Dodaj do ulubionych

Szanowna Redakcyjo !

02.09.02, 10:22
Dlaczego kobieta na forum została wykluczona ze społeczeństwa ?

Meżczyzna należy do społeczeństwa, a kobieta to co ?
Tylko mi nie mówcie,że zostałyśmy w ten sposób wyróżnione...
jak komputery :)))
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:28
      aha tyo dobre pytanie. dobre i podchwytliwe
      • frene Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:29
        aniela_ napisała:

> aha tyo dobre pytanie. dobre i podchwytliwe

Za gardło ma Ich schwytać...albo za serce :)
        • e.silver Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:31
          prawdopodobnie odpowiedzi na te ciężkie gatunkowo pytania można odnaleźć
          na 'Forum o forum' ;)
        • misiania Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:31
          najskuteczniejsze będzie, jeśli trafi "w punkt" podobno. niestety nie wiem, co
          to znaczy...

M. nieuświadomiona
          • refor_mator Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:34
            Co !?!?!?!? Ktoś wykluczył kobietę ze społeczeństwa !?!?!?!?!

Najwyższy czas !!!!!!
            • frene Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:40
              refor_mator napisał:

> Co !?!?!?!? Ktoś wykluczył kobietę ze społeczeństwa !?!?!?!?!
              >

> Najwyższy czas !!!!!!

A kto to jest ten Najwyższy czas, pewnie ktoś z SLD...
              • refor_mator Re: Szanowna Frene ! 02.09.02, 10:46
                Dobrze wszyscy wiemy, że jesteś typowym przedstawicielem blondynek, ale staraj
                się chociaż trzymać pozory.
                Bo potem dziwisz się, że wyklucza się kobiety ze społeczeństwa.
        • oxycort Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:34
          Aha, bezsprzecznie dobre. Aż kucnąłem z wrażenia.
          • aniela_ Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:37
            (odwracam się zażenowana i zniesmaczona tym widokiem)
            • oxycort Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:45
              (wytrzeszczam oczy ze zdziwienia,(wyłącznie ze zdziwienia je wytrzeszczam,
              bynajmniej nie z innych powodów))
              • aniela_ Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:51
                komary i muchy swiadczą przeciwko Tobie. zgodnym głosem swiadczą.
                • oxycort Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 10:56
                  Stawiasz mnie w niedobrym swietle, Ańelu. Przynieś poszlakę na dowód, że nie
                  konfabulujesz...
                  • frene Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:00
                    oxycort napisał:

> Stawiasz mnie w niedobrym swietle, Ańelu. Przynieś poszlakę na dowód, że nie
                    > konfabulujesz...
                    >
                    • aniela_ Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:02
                      nene jak kazda dama z dala sie trzymam od poszlak, taką mam zasadę.
                      • frene Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:09
                        aniela_ napisała:

> nene jak kazda dama z dala sie trzymam od poszlak, taką mam zasadę.

Wyglada mi raczej ,że jesteś solą ...w oku oxycorta:)
                      • oxycort Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:09
                        Aha, kobieta z zasadami to coś w sam raz dla faceta z nadkwasotą (cytuję ś.p.
                        Tatę)
                        • frene Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:14
                          oxycort napisał:

> Aha, kobieta z zasadami to coś w sam raz dla faceta z nadkwasotą (cytuję ś.p.
                          > Tatę)
                          >
                        • aniela_ Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:15
                          aha musisz wiedziec ze Tato objawił się kilkorgu z nas. ale nikt nie mial
                          smialosci boku jego dotykac.
                          • aniela_ Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:16
                            nene frene a Ty musisz wiedziec ze wbrew zasadom fizyk zwisam z sufity i wbrew
                            zasadom chemii tez postepuje.

a. kontestująca wbrew modzie.
                            • frene Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:21
                              aniela_ napisała:

> nene frene a Ty musisz wiedziec ze wbrew zasadom fizyk zwisam z sufitu

Nigdy nie mówiłaś,że jesteś lampą !
                              • aniela_ Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:27
                                nene mu filozofowie nazywamy to iluminacją. albo swojsko: oswieceniem
                                • frene Re: Szanowna Redakcyjo ! 02.09.02, 11:32
                                  aniela_ napisała:

> nene mu filozofowie nazywamy to iluminacją. albo swojsko: oswieceniem

mi to wygląda na jakiś (f)renesans,
                          • frene Do Anieli 02.09.02, 11:17
                            aniela_ napisała:

> aha musisz wiedziec ze Tato objawił się kilkorgu z nas. ale nikt nie mial
                            > smialosci boku jego dotykac.

To Tato jest od objawień?
                            A ja się codziennie do Ciebie modlę...
                            Aniele boży , stróżu mój...
                            • aniela_ Re: Do Anieli 02.09.02, 11:20
                              aha no wczoraj miedzy 22 30 a 23? slyszalam glosy a Oni nie chcieli mi
                              wierzyc.. wyszli gdzies. mozliwe ze umyc rece.
                              • frene Re: Do Anieli 02.09.02, 11:25
                                aniela_ napisała:

> aha no wczoraj miedzy 22 30 a 23? slyszalam glosy a Oni nie chcieli mi
                                > wierzyc.. wyszli gdzies. mozliwe ze umyc rece.

