04.03.05, 08:54
chcialabym wszystkich poinformowac, ze wyslalam Brezlemu mejla oraz do
publicznej podac wiadomosci, ze oczekuje pilnej odpowiedzi, gdyz nie wiem
ktory przycisk wcisnac.

dziekuje Panstwu, ze mnie czytali, a.
Obserwuj wątek
    • oxycort Re: Brezly !! 04.03.05, 09:21
      Yyyy, z tym, że ja nie czytałem, więc nie czuję się poinformowany
      ~~
      ox
      • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 09:23
        a czy ja cos pisalam w ogole?
        • oxycort Re: Brezly !! 04.03.05, 09:45
          Arju tokin tumi?
          ~~
          ox
          • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 09:49
            przepraszam, to musi byc pomylka,. wykrecil Pan zly numer
            • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 10:17
              Aha, zaraz posle golebia. Ale chce do tego uzywac odtwarzacza CD co empeczy nie
              nie chce. Wiec to drugie.
              • pieranka Re: Brezly !! 04.03.05, 10:19
                O, tak szybko doszło? Ile szło (w dniach)?
                • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 10:29
                  znaczy nie jestem bieglym rewidentem wiec nie stwierdze autorytarnie
                  • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 10:36
                    Zbiegly rewident, yhyhy. Jakos mi sie przypomina makabreska sprezd lat cos
                    trzech. Jako to chopaki na Nastawni, gdzies w Malopolsce, popili i jeli dla
                    zabawy naciskac dzwignie. Spowodowalo to zderzenie dwoch pociagow osobowych
                    (bylo to w czasie, kiedy jeszcze znano pojecie polaczen lokalnych, znaczy zanim
                    globalizacja nastala). Ofiar szczesliwie chyba nie bylo. Ale zachwycajacy byl
                    enigmatyczny koniec informacji o tym w TVP: "Zaloga nastawni zbiegla". zima
                    byla, lasy dookola...
                    • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 10:42
                      zostali patryzantami? to ladna historia :)
                      • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 11:25
                        No wlasnie, tez tak to widzial szwagier Alojz, co specjalnie do mnie zadzwonil
                        zeby sie przelaczyl na to.
                        • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 11:27
                          wielu tak zaczynalo. taki dajmynato CZe (ten z mojego rewolucyjnego tiszerta),
                          zanim wyprzystojnial w lasach byl przeciez zwyklym lekarzem
                          • Gość: kanuk Re: Brezly !! IP: 5.5R* / *.ym.rnc.net.cable.rogers.com 04.03.05, 11:38
                            Santana w takim szercie gral na oskarach muzyczke z Motodziennikow pod
                            spiewajacego Banderasa. I to byl ten "hajlajt".niestety,nie umiem tego
                            powiedziec inaczej.
                            • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 11:42
                              Siekurcze zawsze dziwie ze nikt z np. Mussolinim tiszertuf nie nosi. Tez byl
                              malowniczy i chcial dobrze.
                              • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 11:47
                                ale n ie byl ladny z twarzy. taki tiszert oszpecalby i pogrubial
                                • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 12:00
                                  Tylko kwesti piajru. CG pod koniec zycia gruby byl tak ze niosl wyzwolenie prze
                                  dzunge w taki sposob ze jego nieili na lektyce. Mysle ze np. Pachole Benito
                                  byloby pijarowo nosniejsze.
                                  • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:06
                                    nene on chudy byl dosc. chyba nie patrzyles na wlasciwy tiszert!
                                    • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:08
                                      znaczy chyba ze byl tak gruby, ze nie miescil sie na tiszercie i trzeba bylo
                                      dofarbrykowac chudego
                                      • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 12:12
                                        Nenenene, Anielciu. To bylo tak ja tu:

-To co tu lezy, proze wycieczki to czaszka Yorricka.
                                        -A ta mala, obok, panie przewodniku?
                                        -Tez Yorricka, ale z okresu mlodosci.
                                        • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:13
                                          hyhyh i sprawdza sie przyslowie ze co dwie glowy to nie jedna :)
                          • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 11:41
                            A ten co narobil zanim zwial? Wycinal wyrostek myslac ze porod odbiera?

• aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 11:44
                              a co zrobil santana zanim wlozyl szerta? hehe ;)
                              • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 12:06
                                Sambe pati, za ktora w duzej czesci przyrost naturalny w pl. w latach 1972-1988
                                byl odpowiedzialny. Kiedys w odlegej mlodosci gralismy mecz w jakim Domu
                                Kultury, w miescie, ot, takim sobie malym dosc. Nigdy nawet stolica powiatu nie
                                bylo. I tam wlazlem ja do pomieszczenia radiofonicznego skad Sambapati sie
                                dobywala od jakiej pol godziny bez przerwy. Siedzial tam osobnik starszy ode
                                mnie deko i robil mianowicie to, ze za pomoca magnetofonu tworzyl niekonczaca
                                sie Sambepati z oryginalu ino godzine dluga. Wiazalo sie to z zapotrzebowaniem
                                jaki miejscowa ludnsoc taneczna wyrazila na okolicznosc zblizajacej potancowki w
                                tym Domu Kultury, no.
                                • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:09
                                  o rany! jestem na swiecie z powodu santany wiec ? czy to dobry powod?
                                  • brezly Re: Brezly !! 04.03.05, 12:13
                                    Aniela, czy ty nie masz teraz czego innego do zastanawiania sie nad? :-) Nie
                                    garb sie i porzadnie zeszyty prowadz!
                                    • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 12:14
                                      wyjmij mi noz z plecow bo mnie uwiera w lopatke brutusie ;)))
              • aniela Re: Brezly !! 04.03.05, 10:31
                ok. bendzie audio (zwane aszóchą)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka