Dodaj do ulubionych

Moj debiut na plazy

01.11.03, 17:34
Witam Szacowne Grono :)

Wlasnie debiutuje na tej piaszczystej, pelnej wysublimowanego humoru i
piasku "plazy" i na wstepie zapodaje cos, czego moze jeszcze nie znacie, a
jesli znacie to... no dobra... po prostu sciagajcie i niech Wam sie mordki
usmiechaja ;)))

ftp://80.50.82.223
login: pyry
passwd: pyry

PS: w przypadku kiepskiego tranferu i tak "zalecam" sciagac cierpliwie ;)
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:10
      hmmmm... jestem na tyle nieśmiały że poczekam aż ktoś sprawdzi co tam siedzi na
      tym serwerku.
      • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:29
        ignatz napisał:

> hmmmm... jestem na tyle nieśmiały że poczekam aż ktoś sprawdzi co tam siedzi
        na
        >
        > tym serwerku.

Nie ma sie czego bac :) "Smialo Albercik..." :)
    • kwiat_paproci Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:17
      aquariusss napisał:

> Witam Szacowne Grono :)
      >
      > Wlasnie debiutuje na tej piaszczystej, pelnej wysublimowanego humoru i
      > piasku "plazy"
      Chyba ci się fora pomyliły.Tu przecie same przaśne wieśniaki som.
      • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:33
        > Tu przecie same przaśne wieśniaki som.

noszace wode na koromyslach ;)
      • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:37
        kwiat_paproci napisała:

> Chyba ci się fora pomyliły.Tu przecie same przaśne wieśniaki som.
        >

Moze i "Przasnie Wiesniaki", ale dbajace o higiene i z poczuciem potrzeby
        oszczedzania zasobow Matki naszej - Ziemi :) (zwlaszcza jesli chodzi o wode :))
        No i przeciez kazdy potrzebuje, nawet najprzasniejszy chop, troszku piachu z
        plazu...
        • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:38
          kapiel na takie zimno - to chyba dla morsów ;)
          • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:41
            edzioszka napisała:

> kapiel na takie zimno - to chyba dla morsów ;)
            >
            Czasem jak czlowieka przydybie to i gotow w odmeta morskie rzucic sie chyzo :)
            • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:43
              a Ty Wodnik Szuwarek jestes moze? ;)
              • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:46
                A w rzeczy samej :) Moze stad wynika moj pociag do wyzej cytowanej, zimnej,
                brrr, wody... Choc wyznam, w sekrecie, iz wole mimo wszystko akweny o nieco
                wyzszej ilosci jednostek Kelwina niz te marne 280...
                • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:49
                  ja natomiast jako szanujące się kocisko wzdragam się na samą myśl ;)
                  • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:55
                    korzystasz z wlasnego jezyka... ;)) w celach higienicznych...? :)
                    Jesli mialabys siakies watpliwosci zapewne misiania podeprze Cie swoja kasiazka
                    o "prawidlowym" utrzymaniu higieny :)) Buhaha, na sama mysl tego watku mi sie
                    usta szeroko rozchylaja... :D
                    • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 18:58
                      co do języka chętnie sie posłuze rownież obcymi ;)
                      • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:03
                        a to juz lekka prowokacja... ;P
                        • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:04
                          hyhy, specjalizuje się w tem temacie, a juz myslałam, ze spanikujesz ;)
                          • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:08
                            porozumiawszy się z moim osobistym cenzorem, się moze upewnie czy masz
                            ukończone 16 lat ;)
                            • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:14
                              ehum ehem... Czyzby Twoj cenzor to Bonifacy? Filemoknu..? :)
                              • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:18
                                a nie, sumienie, tyle ze czasem je restartuję ;)
                          • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:09
                            hmm... watek zaczyna zmierzac na grunt higieniczno-jezykowy... Przypominam, ze
                            jestesmy na plazy, i... nie jestesmy sami... ;)
                            • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:12
                              a widzisz jeszcze kogo w okolicy? bo mam wrazenie, iż jednak nie odnotowano
                              nikogóz w pobliskości - pozatem małżonek mój nie pobywa aktualno na łaczach ;)
                              • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:20
                                poza tym bywa, iz klikamy w osobnych wątkach, a to jednak niesie ze sobą pewne
                                ryzyko nieopamiętania ;)
                              • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:20
                                to chyba przebywamy w roznych czesciach plazy, bo u mnie zimno i - o dziwo -
                                tlumy ;))
                                • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:23
                                  oczywiście z tym małzonkiem to zarcik, zdecydowanie się przychylam ku
                                  wolnostrzelectwu ;)))
                                  • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:27
                                    Ooo, no cos takiego... Pierwszy raz widze Kotke, ktora "strzela" :))
                                    • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:29
                                      hyhy, to coś słabiutko wyobraźnia Ci pracuje, własnie polowania pozwalają mi
                                      utrzymać dobrą formę ;)
                                      • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:32
                                        jestem wróżką poza tem i w mandali żywota mego przyuwazyłam połączonko
                                        calutkiego trugonu ognistego, aż strach sie bać ;)
                                      • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:33
                                        z przykroscia stwierdzic musze moje oddalenie sie tymczasowo z plazy...
                                        przemarzlem na kosc :) W koncu Wodnik tez czlowiek...

C ya
                                        • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:35
                                          już się z tem tak nie obnoś, z człowieczeństwem znaczy się ;) papatka ;)
                                    • aniela Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:29
                                      o! mysleliscie moze ze jestescie tu sami?
                                      • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:31
                                        aniela napisała:

> o! mysleliscie moze ze jestescie tu sami?

O o, chowamy sie :)
                                        • aniela Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:31
                                          nene zrobilam rezerwacje za przepierzeniem. wychynelam na chwile bo mi sie
                                          popkorn potural tu ;))
                                          • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:33
                                            hyhy, Anielciu, znowu ten ograny numerek, poproszę co z górnej półki ;)
                                            • aniela Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:34
                                              niestety nie siagam do gornych polek ;))
                                              • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:36
                                                hyhy, rozumiem ze zdecydowanie przychylniej traktujesz Porządka. schowanego
                                                tymczasowo pod łożkiem ;)
                                                • aniela Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:37
                                                  no Porzadek musi ybc :) chocby i pod lozkiem ;))
                                                  • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:40
                                                    tylko co z podstawowemi prawiłami humanitaryzmu? toż on się tam psychozy
                                                    maniakalnej nabawi, abo jakiej potraumatycznej fobii ;)
                                                  • Gość: aniela Re: Moj debiut na plazy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.03, 19:42
                                                    moge go wyciagnac spod lozka z cudza pomoca bo sama odmawiam sobie
                                                    przyjemnosci jaka czerpie ze sprzatania ;)
                                                  • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:43
                                                    tylko wiesz, ja nie dotykam cudzych własności, nie chcę zapeszyć ;)
                                                  • Gość: aniela Re: Moj debiut na plazy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.03, 19:44
                                                    a czemu? masz lepkie rece? ;)
                                                  • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:46
                                                    acha, własnie szamam po cichu orzeszki prazone w karmelu, profilaktycnie nie
                                                    czyniłam powyższego na smentarzu, bo by mnie ząbki mogły rozboleć ;)
                                              • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:40
                                                Jeszcze nadmienie tylko, cobyscie podwinely roleczke przegladary i smignely na
                                                dach tego watku... Naprawde polecam sobie sciagnac te mega-gratke ;) Wspomnicie
                                                me slowa...
                                                • Gość: aniela Re: Moj debiut na plazy IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.11.03, 19:40
                                                  ja jestem druga w kolejce. po Ignatzu ;)
                                                • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:42
                                                  znaczy masz na mysli tego hipka podrygującego w towarzystwie psiska? ;)
                                                  • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:46
                                                    mhm...:D
                                                  • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:49
                                                    jaka micha, no nie mogę, nie wiedziałam iz moje towarzystwo może cieszyć do
                                                    tego stopnia ;)))
                                                  • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:50
                                                    hehh :))
                                                  • edzioszka Re: Moj debiut na plazy 01.11.03, 19:51
                                                    no i proszę, niby nowy, a się podśmichuje :P
    • piotr_c Re: Moj debiut na plazy 03.11.03, 13:19
      Niestety nie działa, nic nie widać po zalogowaniu.
      • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 03.11.03, 15:55
        piotr_c napisał:

> Niestety nie działa, nic nie widać po zalogowaniu.

Kurde widocznie zdjeli, ale zaraz postaram sie znalezc inne zrodla :)
      • aquariusss Re: Moj debiut na plazy 03.11.03, 16:13
        piotr_c napisał:

> Niestety nie działa, nic nie widać po zalogowaniu.

www.faktoribs.com.pl/users/piotr/
        Prosze :) Uprzedzam, ze jesli bedzie zbyt wielu ciagnelo - wylacze :P
        • piotr_c Re: Moj debiut na plazy 03.11.03, 16:37
          :)))))) Świetne , puszczam dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka