aniela 04.03.05, 08:54 chcialabym wszystkich poinformowac, ze wyslalam Brezlemu mejla oraz do publicznej podac wiadomosci, ze oczekuje pilnej odpowiedzi, gdyz nie wiem ktory przycisk wcisnac. dziekuje Panstwu, ze mnie czytali, a. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: Brezly !! 04.03.05, 09:21 Yyyy, z tym, że ja nie czytałem, więc nie czuję się poinformowany ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 09:49 przepraszam, to musi byc pomylka,. wykrecil Pan zly numer Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 10:17 Aha, zaraz posle golebia. Ale chce do tego uzywac odtwarzacza CD co empeczy nie nie chce. Wiec to drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Brezly !! 04.03.05, 10:19 O, tak szybko doszło? Ile szło (w dniach)? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 10:29 znaczy nie jestem bieglym rewidentem wiec nie stwierdze autorytarnie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 10:36 Zbiegly rewident, yhyhy. Jakos mi sie przypomina makabreska sprezd lat cos trzech. Jako to chopaki na Nastawni, gdzies w Malopolsce, popili i jeli dla zabawy naciskac dzwignie. Spowodowalo to zderzenie dwoch pociagow osobowych (bylo to w czasie, kiedy jeszcze znano pojecie polaczen lokalnych, znaczy zanim globalizacja nastala). Ofiar szczesliwie chyba nie bylo. Ale zachwycajacy byl enigmatyczny koniec informacji o tym w TVP: "Zaloga nastawni zbiegla". zima byla, lasy dookola... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 11:25 No wlasnie, tez tak to widzial szwagier Alojz, co specjalnie do mnie zadzwonil zeby sie przelaczyl na to. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 11:27 wielu tak zaczynalo. taki dajmynato CZe (ten z mojego rewolucyjnego tiszerta), zanim wyprzystojnial w lasach byl przeciez zwyklym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Brezly !! IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 04.03.05, 11:38 Santana w takim szercie gral na oskarach muzyczke z Motodziennikow pod spiewajacego Banderasa. I to byl ten "hajlajt".niestety,nie umiem tego powiedziec inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 11:42 Siekurcze zawsze dziwie ze nikt z np. Mussolinim tiszertuf nie nosi. Tez byl malowniczy i chcial dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 11:47 ale n ie byl ladny z twarzy. taki tiszert oszpecalby i pogrubial Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 12:00 Tylko kwesti piajru. CG pod koniec zycia gruby byl tak ze niosl wyzwolenie prze dzunge w taki sposob ze jego nieili na lektyce. Mysle ze np. Pachole Benito byloby pijarowo nosniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:06 nene on chudy byl dosc. chyba nie patrzyles na wlasciwy tiszert! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:08 znaczy chyba ze byl tak gruby, ze nie miescil sie na tiszercie i trzeba bylo dofarbrykowac chudego Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 12:12 Nenenene, Anielciu. To bylo tak ja tu: -To co tu lezy, proze wycieczki to czaszka Yorricka. -A ta mala, obok, panie przewodniku? -Tez Yorricka, ale z okresu mlodosci. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:13 hyhyh i sprawdza sie przyslowie ze co dwie glowy to nie jedna :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 11:41 A ten co narobil zanim zwial? Wycinal wyrostek myslac ze porod odbiera? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 11:44 a co zrobil santana zanim wlozyl szerta? hehe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 12:06 Sambe pati, za ktora w duzej czesci przyrost naturalny w pl. w latach 1972-1988 byl odpowiedzialny. Kiedys w odlegej mlodosci gralismy mecz w jakim Domu Kultury, w miescie, ot, takim sobie malym dosc. Nigdy nawet stolica powiatu nie bylo. I tam wlazlem ja do pomieszczenia radiofonicznego skad Sambapati sie dobywala od jakiej pol godziny bez przerwy. Siedzial tam osobnik starszy ode mnie deko i robil mianowicie to, ze za pomoca magnetofonu tworzyl niekonczaca sie Sambepati z oryginalu ino godzine dluga. Wiazalo sie to z zapotrzebowaniem jaki miejscowa ludnsoc taneczna wyrazila na okolicznosc zblizajacej potancowki w tym Domu Kultury, no. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:09 o rany! jestem na swiecie z powodu santany wiec ? czy to dobry powod? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 12:13 Aniela, czy ty nie masz teraz czego innego do zastanawiania sie nad? :-) Nie garb sie i porzadnie zeszyty prowadz! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:14 wyjmij mi noz z plecow bo mnie uwiera w lopatke brutusie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś