Gość: kloss IP: *.inetia.pl 28.08.01, 09:33 Dobrzy ludzie, nie piszcie nic choć przez 15 minut, bo nie moge sie skupić na pracy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 09:43 > Dobrzy ludzie, nie piszcie nic choć przez 15 minut, bo nie moge sie skupić na > pracy Nie odpuszczę. Ja wczoraj straciłem calutki dzień. Nie widzę powodu, żebyś Ty miał dzisiaj lepiej muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 09:44 klos się skupia, pewnie walnie kloca z dwutaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 09:49 Kloss miał wczoraj ciężki dzień. Musiał uratować Archiwum (w nowej wersji z Lindą w roli klossa) będzie wyglądać tak: - Co ty q..wa wiesz o archiwum X muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 09:50 nooo! a on odpowie: to ty stara dupa jesteś! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 09:53 Kloss myśli, że się wykpi słowami: - Nie chce mi się z Wami gadać muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 09:50 Jeśli forum w pracy szkodzi, porzuć pracę, o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 09:56 Kloss nie udawaj, że pracujesz. Nie udawaj, że musisz dziewczynom wyciągnąć na wierzch takie fruwające po pulpicie gówno od office''a. I nie szukaj tego o wyglądzie takim, jak ma koleżanka tej panienki której musisz pomóc (na pewno go nie znajdziesz) muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KI Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.117.142.* 28.08.01, 09:57 Jeśli Ci praca się znudzi, a forym stanie się piekłem, wsadź głowę do kibla, i pierdolnij się deklem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do m-morka IP: *.man.lodz.pl 28.08.01, 10:01 witam na forum!To ja- go-go... A miałeś dzisiaj pracować...Co żona na to powie? Żartuję tylko... Pozdrawiam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: do m-morka IP: *.azymut.pl 28.08.01, 10:04 Jeśli od Ciebie nie usłyszy to ode mnie na pewno nie. (To zdanie dotyczy nie tylko pracy) BTW gdzie siedzisz: u Witka, u mamy czy gdzieś indziej muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:07 wstawianie gówna do officea to tylko przykrywka - kloss pracuje w abwehrze, pokazywali wczoraj w telewizorze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.08.01, 10:11 :) naprawde, a myslałem że tylko ja mam takie skojarzenia. Jak klosa bedzie grał linda to kto będzie grał brunera? Pawlik? Żebrowski? Malajkat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 10:11 > wstawianie gówna do officea to tylko przykrywka - kloss pracuje w abwehrze, > pokazywali wczoraj w telewizorze Już wiem! Kloss pracował w kompleksie RISE w Górach Sowich. Wymyślili tam tajną broń: WINDOWS (kiedyś się nazywało WUNDERWAFFE stąd potoczne przeinaczenie WINDA). I teraz tą wunderwaffe kloss wprowadza w życie muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 10:18 > I teraz tą wunderwaffe kloss wprowadza w życie i właśnie chyba wprowadził do końca i komputer mu się powalił muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 28.08.01, 10:22 Gość portalu: m-morek napisał(a): > > I teraz tą wunderwaffe kloss wprowadza w życie > > i właśnie chyba wprowadził do końca i komputer mu się powalił > > muchomorek Siedze sobie w pokoju Mamy, więc obowiązuje delikatna cenzura... Widzę, że brak pracy korzystnie wpływa na kreatywność, pomysłowość i fantazję niektórych jednostek...Mam ubaw po pachy, jak czytam Wasz wątek... Pozdrawiam PS. I pomyśleć, że ja Klossa na piwo zapraszam...A tu abwehra, wundrwaffe...i co jeszcze Kloss, co jeszcze? To dlatego mie tak sprawdzasz... > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 10:24 > PS. I pomyśleć, że ja Klossa na piwo zapraszam...A tu abwehra, wundrwaffe...i c czytam o tym piwie i czytam i nie mogę się domyślić co najbardziej lubisz (jeśli chodzi o gatunek alkocholu)? muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:27 klossy lubią zwykle don perignon (q nie wiem jak to się pisze bo sam piję moet), bo każdy na tym wątku już chyba wie, że kloss to james bond Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 10:27 > ...A tu abwehra, wundrwaffe...i c > o > jeszcze Kloss, co jeszcze? To dlatego mie tak sprawdzasz... nawet na emeryturze agent musi być czujny muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 10:23 ja wiem jeszcze więcej - kloss to bill gates! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.214.* 28.08.01, 10:27 WOW !!!! Naprawdę ?!?!? :-OOO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek do KLOSSA IP: *.azymut.pl 28.08.01, 10:35 Kloss nie rób sobie jaj. Kto i co jest ważniejsze szef i praca czy może jednak forum muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do KLOSSA IP: *.inetia.pl 28.08.01, 11:07 Gość portalu: m-morek napisał(a): > Kloss > > nie rób sobie jaj. Kto i co jest ważniejsze szef i praca czy może jednak forum > > muchomorek > no wiecie, człowiek sobie pozwoli zanurzyć się pracę na moment, a tu juz szukają wątków obcego wywiadu. Nie potraficie uszanować że czasami trzeba popracować? I kto tu sobie jaja robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: do KLOSSA IP: *.azymut.pl 28.08.01, 11:15 Ja zdążyłem popracować i napisać kilka maili. Może źle sobie wychowałeś szefa? muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do KLOSSA IP: *.inetia.pl 28.08.01, 11:31 zamiast mi tu współczuć to się nabijacie z człowieka, to tacy jesteście przyjaciele? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do niepracującego Klossa IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 11:37 Kloss wiesz,że to nie ma sensu i tak będziesz zaglądał,żeby sprawdzić czy ktoś cos nie napisał :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do niepracującego Klossa IP: *.inetia.pl 28.08.01, 11:44 Gość portalu: anka napisał(a): > Kloss wiesz,że to nie ma sensu i tak będziesz zaglądał,żeby sprawdzić czy ktoś > cos nie napisał :))) właśnie nie zaglądałem nawet wyniosłem się do innego pokoju, żeby mnie nie kusiło. Ale jesteś niewierząca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do niepracującego Klossa IP: *.ptf.com.pl 28.08.01, 11:46 a jednak :)), realistka Kloss, realistka.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kloss Re: do niepracującego Klossa IP: *.inetia.pl 28.08.01, 11:57 a sumie że ktoś sobie popracuje czasami, to inni się dziwią pzdr :-} Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 11:54 Uwaga: Przez chwilę mnie nie było, gdyż zrobiłem sobie przerwę (w pracu chi chi chi) i poszedłem kupić LODY! muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 28.08.01, 13:01 lody mówisz... hm, pomysł wyśmienity ale żeby w pracy?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 28.08.01, 15:18 HURA!HURA!MÓJ KOMP ZNOWU CHCE PISAĆ NA TYM WĄTKU (BO DO TEJ PORY SIE ZACINAŁ)!!!! m-mork`u ty to masz dobrze w tej pracy... Jeśli chodzi o poprzedni post (ten o piwie i innych alkoholach) to znasz dobrze mój gust...a piwo wzięło sie stąd, że...dziwnie brzmi "stawiam wino". Zawsze się "stawia piwo",nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m-morek Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.azymut.pl 28.08.01, 15:23 Dobrze, że nie gustujesz w szmpanie KRUG rocznik 1964 muchomorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magdi Re: Ludzieeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 12.44.230.* 28.08.01, 15:34 no właśnie, czym Wy Drodzy Forumowicze się zajmujecie, że zawsze macie czas coś napisac co nas odciaga od roboty, dobrze że zminimalizowane forum wyświetla się jako gazeta, każdy szef mysli że czytam bieżace informacje hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś