14.08.03, 07:59
Wczoraj w piastowskim grodzie zanotowano tylko 36* :-)))

Ale dziś rano jest całkiem miło, chłodnawo :-)

Dlatego na poranną kawę, co kto woli, albo pości :P
Obserwuj wątek
    • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 09:28
      .....na poranną kawe to ja jestem pierwsza chetna :-))....
      • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 09:31
        A co po kawie?
        • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 09:45
          ...a po kawie to na jakąs herbatkę...odchudzająca najlepiej....
          ...bo od jutra skąpa odziana paradowac bede....
          • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 09:50
            Fajnie będziesz mieć :-)

Odpoczynek, zero stresu, same przyjemności :-)))
            • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:05
              ...nadzieje taką mam....
              ...i bede sie byczyc i wylegiwac...i nic nie robic...mhhhh.....
              • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:12
                Nie miej nadziei ...
                Takoż będzie :-)))

I będziesz się wylegiwać i byczyć i nic a nic nie robić ... no może się
                byczyć :-))))
                • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:20
                  ....wiec byczenie to cos robienie???hehehe....
                  ...akcja weekend podobno juz rozpczeta....a ja tak nie lubie jezdzic powoli...;-
                  ((...
                  • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:27
                    Zawsze to coś :-)

Jak dobrze jeździsz, to żaden zator Ci nie groźny :-)
                    A ponoć dbasz o autko? :-)))
                    • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:30
                      ....i dobrze jezdze....
                      ....i dbam o auto.....
                      ...ale noge mam do gazu ciezką :-D.....
                      • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:31
                        ...a Twoje plany weekendowe???...jakas plaza moze?
                        • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:37
                          Wiem, że dobrze jeździsz i że nogę masz "cieżką" :-)))
                          I że jeździsz pewnie :-)))
                          • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:49
                            ...a skąd wiesz??...parasz sie magią i jasnowidztwem??...
                            ...spiąca jeeeestem......
                            • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 10:55
                              Wiem :-)

Poduszeczkę?
                              • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 11:00
                                ...z przyjemnoscia...i parawan...dzis jakos wyjatkowo wietrznie na
                                plazy....przeciągi czy co?
                                • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 11:09
                                  Parawan sprawę załatwi :-)
                                  W dodatku jak to będzie przystojny i opalony Parawan :-P
                                  • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 11:13
                                    ...o tak tak tak...opalony i koniecznie wysoki...chce baaaardzo taki Parawan ;-
                                    )...masz moze jakis na stanie?
                                    • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 11:30
                                      Uśmiechnij się, a sam się znajdzie :-)))
                                      • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 11:45
                                        ...ja sie ciagle usmiecham...o tak ...:-)))))...i juz mnie od tego szczeka boli
                                        normalnie....
                                        • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 11:53
                                          Zaczekaj!!
                                          Jeszcze nie jesteś na urlopie :-P

Jutro się zaczniesz usmeichać i szast, prast
                                          pojawi się przystojny Parawan :-)))
                                          • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 11:59
                                            ...oby tylko wszystkie Parawany nie były zajęte ;-))....
                                            • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:08
                                              Tego najprzystojniejszego Parawana zajmiesz Ty :-))))
                                              • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:14
                                                ..to bedzie ogolno-polski skandal....
                                                ...ja nieciekawa i piekny Parawan....
                                                ...paparazzi beda mieli ucieche....
                                                • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:20
                                                  To będzie wydarzenie!!

Ty ciekawa i Parawan :-)))))
                                                  • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:30
                                                    ...och Ty Przekorny, Uparty.....
                                                    ...ja nieciekawie ciekawa.... juz sie nie mogę doczekac....Parawanu ;-))...
                                                  • kwasna_cytryna Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:33
                                                    A jaki ten parawan ??? ;PPP
                                                  • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:35
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> A jaki ten parawan ??? ;PPP

...ma byc Piękny...Przystoiny.....i byc beznadziejnie we mnie wpatrzony...;-
                                                    ))....
                                                  • kwasna_cytryna Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:36
                                                    To może lepszy będzie Książę na białym koniu ????
                                                  • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:48
                                                    kwasna_cytryna napisała:

> To może lepszy będzie Książę na białym koniu ????

...eeeee.....mam alergie na białe konie ;-P....
                                                  • kwasna_cytryna Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:50
                                                    To maść konia zawsze możesz zmienić :PPP
                                                  • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:42
                                                    To juz jutro Parawan pojawić się może :-)
                                                    I oczarujesz go swym wdziękiem, ze odejść nie będzie potrafił :-))))
                                                  • lala24 Re: ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:49
                                                    .....to jak sie go pozbęde???....
                                                    ...bo przeciez co jakis czas trzeba wymienic na nowszy model ;-P.....
                                                  • ka_27 ....dobry dzien.... 14.08.03, 12:52
                                                    Parwany sa na jeden sezon zazwyczaj :-P
                                                  • lala24 Re: ....oczywiscie.... 14.08.03, 12:53
                                                    ...na jaguara naprzykład,hehehehe.....kucyki mechaniczne zdecydowanie
                                                    baaardziej mi odpowiadają....
                                                  • ka_27 ....oczywiscie.... 14.08.03, 12:55
                                                    Ale kierowiec jakiś zawsze mile widziny? :-)
                                                  • lala24 Re: ....oczywiscie.... 14.08.03, 12:59
                                                    ..jesli miły ten kierowiec to mile widziany...
                                                    ..mhh....jednosezonowy Parawan...mam nadzieje ze przynajmniej nie był wczesniej
                                                    zbyt mocno uzywany ;-))).....
                                                  • ka_27 ....oczywiscie.... 14.08.03, 13:05
                                                    Tylko miły kierowiec może stanąć na Twej drodze :-))))

Parawany sa jednosezonowe i potem z nich pożytku już nie ma :-P
                                                  • lala24 Re: ....oczywiscie.... 14.08.03, 13:12
                                                    ..ufff to kamien spadł mi z serca...strasznie nie lubie rzeczy uzywanych ;-P....
                                                  • ka_27 ....oczywiscie.... 14.08.03, 13:18
                                                    Dla Ciebie zawsze pierwszy sort :-)))
                                                  • lala24 Re: ....oczywiscie.... 14.08.03, 13:24
                                                    ...a tak...bo mam chody w sortowni,hihihihi
                                                  • ka_27 ....oczywiscie.... 14.08.03, 13:27
                                                    Po prostu jesteś :-)
                                                  • lala24 Re: ....oczywiscie.... 14.08.03, 13:43
                                                    ka_27 napisał:

> Po prostu jesteś :-)

...i bądz....:-)))))
                                                  • kwasna_cytryna Re: ....oczywiscie.... 14.08.03, 13:27
                                                    lala24 napisała:

> ..jesli miły ten kierowiec to mile widziany...
                                                    > ..mhh....jednosezonowy Parawan...mam nadzieje ze przynajmniej nie był
                                                    wczesniej
                                                    >
                                                    > zbyt mocno uzywany ;-))).....

Hmmm.... jednorazówki są zazwyczaj w sterylnych opakowaniach ;PPPP
                                                  • lala24 Re: ....oczywiscie.... 14.08.03, 13:36
                                                    ...roznie to bywa...czasem z oszczednosci uzywa sie jednorazowki dwa razy :-P...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka