kiciaf Re: Co robisz w pracy kiedy szef nie patrzy? 15.10.01, 13:00 To pytanie zadane na tym forum brzmi retorycznie..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co robisz w pracy kiedy szef nie patrzy? IP: *.mst.gov.pl 15.10.01, 13:01 kiciaf napisał(a): > To pytanie zadane na tym forum brzmi retorycznie..... :) nie dlaczego? ja np pracuję w pocie czoła kiedy szef nie patrzy. a kiedy spojrzy wysyłam Wam wągliki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Co robisz w pracy kiedy szef nie patrzy? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 13:28 Gość portalu: aniela napisał(a): > > nie dlaczego? ja np pracuję w pocie czoła kiedy szef nie patrzy. a kiedy spojrzy > wysyłam Wam wągliki > to tak jak ja ! tylko wąglików nie wysłam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: guest odezwij się ! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 14:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: guest odezwij się ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 15:08 Ciii, na guesta patrzy szef... Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Guest... 15.10.01, 15:12 ...ty to masz powodzenie...odezwij się, bo nam dziewczęta z tęsknoty poumierają...i sprzątac trzeba będzie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: ja mam dobrze ;) IP: 195.205.13.* 15.10.01, 15:13 na szczescie moj szef siedzi w innym pokoju i nie patrzy na mnie zbyt czesto.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja mam dobrze ;) 15.10.01, 15:18 aha, to pewnie dlatego tak często bywasz na form...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tequila Re: ja mam dobrze ;) IP: 195.205.13.* 15.10.01, 15:25 sa takie dni ze moge tutaj buszowac do utraty przytomnosci ale najczesciej zagladam w wolnej chwili bo choc szef nie patrzy robota jest i trzeba ja zrobic :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: ja mam dobrze ;) 15.10.01, 15:30 oj, smutne to, nie ma co... co zrobić, moja frekwencja też spadła...dzięki Bogu wymyslono dzień rektorski ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest JUŻ JESTEM! IP: *.*.*.* 15.10.01, 15:39 Przez tą mgłę w centralnej Polszczi transfer jest cieniutki i ledwo was słychać. Co ja robię? Szefa tutaj nie ma więc robię co chcę -surfing itp. Czy ma ktoś ochotę na szybką bezkofeinową kawkę?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poola Re: JUŻ JESTEM! IP: 195.116.214.* 15.10.01, 15:46 Gość portalu: quest napisał(a): > Przez tą mgłę w centralnej Polszczi transfer jest cieniutki > i ledwo was słychać. > > Co ja robię? Szefa tutaj nie ma więc robię co chcę -surfing itp. > > Czy ma ktoś ochotę na szybką bezkofeinową kawkę?:) > > > z czukrem? > > > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: JUŻ JESTEM! 15.10.01, 15:46 szybka kawka? Z chęcią...ale z podwójna porcją kofeiny prosze, bo z nudów na forum zasnąć można... Odpowiedz Link Zgłoś
fuego PS 15.10.01, 15:48 A narty wodne to tam macie? Jesli tak, to ja się wpraszam...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Coś forum dzisiaj cienkuje a ja mam BARDZO WAŻNE PYTANIE IP: *.*.*.* 15.10.01, 15:56 GW twierdzi że kawa może zaszkodzić ciązy dlatego bezkofeinową dla was proszę:). Czy można zajść "w ciążę" przez internet ;? Oczywiście z przyczyn technicznych:) chodzi mi raczej o obserwowalne tego objawy ... może wskutek nadmiernego surfowania któraś z was miała poranne mdłości itp. Jak to z wami jest? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Coś forum dzisiaj cienkuje a ja mam BARDZO WAŻNE PYTANIE 15.10.01, 16:00 Quest, my surfujemy "wciąż", a nie " w ciąży"...to różnica zasadnicza jest ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: Coś forum dzisiaj cienkuje a ja mam BARDZO WAŻNE PYTANIE IP: *.*.*.* 15.10.01, 16:10 O to właśnie chodziło a jakie obserwujesz tego skutki - mdłości, ból głowy, ochotę na kiszone ogórki z dżemem ...? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Coś forum dzisiaj cienkuje a ja mam BARDZO WAŻNE PYTANIE 15.10.01, 16:14 obserwuje raczej brak zainteresowania jedzeniem jako takim w ogóle...;)) nie można jednocześnie jeść i stukać...szybkość jest ważnym atutem na forum...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: Coś forum dzisiaj cienkuje a ja mam BARDZO WAŻNE PYTANIE IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 15.10.01, 16:19 ale mozna sie podlaczyc do kroplowki - polecam - mozna stukac i sie karmic :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Coś forum dzisiaj cienkuje a ja mam BARDZO WAŻNE PYTANIE 15.10.01, 16:20 że też na to nie wpadłam... Jak na razie uzupełniałam niedobory wieczorem, po powrocie z forum...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest hmm IP: *.*.*.* 15.10.01, 16:29 ... a ja dla odmiany siadam przed monitorem i "wcinam coś na okrągło". Tylko wzrok czasem wysiada ale to w e'srodowisku norma. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: hmm 15.10.01, 16:34 Quest, won z forum!!Gimnastyka...raz dwa raz dwa...skłon...no!!!Nie siedź tak, tylko poruszaj sie troche , bo na dobre przyrośniesz do tego fotela...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: hmm IP: *.*.*.* 15.10.01, 16:41 Przecież ruszam gałkami ... a tak serio to co parę miesięcy bardzo aktyanie zrzucam kilogramy i dzięki temu brzucho mam w normie. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: hmm 15.10.01, 16:46 Jezu, a skąd je zrzucasz? Powiedz, żeby mi czasem na głowę nie spadło, jak będę sobie spokojnie szła ulicą... PS. Dlaczego doszlismy do takich mało przyjemnych spraw jak odchudzanie??Żadna kobitka tu nie zajrzy (oprócz mnie, rzecz jasna...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quest Re: hmm IP: *.*.*.* 15.10.01, 16:51 To przecież nie ja myślę o jedzeniu!! Dobranoc ... ja już lecę na obiad:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Co robisz w pracy kiedy szef nie patrzy? IP: *.skierniewice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 00:44 Robię głupie miny i imituję głupawy chód szefa Odpowiedz Link Zgłoś