pierans Re: deszczu strugi 18.07.03, 16:00 rozwiane białe obłoki z różowym światłocieniem. mdło. lekko drga powietrze nad budynkami i anteny tv wyglądają jakby się ruszały. dołem ostrość zanika, to chyba smog. zmęczona zieleń. zły biomed. gdzie dziś będziesz skakał? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: deszczu strugi 18.07.03, 16:07 no właśnie nie wiem, nie mam w zwyczaju - a nabrałam ochoty, ty znasz się na tym - co doradzasz? i o której się tam bywa? Odpowiedz Link Zgłoś
timit DJ deszczu strugi 18.07.03, 16:09 zalezy jaki jest cel na wieczor.tzn co chcesz robic...jaka muze lubisz, itd... Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: DJ deszczu strugi 18.07.03, 16:15 cholera, jestem tak w tyle, że nie wiem co - eeeee, jazz, Massive Attack, ale to pewnie już są dziadki, Moby ale to pewnie jest postrzegane jest jako komercha.Ten taki przyjemny DJ duuuuży murzyn w okularach z Brighton - Carl Jakiśtam bezpretensjonalnie żeby było, bez plastikowych panienek, zadęcia i segregacji Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: DJ deszczu strugi 18.07.03, 16:17 carl cox.nie to nie sa dziadki szczegolnie on. ale trudno unikac segregacji i zeby nie bylo zadecia i plastikowych panienek. wlasciwie trzebaby wybrac albo jedno, albo drugie. chyba ze chcesz isc tylko posiedziec... ten watek nadaje sie na forum klabing.rzuc go lepiej tam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: deszczu strugi 18.07.03, 16:41 musze spadac.paps licze na relacje z wieczora na forum kla.bing. :) Odpowiedz Link Zgłoś