mreck 13.10.06, 13:45 na pięć dni. od poniediałku. więc sie nie martwcie o mnie. hihi, zresztą, czego od was wymagam. uwazajcie tylko na nisko przekatujące granaty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
viki2lav Re: idę do wojska. 13.10.06, 16:04 chcesz byc miesem armatnim, kasztanowy zolnierzycku mrecku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojak Re: idę do wojska. IP: *.promontel.net.pl 15.10.06, 20:28 a ja sie bardzo ciesze ze juz niedlugo stamtad wyjde:) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: idę do wojska. 15.10.06, 23:26 Mała pioseneczka, która może Ci się przydać: ja kot szarobury, z ogonem podniesionym do góry na wysokość pałacu kultury dziękuję pięknie fali że tak karczycho wali przeszły mnie dreszcze więc proszę o jeszcze przeszedł mnie prąd więc spi*rdalam stąd Odpowiedz Link Zgłoś
mreck Re: idę do wojska. 18.10.06, 16:08 Ja, k...wa jego w d... j....na m....ć jezdem szarża, i to ja teraz jezdem generał. najlepszy dowód, ze teraz piszę. hehehe, chocby skały s...ły, i ch... na ch.. stawał nic mnie nie rusza i nic mnie nie wzrusza, niech żre trepa panika, a mi tylko cyfra znika, swoja drogą porobiło sie w tej armii, osobiscie widziałem dwie amazonki w randze porucznika. ciekawe czy maja obcięta prawa pierś? jeśli tak to szkoda, bo fajne panie oficerki były. mógłbym byc podkomendnym zawodowym. :))) Odpowiedz Link Zgłoś