To pewnie też słyszałaś,że chcę wygrać 6 w totolotka...
                                To jak będzie?
                                Aniele boży, stróżu mój...
                                • aniela_ Re: Do Anieli 02.09.02, 11:29
                                  na poczatek wygralas zaproszenie na gonitwe koni o puchar ministra. mozna tam
                                  sie otrzec o przedstawicieli swiata totolotka. to chyba uczciwy poczatek? (do
                                  odbioru na recepcji)
                                  • Gość: apa Re: Do Anieli IP: *.sgh.waw.pl 02.09.02, 11:46
                                    ..i wygrać puchar
                                  • piotr_c Re: Do Anieli 02.09.02, 11:50
                                    Anielu, tylko nie mów że ta gonitwa będzie 14 lub 21 wzreśnia i dlatego nie
                                    będziesz osobiscie na spotkaniu .
                                    • ziri Re: Do Anieli 02.09.02, 11:54
                                      Wielka Pardubicka?
                                      Ziri <z wypiekami na twarzy wszelkiego autoramentu ... swieże bułeczki, komu,
                                      komu?>
                                    • aniela_ Re: Do Anieli 02.09.02, 11:56
                                      nene gonitwa bedzie 7 wrzesnia. moze chcesz isc?
                                      a. patronujaca.
                                      • piotr_c Re: Do Anieli 02.09.02, 11:58
                                        A masz może miejscówke obok ciebie ??
                                        • oxycort Re: Do Anieli 02.09.02, 12:01
                                          piotr_c napisał:

> A masz może miejscówke obok ciebie ??

nene, obok Ańeli będzie się_działa Historia.
                                      • ziri Re: Do Anieli 02.09.02, 11:59
                                        Aniello!!! nie rób mi tego! & września mam ślub!!!
                                        • tiresias do kropsułki 02.09.02, 12:05
                                          słyszę żeście wzięli ślub
                                          życzę szczęścia aż po grób
                                          niech się życie zmieni w raj,
                                          ajajaj....
                                          taka cyniczna latynoska przyśpiewka...
                                          to chyba niedługo, jak to jaskuły, zaczniesz gniazdo z guana lepić, nie?
                                          • ziri Re: do kropsułki 02.09.02, 12:10
                                            Tiresias, szyderco, z godnością wyznam, że nie moje to ślubowania nastąpią, a
                                            siostry mojej syjamskiej. Ty zaś, po dobroci radzę, uważaj, cobym zwyczajem
                                            ptasim inszej przyjemności Ci guanem nie sprawiła ;)
                                          • maga34 Re: do kropsułki 02.09.02, 12:10
                                            porzuć cynizm Tire, nie pasuje on do oliwkowego odcienia Twojej skóry :)
                                            • aniela_ Re: do kropsułki 02.09.02, 12:37
                                              oddam zaproszenia w liczbie 4, ktore otrzymałam w charakterze łapówki. ja i
                                              historia bedziemy bowiem wtedy daleko.
                                              • oxycort Re: do kropsułki 02.09.02, 12:40
                                                Aha, będziecie obie jak Thelma i Luise?
                                                • aniela_ Re: do kropsułki 02.09.02, 12:46
                                                  aha wlasnie. i niestety historia znow zaufa mlodemu kowbojowi, bo lubi sie
                                                  epowtarzac.
                                                  • maga34 Re: do kropsułki 02.09.02, 12:50
                                                    ale w końcu zawsze zatriumfuje Sprawiedliwosć

ona lubi efektowne wejscia, po niewczasie
                                                  • aniela_ Re: do kropsułki 02.09.02, 13:01
                                                    aha spoznia sie bardziej niz dopuszczalne 15 min.
                                                  • maga34 Re: do kropsułki 02.09.02, 13:04
                                                    słyszałam pogłoski, że jest slepa, może dlatego tak wolno chodzi?
                                                  • aniela_ Re: do kropsułki 02.09.02, 13:07
                                                    nene ta opaska to ozdoba tylko jest. kanony mody inne były kiedy ją rzezbiono.
                                                  • oxycort Re: do kropsułki 02.09.02, 13:10
                                                    aha, widziałem ją ostatno nawet. Sądziłem z pozoru, że to ciucubabka.
                                              • piotr_c Re: do kropsułki 02.09.02, 13:26
                                                A da sie ciebie dostrzec z tych miejsc numerowanych? Przyznam iż osoba twa
                                                bardziej mnie intryguje niz sama gonitwa ( tej mam dużo na codzień :)) )
                                                • aniela_ Re: do kropsułki 02.09.02, 13:33
                                                  nene duch mój krążył będzie po okolicznych pastwiskach tylko.
                                                  • oxycort Re: do kropsułki 02.09.02, 13:38
                                                    będziesz na ławce rezerwowych zamiast się ścigać?
                                                  • piotr_c Re: do kropsułki 02.09.02, 13:41
                                                    To w takim razie podstępnie i z nienacka zapytam : a gdzie w takim razie bedzie
                                                    pani 14 i 21 września w godzinach popołudniowych i kto może potwierdzić to alibi
                                                  • aniela_ Re: do kropsułki 02.09.02, 16:00
                                                    aha bede ok 300 km za krakowem. sama sobie jestem alibi i zeglarzem i okretem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka