taaaaak blisko......... oj, perły przed wieprze. A mreck aż zaniemówił.....
                                                  • Gość: Sesz czemu nudziarze??? IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 13:04
                                                    mreck a wiesz jak określic faceta co nie ma lewego oka, lewego ucha, lewej
                                                    ręki, lewej nogi i lewego jądra? All right :)))))))
                                                  • Gość: mreck Re: czemu nudziarze??? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 13:07
                                                    witaj Sesz, sto lat co? Nawet nie pamietam na jakiej stopie ostatnio jesteśmy.
                                                  • mreck ooooo. kurcze 27.08.01, 13:14
                                                    nie zaniemówiłem, tylko się przelogowałem, Rigel, spłyń na chwilę, ty sie
                                                    zaczynaja prawdziwe historie.
                                                    Narutowicza? B. Pewnie że sie pokażę w paźdierniku. Przyjde i będę głośno
                                                    wzdychał O., O., O!
                                                    A ty mi pozdejmujesz wodorosty z czoła.
                                                  • rigel Re: ooooo. kurcze 27.08.01, 13:17
                                                    a Kroliczek to co?
                                                  • mreck króliczek to małe conieco. 27.08.01, 13:19
                                                    stróżu moralności, co się czepiasz?
                                                  • rigel Re: króliczek to małe conieco. 27.08.01, 13:21
                                                    Kroliczek to male co nieco???? chcialbym widziec danie glowne ;-)))))
                                                  • Gość: o. Re: ooooo. kurcze IP: 195.205.213.* 27.08.01, 13:20
                                                    wiedziałam że można na Ciebie liczyć. gmach B ma 10 pięter....... jakby co
                                                    szukaj w GG - 463 sale. No ale ja przecież jestem jedyna i niepowtarzalna, no
                                                    nie? I idź najpierw na wydz. bud. wodnego - tam przefiltrują Ci wodorosty -
                                                    będą jak nówki.
                                                  • mreck Re: ooooo. kurcze 27.08.01, 13:25
                                                    o. jesteś przewrotna, boje sie że pod adresem który mi podajesz jest poradnia
                                                    zdrowia psychicznego. Takiej kpiny bym nie znósł, i mógłbym sie tam zahaczyć,
                                                    nie koniecznie na etat.
                                                  • Gość: o. Re: ooooo. kurcze IP: 195.205.213.* 27.08.01, 13:29
                                                    bez obaw, choć wielu wariatów można tam spotkać. I Ty - stary bywalec T.
                                                    uczelni nie wiesz co jest na Narutowicza???? A byłeś kiedy w kwadracie? Toż to
                                                    dwa kroki obok!!!!!!!!!!
                                                  • mreck kochana 27.08.01, 13:39
                                                    a skąd ja mam wiedzieć co tam sie teraz mieści, i jak mnie przekonasz o
                                                    czystości swoich intencji?
                                                    Ja w G. tylko bywam.
                                                  • Gość: o. Re: kochana IP: 195.205.213.* 27.08.01, 13:42
                                                    eeee, no co mi głowę zawracasz jak sam nie wiesz czego chcesz. N aforum takie
                                                    to to odważne, a jak na mapę spojrzeć to już się pod mamusiną spódnicę chowa.
                                                    Żegnam Pan, Twoja strata bagienny potworze. A, jeszcze jedno - spytaj się
                                                    rondelka - moje intencje są czyste jak łza!!!!!!!!!!11
                                                  • rigel Re: kochana 27.08.01, 13:44
                                                    sama go napuszczasz na tego Narutowicza, wiec teraz mnie wplatuj w zadne
                                                    potwierdzenia. u mnie na Narutowicza to jest KWMO
                                                  • Gość: o. Re: kochana IP: 195.205.213.* 27.08.01, 13:47
                                                    hmm, KWMO wysiada przy tym, co jest w G. przy N. Spytaj autochtonów. Zwłaszcza
                                                    tych, co się znają na fizyce i całkach (dalej nie sprawdziłeś ile jest e do x).
                                                  • rigel Re: kochana 27.08.01, 13:50

> dalej nie sprawdziłeś ile jest e do x).

sprawdzilem, ale przy takich danych ciezko to ugryz ;-))))

• mreck Re: kochana 27.08.01, 13:48
                                                    przestraszyłaś sie że przyjadę? Nie bój sie wiochy nie narobię.
                                                  • rigel Re: kochana 27.08.01, 13:50
                                                    mreck napisał(a):

> Nie bój sie wiochy nie narobię.

tylko troszeczke bagienka ...

• Gość: o. Re: kochana IP: 195.205.213.* 27.08.01, 13:53
                                                    ależ zapraszam, zaqpraszam gorąco. Powiedz kiedy, to założe..... albo nie, nie
                                                    założę...... wolisz bez, prawda. (rondel - nie obraź się, z nim tak trzeba,
                                                    krótko za mordę bo podskoczy).
                                                  • rigel Re: kochana 27.08.01, 14:30
                                                    wiesz, ze mam do Ciebie zaufanie, wprost nieograniczone ;-))))))
                                                  • Gość: Sesz stopnienie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.08.01, 14:33
                                                    stopniowo stopniałam
                                                    pączek w maśle to nie..., ale taki kalafior masełkiem polany mniamm
                                                  • Gość: mreck Re: stopnienie IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.08.01, 15:12
                                                    czasu też pewnie nie masz sesz za wiele. Pogadamy jutro.
                                                  • Gość: Sesz odkrycie IP: *.tkchopin.pl 27.08.01, 20:36
                                                    aha Brzeźno !! to ja już wiem kto urządzał te dzikie wrzaski i ryki w nocy gdy
                                                    ja jako dziecko spać nie mogłam blisko akademików na Dunikowskiego
                                                    mieszkając :) to juz wszystko jasssne - czego to człowiek może sie dowiedziec
                                                    na forum, ech..
                                                  • Gość: o. Re: czemu nudziarze??? IP: 195.205.213.* 27.08.01, 13:14
                                                    z chrisem jesteś na procentowej, to może tutaj na stopie żelaza?
                                                  • Gość: roro_ Macie swego Idola - nudziarze. IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 09.07.02, 15:19
                                                  • Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 15:38
                                                    Roro, w ramach hobby archeologią się zajmujesz?
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 15:54
                                                    Dzieki roro_, bardzo przyjemny seans pitolenia. Nie znam mrecka, nie znam O.,
                                                    ale na wszelki wypadek pomaluje te dwojke na zielono.

Mam pytanie do Rigla, jesli zajrzy na ten watek : Rigel, czy Ty jestes
                                                    prawdziwy Goral Nizinny ?
                                                  • Gość: roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: *.pkp.com.pl / 10.32.3.* 09.07.02, 16:01
                                                    Baloo, co to znaczy "pomaluje na zielono". To zaszczyt, czy degradacja?
                                                    Jeśli degradacja to wyklucz z tej dwojki O.
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:08
                                                    Pomalowanie na zielono to wyraz sympatii.
                                                    Rozumiem , ze teraz bedziesz postulowal odzielenienie mrecka ;o)
                                                    Na razie jednak niech tak zostanie.

Kim jest O. ?

Roro-, dlaczego nie malujesz mrecka na zielono ? Nie wyczulem milosci w twoich
                                                    postach. A wiesz przeciez, iz powiedziano, kim bedzie ten, kto milosci by nie
                                                    mial ...

;oD

Uklony
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:09
                                                    baloo1 napisał(a):

> Nie wyczulem milosci w twoich
                                                    > postach. A wiesz przeciez, iz powiedziano, kim bedzie ten, kto milosci by nie
                                                    > mial ...
                                                    >

Roro już dawno jest...
                                                    > ;oD
                                                    >
                                                    > Uklony

• baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:12
                                                    mmpm, w Twojej riposcie tez chyba zgola inne uczucia sie czaja ;o)

Czy ty tez, nie daj Boze ... ;o)

Czyzby w Granadzie zaraza ?
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:17
                                                    baloo1 napisał(a):

> mmpm, w Twojej riposcie tez chyba zgola inne uczucia sie czaja ;o)
                                                    >
                                                    > Czy ty tez, nie daj Boze ... ;o)
                                                    >
                                                    > Czyzby w Granadzie zaraza ?

To tylko złośliwość zwyczajna... Wrodzona, więc pozbyć się nie mogę...

• roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:13
                                                    baloo1 napisał(a):

> Pomalowanie na zielono to wyraz sympatii.
                                                    > Rozumiem , ze teraz bedziesz postulowal odzielenienie mrecka ;o)
                                                    > Na razie jednak niech tak zostanie.
                                                    >
                                                    > Kim jest O. ?
                                                    >
                                                    > Roro-, dlaczego nie malujesz mrecka na zielono ? Nie wyczulem milosci w twoich
                                                    > postach. A wiesz przeciez, iz powiedziano, kim bedzie ten, kto milosci by nie
                                                    > mial ...
                                                    >
                                                    > ;oD
                                                    >
                                                    > Uklony

Baloo - ustawiłem cię właśnie na szaro
                                                  • the_ladybird Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:15
                                                    Roro - zrobiłeś na szaro. Lepiej brzmi :)))
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:15
                                                    Roro, nie podoba mi się Twoja sygnaturka. ;-(
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:16
                                                    Już mnie przemalowałeś?
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:21
                                                    mmpm napisał:

> Już mnie przemalowałeś?

Nie - zmieniłem sygnaturkę. Teraz ci się podoba?
                                                    A przemalować cię miałem z szarego na zielony. Ale wstrzymam się jeszcze.
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:23
                                                    roro_ napisał:

> mmpm napisał:
                                                    >
                                                    > > Już mnie przemalowałeś?
                                                    >
                                                    > Nie - zmieniłem sygnaturkę. Teraz ci się podoba?

:-)))))
                                                    Dawno się tak nie uśmiałem...

> A przemalować cię miałem z szarego na zielony. Ale wstrzymam się jeszcze.

Nie rób tego! Być przemalowanym na szaro przez Roro_ - to nobilitacja!

>

• baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:23
                                                    roro_

zastanawiam sie nad doborem koloru, ale na razie mam rece zajete trzymaniem
                                                    duzego narecza galazek oliwnych. Niebawem je odloze i wtedy sie zdecyduje.

Mi tez nie podoba sie twoja sygnaturka. Jakas taka szara ;o)
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:27
                                                    No doooobra. Ostatecznie.
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:28
                                                    baloo1 napisał(a):

> roro_
                                                    >
                                                    > zastanawiam sie nad doborem koloru, ale na razie mam rece zajete trzymaniem
                                                    > duzego narecza galazek oliwnych. Niebawem je odloze i wtedy sie zdecyduje.

Wieniec możesz mi z nich upleść.:-)

>
                                                    > Mi tez nie podoba sie twoja sygnaturka. Jakas taka szara ;o)

• the_ladybird Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:29
                                                    Baloo dobrze plecie :)
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:31
                                                    the_ladybird napisała:

> Baloo dobrze plecie :)

Aha 3po3
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:32
                                                    roro_ napisał:

> the_ladybird napisała:
                                                    >
                                                    > > Baloo dobrze plecie :)
                                                    >
                                                    > Aha 3po3
                                                    >

I kto to mówi...

• the_ladybird Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:35
                                                    John Travolta
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:40
                                                    Roro-

Wlasnie mam juz wolne rece i stwierdzilem, ze mialem stanowczo za duzo szarej
                                                    farby...

PS : obydwie sygnaturki sa do bani. I cala reszta tez ;o)
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:36
                                                    Tobie, Biedronko zielona, wreczam tez - upleciony zawczasu i zarezerwowany

;oD
                                                  • the_ladybird Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:42
                                                    Dziękuję, Baloo :)))
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:45
                                                    W prezencie od firmy masz jeszcze @-->-->--

;oD
                                                  • the_ladybird Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:45
                                                    :-*
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:49
                                                    Biedronko, caly sie zarumienilem, od stop do glow
                                                    ;oD
                                                    Poniewaz mnie zatkalo, wiec juz tylko cicho westchne ...
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:34
                                                    Uplotlem i wreczam

;oD

Chciales mi rece uwolnic od zbednego ciezaru, rozumiem ?
                                                    Dzieki . Wlasnie mieszam farbe w obydwu kubelkach...

;oDDD
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:38
                                                    Baloooooo

Nie zapomnij o mnie.
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:43
                                                    Wience juz wyszly.
                                                    Mam juz tylko garste listkow luzem, moge ci je do woreczka nasypac, ale sa juz
                                                    lekko podsuszone ... za dlugo sie ociagales z ta deklaracja.

;o)

• roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:46
                                                    Baloo, ty brzydalku
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:51
                                                    Roro_ ,
                                                    wydymam pogardliwie usta i mowie Ci : Pshaw !
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:52
                                                    To znaczy, że dajesz mi kosza?
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:57
                                                    nie roro_, albowiem poniewaz nie mam kosza przy sobie. Jak pamietasz, galazki
                                                    oliwne w postaci narecza nioslem.

Baloo
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 16:58
                                                    Dobra, to koniec z nami. Oddaj mi pierścionek.
                                                  • _tequila_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 17:00

pewnie na strzelnicy ten pierscionek wygrales (ma plastikowe oczko)
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 17:02
                                                    Nene to prawdziwy pierścień. A ja jestem jego władcą.
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 17:14
                                                    roro_ napisał(a):

> Nene to prawdziwy pierścień. A ja jestem jego władcą.
                                                    >
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 17:17
                                                    Wiemy wszyscy, że naszym nadwornym poetą jesteś.
                                                    Ale tym razem trochę ci nie wyszło.
                                                    Może muza nie taka....
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 17:51
                                                    No tak, wiedzialem, ze bedzie marudzil ...
                                                    jakis taki niemuzykalny i na poezje wiezienna nieczuly
                                                    ;oD
                                                  • roro_ Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:00
                                                    To ty nadajesz z więzienia?

No tak, to wszystko wyjaśnia.
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:17
                                                    Ne ne . Dzisiaj bylem na przepustce. Ale wlasnie musze isc zameldowac sie , bo
                                                    wieczor blisko. Do jutra.
                                                  • baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 17:08
                                                    Nie ma tak latwo. Wlasnie wczoraj dokonalem zaslubin z morzem. Nurkuj, jak
                                                    chcesz.

A poza tym, kto raz daje i odbiera, ten sie w piekle poniewiera...

;o)
                                                  • Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 18:15
                                                    baloo1 napisał(a):

> Wlasnie mieszam farbe w obydwu kubelkach...
                                                    >

Zmieszać zielony z szarym? Ciekawy jestem, co wyszło...
                                                  • timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:20

ale o co chodzi?
                                                  • Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 18:22
                                                    Ale z czym?
                                                  • timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:23

z nudziarzami/idolami?
                                                  • Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 18:26
                                                    Zapytaj lepiej Roro_. On powinien wiedzieć...
                                                  • timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:39

i myslisz ze mi powie !?hem?
                                                  • Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 18:40
                                                    Jeżeli ładnie poprosisz - to na pewno nie! ;-)
                                                  • timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:43

a wiec widzisz dlaczego ciebie pytam!!!i nie badz niemily!

• Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 18:46
                                                    No dobra, przyznaję się - nie mam pojęcia! Jeżeli chodzi o niejakiego Mrecka,
                                                    jestem osobą zupełnie niekompetentną do udzielania informacji.
                                                  • timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:49
                                                    a dlaczego?czy to tak jakbym pytal o potwor z lochness?
                                                  • Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 18:52
                                                    Też niedawno zadawałem takie pytania... Odpowiedzi może znajdziesz w wątku o
                                                    jubileuszu...
                                                  • timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:55

a to ty w miare swiezy jestes?jakos nei zauwazylem hiper-wejscia...sołły.
                                                  • Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 18:58
                                                    timit napisał:

>
                                                    > a to ty w miare swiezy jestes?

Bardzo wieloznaczne stwierdzenie...;-)

>jakos nei zauwazylem hiper-wejscia...sołły.

Bo, zdaje się takowego, nie miałem...

A Ty kim jesteś, bo Ciebie też tu nie widuję, ani w innych miejscach, gdzie
                                                    bywam...
                                                  • timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 19:05

ja bywam od dawna tylko zmienialem niki dla kamuflazu...mam tu niedaleko taki
                                                    parawan i recznik dla znajomych...

ah nie bylo wjescia...szkoda...ale widac ze sie rozkreciles!
                                                  • Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 19:12
                                                    timit napisał:

>
                                                    > ja bywam od dawna tylko zmienialem niki dla kamuflazu...mam tu niedaleko taki
                                                    > parawan i recznik dla znajomych...
                                                    >

Poznaliśmy się?
                                                    Mam nadzieję, że nie jesteś niejakim wiesią...:-(

> ah nie bylo wjescia...szkoda...ale widac ze sie rozkreciles!

Daleko mi do stałych bywalców...
                                                  • timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 19:16

oj wiesis na pewno nie!ewentualnie kasia...ale to przeszlosc ;-)

no chyba wlasnie sie poznajemy...
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 19:21
                                                    timit napisał:

>
                                                    > no chyba wlasnie sie poznajemy...

Z przykrością z jednej strony, a radością z drugiej, pragnę zakomunikować, że
                                                    stanowczo wolę poznawać osoby o płci przeciwstawnej do mojej...

• timit Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 19:33
                                                    a to po to sie tu zainstalowales do tak poznej pory!!!!i mi tu jeszcze
                                                    pornografia rzucasz!

wiesz co sie tyczy plci to w necie nigdy nie mozna byc pewnym/a!!!
                                                  • mmpm Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 19:37
                                                    timit napisał:

> wiesz co sie tyczy plci to w necie nigdy nie mozna byc pewnym/a!!!

Przynajmniej jestem pewien swojej...

A czy Ty przypadkiem to nie z tej plaży obok, ulan?

• baloo1 Re: Macie swego Idola - nudziarze. 09.07.02, 18:26
                                                    Gość portalu: MMPM napisał(a):

> Zmieszać zielony z szarym? Ciekawy jestem, co wyszło...

Ne ne. Mieszalem w kazdym kubelku oddzielnie, zeby sie nie zeschly. Ale to bylo
                                                    dawno temu i decyzja juz zapadla, po czym zostala wykonana. Teraz w jednym
                                                    kubelku mam mniej farby ...
                                                    ;oD

Gdyby zmieszac, wyszloby khaki. Nie lubie.
                                                    A poza tym : "Jedenaste : nie mieszaj" ;oDDD

• Gość: MMPM Re: Macie swego Idola - nudziarze. IP: 158.75.15.* 09.07.02, 18:35
                                                    Baloo, właśnie poszła do Ciebie bomba...
    • rigel Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! 27.08.01, 13:08

> A mreck aż zaniemówił.....

nie zaniemowil, tylko nawija Krolikowi w innej piaskownicy ;-)))))
    • Gość: aniela Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo -nudziarze! IP: *.pl 09.07.02, 18:56
      mreck Twoj grob pusty widzialam
      • timit Re: mreck wzywa. wzywa was mreck, mreckne vidmo - 09.07.02, 19:06

Jezus Maria!co teraz bedzie...trzeba osikowe kołki kupic???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka