misiania 16.07.03, 13:28 leżaczek z taką wywieszką ustawiam zachęcająco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:32 nene. dwa grzyby w barszcz to za dużo. ma tam cały stosowny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:34 byłam, widziałam przed chwilą - tyle, że B milczy jak nie przymierzając Anka_33 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:38 No wlasnie. Zeby nie wyszlo, ze to polowanie z naganka ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:38 Nie mozna odejsc na chwile od kompa, czy co? Jesc czasem musze :-) A czasem jescze popracowac (no co?). Moze kiedys wymysla grajdol obrotowy, taki do kompa i laptopy dobrane kolorystycznie do bikini, zasilane energia sloneczna. Orde, ja znowu o pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:42 brezly napisał: "Orde, ja znowu o pracy." Przejdzie Ci, tutaj o ciurku (albo ciurze) mowi sie rzadko i zle ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Baloo... 16.07.03, 13:44 A Bagheera jakas jest tu? A Bandarlog nie wpada? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo... 16.07.03, 13:47 bandarlog generalnie po czarnych koszulkach poznać można. wpada tu, owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo... 16.07.03, 13:50 e. Baloo, a nie broniłeś nieraz plaży niczym okopów świętej trójcy? przed bandarlogiem z ff np. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo... 16.07.03, 13:52 O kurde. Niezla impreza musiala bycbo ni cholery nie pamietam. ;o) Pewna jestes, ze nie byl dwojga imion ? moze pod innym go znam ? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo... 16.07.03, 13:54 imiona przeciwników rozpadają się w proch i niepamięć. jakieś czorty, tfunowe! itd. moim zdaniem - czysty bandarlog. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo... 16.07.03, 14:01 aha. z tym, ze taki czort, to jeszcze nie byl taki zly , jak sie sam malowal. Ale nieplazowy byl calkowicie, to fakt ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo... 16.07.03, 13:48 Nie ma. Z calej Dzungli tylko mnie tu wywialo. Stety-niestety ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Baloo... 16.07.03, 13:51 baloo1 napisał: > Nie ma. Z calej Dzungli tylko mnie tu wywialo. Stety-niestety ;o) Ry-yli? Mignal mi tu pyton Kaa z numerkiem. Z pytan konkretnych: ta plaza to wybrzeze wschodnie, zachodnie, etc. Znaczy jak wyplynac przed siebie to dokad? Smazalnia gdzies w poblizu? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Baloo... 16.07.03, 13:53 e-e. Ka jest jedno-a-owy, (hyhy!), co go odróżnia od kaa... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Baloo... 16.07.03, 13:58 brezly napisał: > Ry-yli? Mignal mi tu pyton Kaa z numerkiem. <<<<<<<<<<Znaczy Ka ma jedno a i na pytona nie wyglada. Milusi taki jakis , chyba ze sie kamufluje ;o) > Z pytan konkretnych: ta plaza to wybrzeze wschodnie, zachodnie, etc. Znaczy jak wyplynac przed siebie to dokad? <<<<<<<<<<No, kiedys to yachtem doplynelismy prawie do miejsca, gdzie sie ocean urywal i widac bylo slonie stojace na zolwiu, jesli mnie pamiec nie myli. Ale linki nie mam. Smazalnia gdzies w poblizu? <<<<<<<<<< No barek jest. Wieloczynnosciowy. Raz robi za kawowy, raz mleczny, raz zakaskowy, a czasmai rozne takie morskie sfinstfa na K podaja .. krewetki , kawior, te rzeczy. Jak czlowiek nie jest gapa to dostanie, co chce. A i fladra jakas czasami mignie. Ale rzadko i na krotko. Stety. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:50 cze Brezly... Twój nick mi się jakby znajmomy wydaje, tylko nie wiem z którego forum... podrzucisz, czy zalecasz skorzystanie z wyszukiwarki??? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:55 czarnajagoda napisała: > cze Brezly... Twój nick mi się jakby znajmomy wydaje, tylko nie wiem z którego > forum... podrzucisz, czy zalecasz skorzystanie z wyszukiwarki??? Tajoj, ta nie poznat'? Z Wroclawia. Wirtualnie, bo realnie juz nie. Ewentualnie, eeee, tego no z.... innego www gdzie tez jest Forum, tego, wstydzem sie, no ... o piwie. Przepraszam, dzieciaki, ale przyszedl Ko-laborant i znikam poki co z plazy Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:59 a toż to faktycznie wstyd,żem nie poznała... w pierś się biję, aż echo niesie a i bywanie w temaci piwa to żaden wstyd; jak głosił hymn jednej z partii (chyba już nieistniejącej): wypijesz trochę piwa będziesz się trochę kiwał a po gorzale nie pójdziesz wcale jeszcze mi piwa nalej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: 'Brezly' 16.07.03, 14:00 Kolaborantow sie goli na lyso i pod pregierzem ustawia. Albo co jeszcze gorszego. Z pewnych zrodel to wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 'Brezly' 16.07.03, 13:57 yhy czesc Brezly ps. chcialabym zaznaczyc ze prowizje za Brezlego na konto moje i Edzioszki, bo go w jednym klubie zapoznalysmy podchodzac z drinkiem i pytaniem: "arjulounly tunajt?" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: 'Brezly' 16.07.03, 14:00 aha. Twoje działania zauważyłam i świeże siły na tacy przyniosłam, ale menedżerskich talentów edzioszki nie było mi dane poznać. ma tak długie przestrzennie posty, że nim znajdę koniec, to nie pamiętam początku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: 'Brezly' 16.07.03, 14:04 aha dosiadala sie wieczorami do Brezlowego stolika jako i ja sie dosiadalam. uczciwie oddam jej polowe prowizji (mniejszą polowe) Odpowiedz Link Zgłoś