11.10.02, 08:29
jak się udało wykolejanie?
Obserwuj wątek
    • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 08:54
      wrocilam niestety na swój tor.
      • iw1 Re: Anielu... 11.10.02, 09:11
        A i Ty wróciłeś, Tato?! :)
        • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 09:16
          Ano, wróciłem. Byłem daleko od cywilizacji, w realu z dziesiątego wieku. Z łuku
          strzelałem, niegrillowane mięso jadłem miodem popijając i piwem
          niepasteryzowanym. A po powrocie zgoliłem brodę, bo roztocza za bardzo
          hałasowały. I zaczęło się: praca komunikacja, fałszowany alkohol.
          Błeeeeeeeeeee!
          Tato Bez Dzieci
          • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 09:17
            o. na team-buildingu byles sluzbowo?
            • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 09:34
              Zdecydowanie prywatnie. Ten team istnieje od... dziesiątego wieku. A że
              spotykamy się w ruinie, to już zupełnie inna sprawa...
              • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 09:36
                drogi Tato Bez Dzieci (wciąż),

czy to oznacza ze przyjaznie są wieczne? (w kazdym razie jedenastowieczne
                przynajmniej?)

a. z nadzieja w glosie
                • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 09:40
                  Yhy.
                  • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 09:42
                    nawet te falszywe?

drążę szukajać całego w dziurze.
                    • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 10:09
                      Tem bardziej. Wróg - nawet - skryty - bardzo się łatwo przyzwyczaja.
                      • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 10:12
                        yhy to wlasnie sobie w zyciu cenię.

aha wyglądasz trochę jak ktoś kto przedkłada towarzystwo ciurka nad przyjazne,
                        plażowe.
                        • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 10:25
                          A gdzieżby tam!!! Ale fakt, żem od ciurka - a co za tym idzie i od sieci -
                          ostatnio troche odpoczywał.
                          • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 10:28
                            o. a wiesz, nieuwierzysz ale zadne widokowki z miejsc dzie woda czysta a trawa
                            zielona tu nie dotarly.
                            • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 10:37
                              Tam, gdzie byłem, woda była zielona a trawa żółta.
                              • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 10:40
                                yhy takich pocztowek tez nie otrzymalismy. o czym z przykroscią zawiadamiamy.
                                • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 10:49
                                  Nie wiedziałem, czy siecią posłać, czy gołębiem. Postanowiłem i tak, i tak. Ale
                                  gołąb wpadł w naprędce utkaną sieć, zadusił się, skubany, a sieć porwał. Ot, i
                                  taka historyja...
                                  • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 10:51
                                    yhy sieci są naturalnymi wrogami gołębi. wie o tym kazde dziecko co czytało
                                    biologię villego (czy jakmutam).

a. pierwszanaiwna
                                    • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 10:58
                                      "Biologia Villego"? A czyjego autorstwa?
                                      • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 11:20
                                        a autora to nie znam. znaczy po charakrterze pisma trudno poznac. a skoro autor
                                        nieznany to na pewno byl nim niejaki tire, znany wszystkim
                                        • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 11:42
                                          Z dzieł nieznanego autorstwa polecam np. "Hippikę Azteków", "Dyplomację Dżyngis-
                                          hana", "Owoce leśne Antarktydy" czy "Budownictwo nomadów".
                                          • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 11:45
                                            aha a masz cos o plantacjach włokien sztucznych moze?
                                            • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 12:04
                                              Sie znajdzie. Gdzieś pomiędzu "Problemami suszy w Atlantydzie" a "...aż po
                                              grób - czyli o miłościach do grobowej deski Henryka VIII".
                                              • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 12:07
                                                hyhy z taka biblioteką mozna spokojnie rozgrzebac jakis doktorat, uważam.
                                                • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 12:09
                                                  Jako doktorantce nie wypada Ci uważać, a mniemać...
                                                  • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 12:14
                                                    hę? musiales mnie z doktorantką celinką pomylić. mnie nauka mierzi, przedkladam
                                                    nad nią kolorowe czasopisma i filmy akcji raczej
                                                  • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 12:53
                                                    Pardąsik, do poprzedniej wypowiedzi o bibliotece nawiązałem. A z filmów akcji
                                                    proponuję "Wrzeciono czasu IV" i codzienny serial "Agrobiznes" o 12.20.
                                                  • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 12:56
                                                    aha ze o "obrzydliwych potworach VIII" nie wspomnisz czy o pelnym rozterek
                                                    moralnych "kawa czy herbata"
                                                  • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 13:18
                                                    Pewnie. I odrobina literatury erotycznej - "Rogacz z Doliny Roztoki" (o mężu
                                                    niewiernej takiej jednej), czy "Tatuś - Maminka" (pamiętnik transwestyty)...
                                                  • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 13:20
                                                    aha i orgiastyczne "czterech pacernych i [tfu!] pies"
                                                  • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 13:26
                                                    Właśnie. Kiedy sprawdzian z lektur? Tylko nie mów, że po kąpieli...
                                                  • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 13:29
                                                    nene podczytuję je hobbystycznie wiedze teoretyczna poszerzajac., gdyz jak
                                                    wiadomo duchem żyję nie chlebem ani nie sprawdzianami. a temat kąpieli mierżący
                                                    mi dziś jest.
                                                  • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 13:34
                                                    ...wiedziałem, psiamać cholera, wiedziałem...
                                                  • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 13:38
                                                    yhy i nei wierz cialom astralnym kiedy pytaja: arjulounlytunajt?
                                                  • tato! Re: Anielu... 11.10.02, 14:01
                                                    Zatem zmykam uprzejmie oddać się jak najbardziej przyziemnym rozrywkom (plucie
                                                    na odległość, bieg po Marszałkowskiej z zamkniętymi oczami itp.)
                                                    Kłaniam.
                                                  • aniela_ Re: Anielu... 11.10.02, 14:07
                                                    aha lewą marsz po marszałkowskiej zacznij.
                                                    dygam uprzejmie
    • Gość: Rayoff * IP: *.warszawa.tpnet.pl 11.10.02, 10:52
      Czesc tato! :)
      • tato! Re: * 11.10.02, 10:56
        Kłaniam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka