aniela 11.08.03, 10:18 dokonaliscie moze skrytobójczo zmian w regulaminie kolka fotograficznego? a jesli tak to jakich? morzecie rzucic snopem swiatla w stosowne postanowianie paragrafu oraz kruczki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: no dobra 11.08.03, 10:21 żadnych zmian w regulaminie. sama wybrałas zakupy w castoramie zamiast spotkania z nami, wieć cierp teraz! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no dobra 11.08.03, 10:25 aha i pomyslec ze ja sie z Toba nba dworu mijalam... jak przyjaciel z przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no dobra 11.08.03, 10:24 zakupy w castoramie byly skutkiem ubocznym. przyczyna byl wybor kuchni. a regulamin mowi ze dostep maja wszyscy czlonkowie a ja nie wurzucilam swojej karty klubowej w odruchu zlosci przeciez. łamacze praw to przestwpcy :P Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: no dobra 11.08.03, 10:33 aniela napisała: > zakupy w castoramie byly skutkiem ubocznym. przyczyna byl wybor kuchni. witam w klubie nieotrzymujących zdjęć ( a już byłaś w Prezydium i witałaś się z gąsko!. w czasach transformacji można łatwo spaźć ze stołka:) aprop. wybór kuchni. stoję przed takim od jakiegoś czasu mogę prosić o rady i wskazoovky Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no dobra 11.08.03, 10:53 aha moge Ci poradzic buk wmiejsce dębu. weselszy jest. usmiechniety taki. ps. aha wskrabuje sie na stolek. na zapleczu Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: no dobra 11.08.03, 10:26 Yhy, karą za grzech będzie cierp i młot ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: no dobra 11.08.03, 10:25 Powiem Ci jeszcze Aniele, że taki Piotr_C uznał to spotkanie za najlepsze z tych, na których był. Ale co on moze wiedzieć - przecież to nowicjusz... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no dobra 11.08.03, 10:25 aha dosyp jeszcze troche soli na moje swieże rany. o tu, tu nasyp. :( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: no dobra 11.08.03, 10:27 o a ja w odruchu współczucia mogę Ci przemyś te rany... ...kwasem solnym Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no dobra 11.08.03, 10:29 wyslij jednego mejla (Z jotpegami) a bedzie uzdriowiona dusza moja. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: no dobra 11.08.03, 10:32 Aha, tylko jednego chcesz? (Dałaś już to na piśmie!) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: no dobra 11.08.03, 10:28 aha, po stronie Anielki sie opowiem tym razem, bo jako kobieta dobrze wiem, że kuchnia to POWAŻNA sprawa, dużą część życia tam się zazwyczaj spędza. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 no dobra 11.08.03, 10:38 Pierans:) Prawda :-) Kuchnia też jest miłym miejscem :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 no dobra 11.08.03, 10:57 Pierans:) ale i w kuchni można zrobić piękną jadalnię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: no dobra 11.08.03, 10:42 Ja na przykład bardzo lubię gotować i sprawia mi to mnóstwo przyjemnosci, jeśli tylko mam czas i nie muszę sie za bardzo śpieszyć. Co do zdjęć, to myślę, że Aniołek spokojnie mógłby zobaczyć te jotpegi, na których są plażowicze już jej znani osobiscie lub ze zdjęć, natomaist nowe osobistości musiałyby sie określić, czy chcą zobaczyć zdjecia kólka fotograficznego z poprzednich spotkań - wszystkie - gdzie Aniołek też jest (przypominam!) czy tylko te, na których są osoby poznane przedwczoraj. Nie jest to za bardzo niezrozumiałe? :) Piotr, a czy Baloo dostał zdjątka z Warszawy z Anielą? Bo zasada wzajemnosci tu by się kłaniała. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: no dobra 11.08.03, 10:50 A co w takim razie z Basią, Tatą i Magą? ~~ oxsprawiedliwywśródnarodówświata Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: no dobra 11.08.03, 10:59 Salomonowy wybór uczynić musiałam, ale z głową posypaną popiołem przyszłam i kornie proszę o wybaczenie i nie plwanie na mię biedną i ucisnioną niewiastę Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: no dobra 11.08.03, 10:53 oxycort napisał: > A co w takim razie z Basią, Tatą i Magą? > ~~ > oxsprawiedliwywśródnarodówświata Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no dobra 11.08.03, 10:57 aha dziekuje Ci Silwerko, przyjaciolko moja. leonowi mowimy nie (w odwecie za zdjecia z wakacji i drzenia w ktore wprawily nas) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: no dobra 11.08.03, 10:56 ja nie wiem co myśleć w kwestii Magi i Basi, ale myślę, że jakby Tato w tak ważnej dla niego (i nie tylko dla niego) chwili bawił się z nami w Krakau, to by gorzej o nim świadczyło, niż fakt, że sę nie zjawił... jego usprawiedliwienie przemawia do mnie najbardziej... aleale... Tato najpierw powinien wysłać zdjęcia potomkini, żebyśmy wiedziei, że ócz nam nie mydlił... J. częściowowyrozumiała Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: no dobra 11.08.03, 10:58 Jagódka, a Ty po poprzednim spotkaniu dostałaś pełne kółko fotograficzne z Basią i Magą? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: no dobra 11.08.03, 11:04 przecież Basie to ja wtedy widziałam lajw, więc nie rozumiem o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: no dobra 11.08.03, 11:15 :)))) jasne, myli mi sie już kto gdzie i kiedy był :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no dobra 11.08.03, 10:58 o i druga moja przyjaciolka ktora rozpoznalam w biedzie. po owocach czarnych :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: no dobra 11.08.03, 11:02 Maga MUSIAŁA nie jechać i bardzo nad tym boleje Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 no dobra 11.08.03, 11:05 Mago34 :-) Jeszcze niejedno spotkanie przed Tobą :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: no dobra 11.08.03, 11:25 Eno nie mów tak... Basia autentycznie nie mogła! Mówię, bo wiem. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: no dobra 11.08.03, 11:27 ja też nie mogłam ;( autentycznie, choć do ostatniej chwili miałam nadzieję, że jednak tak ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: no dobra 11.08.03, 10:33 heh, w kuchni to kobieta spędza naprawdę sporą część życia. I tak powinno być ;- D Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 no dobra 11.08.03, 10:36 Niby tak ... Ale kobieta ma jeszcze sporo innych fajnych "pomieszczeń" do zycia :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: no dobra 11.08.03, 10:30 spokojnie Anielu, jedziemy razem na tym samym wózku toteż pozwolę sobie dać Ci pisofedwajs: nie pokazuj jak bardzo Ci zależy bo to woda na ich młyn. Bądź twarda jak Roman Bratny conajmniej. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: no dobra 11.08.03, 10:56 no przeciez udaje ze mi to zwisa. chyba dosc wiarygodnie odgrywam swoją rólkę? Odpowiedz Link Zgłoś