robert_c 03.10.02, 13:29 Jak to pierwszy raz. Trzeba go miec z głowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:38 aha i czy czujesz, że coś się zmieniło, alboco. Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:39 na przykład, że ty i wątek jesteście sobie bliżsi i że musisz się budzić z wątkiem u boku i zasypiać z nim Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:41 Nic nie bolało, było całkiem przyjemnie. I jak prawdziwy facet - wykorzystuje i porzucam. wiec budzenie sie z watkiem u boku mi nie grozi Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:44 nene, wątek to całkiem jak taki Lis, którego oswoiłeś... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:48 Z zainicjowanym watkiem wypadaloby jednak chociaz przez chwile porozmawiac. Skomplementowac, ten jeden jedyny raz kawke i sniadanko zrobic (opcjonalne), zanim sie na przystanek czy do domu odprowadzi... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:49 Zawsze musi być ten pierwszy raz. Ale wydawało mi sie, ze były tu juz wątki twojego autorstwa. Dawno, bo dawno i ledwie 2 (jak pamietam) ale były. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:52 Może były. Pod tym nickiem nadaje ja i mój brat. Muszę chyba zmienic hasło. Niech moj brajdak załozy sobie włase konto Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:54 Własnie uzmysłowiłem sobie, że to mój brat ma na imie Robert. w morde. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:55 No wlasnie, taki zainicjowany watek tez zasluguje na to, zeby wiedziec, kto tak naprawde go zainicjowal. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 13:57 dwie osoby pod tym samym nickiem mogą być straktowane tak, jak jedna osoba z dwoma nickami, zauważam w didaskaliach Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 14:01 ale to mój brat bliźniak. Wiec to chyba wszystko jedno. Jest jeszcze jeden brat - starszy, ale on chyba ma swoje konto Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 14:02 A może masz jeszcze młodszą siostrę? Tak pytam, bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 14:04 A czy Twó tato może zdradził Ci, jak się robi bliźnięta? też tak tylko pytam, bez powodu Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 14:05 No nie wiem, jak dla mnie to niby to samo ale zupełnie inaczej coś jak materia i antymateria. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 14:09 jak teza i antyteza jak rozmawianie i millczenie Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 14:10 Robercie vel drugi bliźniaku Czy wasz starszy brat ma może na imie Piotr? Tak tylko pytam Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 14:13 Piotr ? heheheh czy to jakaś aluzja do naszego Opoki? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Mój pierwszy wątek 03.10.02, 14:18 Tak to jakoś wygladało :D .Ale ja mam tylko młodszą siostrę . Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Ladybird 03.10.02, 14:42 Bycie bliźniakiem wcale nie jest takie fajne. Rodzice przez wiele lat kupuja nam takie same ciuchy, takie same zabawki, takie same wszystko. Wszyscy się mylą i nazywaja mnie Robertem, a Roberta Romkiem. W koncu sami już nie wiemy, kto jest kto. Tym bardziej, ze kiedys chodzilismy z bliźniaczkami. To był koszmar - one nie były pewne czy przyszedł ten właściwy, ani my. W końcu we czwórke wszędzie chodzilismy. Ale wtedy nabijali sie z nas, że uprawiamy grupen sex. Jeszcze większy koszmar. Jedynie fajne jest, że mogliśmy podmieniać sie na lekcjach. Ale teraz juz bedzie trudno, bo poszlismy na studia w rózne kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Ladybird 03.10.02, 14:51 Chyba już rozumiem czemu Kain zabił Abla Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ladybird 03.10.02, 14:51 robert_c napisał: > Jedynie fajne jest, że mogliśmy podmieniać sie na lekcjach. > Ale teraz juz bedzie trudno, bo poszlismy na studia w rózne kierunki. > I to byl blad ... Co do traumy z lat dziecinnych, pociesz sie, ze nie musiales "donaszac" ubran po starszym bracie ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ladybird 03.10.02, 14:54 robert_c napisał: Wszyscy się mylą i nazywaja mnie Robertem, a Roberta Romkiem. Nie wiem, jak wam, ale przypomnieli mi sie wlasnie Bracia Roberto i Romano Rodriguez ;oD Ale to jest zupelnie "off topic" , sorry. Tak mi sie tylko skojarzylo ... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Ladybird 03.10.02, 14:58 Dopóki nie napisałeś o tych różnych kierunkach studiów miałam wrażenie, że jesteście braćmi syjamskimi wręcz. Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Ladybird 03.10.02, 15:01 ellen napisała: > Dopóki nie napisałeś o tych różnych kierunkach studiów miałam wrażenie, że > jesteście braćmi syjamskimi wręcz. Zapewne byli zrośnięci tym... no... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ladybird 03.10.02, 15:02 Wylacznie, synu, wylacznie ...[zaznaczam, ze to byl cytat] Aha, wlasnie - czasami jeszcze cytuje. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Baloo 04.10.02, 12:33 o co chodzi z tymi Rodrigezami? bo jakos nie chwytam. ps. Dziś nadaje Robert, bo Romek ma zajęcia. I on chciał zmienic mi hasło??? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo 04.10.02, 12:42 Spoko, o nic nie chodzi. To byl tylko zart. w przypisie wyjasniajacym dodam , ze kiedys w niezapomnianych watkach , w ktorych tworzylismy Serial brazylijski oraz Przygody Winnetou, pojawily sie postaci Roberto i Romano Rodriguezow, w skrocie "braci Ro-Ro", znanych porywaczy watkow ;oD. Ale ich istnienie bylo zwiazane z egzystencja Plazowicza ro-ro, ktory opuscil nas jakis czas temu. To Refor nerwowo reaguje, gdy wspominam mu o jego rorowatosci. Chyba nie lubil owego Plazowicza, bez powodu calkiem, bo przeciez Refor pojawil sie dopiero po zniknieciu Rora, wiec nie mieli ze soba nic wspolnego ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Baloo 04.10.02, 12:53 a ja mam takie pytanie konkretne: który z Was jest starszy? Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Baloo 04.10.02, 13:08 iw1 napisała: > a ja mam takie pytanie konkretne: który z Was jest starszy? Ja o 3 minuty, ale on twierdzi, że on Problem w tym, ze mamie od poczatku wszystko sie pomyliło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: Baloo 04.10.02, 12:55 Ja nerwowo??!?!?!?! Bo tu najpierw wyzywali mnie od Dzieciaków potem od Rorów i nawet od Mrecków. To bliźniacy są Rorem. Wszystko sie zgadza. RObert i ROman. Czyli Roro. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_c Re: Baloo 04.10.02, 13:33 Refor, to ja kiedys wziąłem cie za Mrecka i za Rora (refOR_matOR). Ale teraz mam duze watpliwosci - prawdziwy Roro nigdy by nie napisal Mreck przez duze M i vice versa. Odpowiedz Link Zgłoś