28.01.02, 12:43
inaczej przechowalnia zwłok. swoje umieszczam jak zwykle nad wejściemm ku
przestrodze niech dyndają znacząco.
Obserwuj wątek
    • basia! Re: chłodnia 28.01.02, 12:49
      aniela_ napisał(a):

> inaczej przechowalnia zwłok. swoje umieszczam jak zwykle nad wejściemm ku
      > przestrodze niech dyndają znacząco.

A skrzydła w depozycie ? a pierścionki z brylantami ? bo wiesz..zaraz zbiegną się
      jakieś hieny cmentarne i zwłoki chętnie zbeszczeszczą;)
      • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 12:52
        nene ponad to jestem ponad nimi. nie sięgną mojego poziomu. Ty gdzie się
        umieszczasz? jest wolna skrzynia po wapnie np.
        • basia! Re: chłodnia 28.01.02, 13:02
          aniela_ napisał(a):

> nene ponad to jestem ponad nimi. nie sięgną mojego poziomu. Ty gdzie się
          > umieszczasz? jest wolna skrzynia po wapnie np.

a jakiejś wolnej trumienki Draculi nie ma przypadkiem?
          • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:07
            aha sprawdz na zapleczu moze.
            • basia! Re: chłodnia 28.01.02, 13:09
              aniela_ napisał(a):

> aha sprawdz na zapleczu moze.
              O..jest ..nawet zapasowe kły w srodku...o jaka
              komfortowa ..barek ..klimatyzacja..no,no biorę.

• aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:16
                aha nie widziałaś gdzies rzuconych w jaimś kącie na kupkę bladych zwłok reszty
                plazowiczów? można by je zbeszcześcić np.
                • e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 13:20
                  aniela_ napisał(a):

> aha nie widziałaś gdzies rzuconych w jaimś kącie na kupkę bladych zwłok reszty
                  > plazowiczów? można by je zbeszcześcić np.

Ja tu leżę srebrzystoblada z wyczerpania, pewnie zemrę wkrótce...
                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:21
                    aha poświata się unosi nad Twoim ciałem srebrzysta. jadłaś może potrawy z
                    popromiennych grzybów z okolic bialegostoku w ostatnim czasie?
                    • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:22
                      czy samobojcy tez moga tu spokojnie odpoczac?
                      • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:29
                        aha tekila. nabito Cie w butelkę?
                    • e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 13:24
                      aniela_ napisał(a):

> aha poświata się unosi nad Twoim ciałem srebrzysta. jadłaś może potrawy z
                      > popromiennych grzybów z okolic bialegostoku w ostatnim czasie?

Grzybków wszelakich nie jadam z załozenia ... słońce dnia mi nie słuzy, lepsze mi
                      znacznie srebrzyste światło księżyca...
                • basia! Re: chłodnia 28.01.02, 13:28
                  aniela_ napisał(a):

> aha nie widziałaś gdzies rzuconych w jaimś kącie na kupkę bladych zwłok reszty
                  > plazowiczów? można by je zbeszcześcić np.

Co niektózi niestety poddali się chyba kremacji,bo tylko jakiś pył wiatr roznosi.

• aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:30
                    aha odeszli w zapomnienie. własciwie to juz ich nei pamiętam nawet.
                    • basia! Re: chłodnia 28.01.02, 13:38
                      aniela_ napisał(a):

> aha odeszli w zapomnienie. własciwie to juz ich nei pamiętam nawet.

styks przekroczyłaś ?
                      • Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:41
                        w roli hieny niekoniecznie cmentarnej zjawiam sie znienacka.
                        Poszperam w kącikach zapomnianych, może znajdę co ciekawego...
                        • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:43
                          aha jakąś gumę do żucia na którą zwabisz s_i_w.
                          • Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:46
                            pusto tu strasznie...
                            nawet papierka nie uświadczysz....
                            • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:46
                              ani peta ze sladami szminki mrecka (kolor w złym guście rzecz jasna)
                              • Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:50
                                ani szpady rora, ani podwiązek nanty...
                                • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:51
                                  ani troski taty ani prowokacji oxa
                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:53
                                    ani butelki po tekili ani skrzynki po nowym
                                  • Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:55
                                    ani przemykającej libry, nawet alberta jużnie ma...
                                    • piotr_c Re: chłodnia 28.01.02, 13:58
                                      Ciemno wszędzie, pusto wszedzie , Co to bedzie , co to będzie ?
                                      • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:58
                                        o pioitr z chabrami :)
                                    • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:58
                                      aha i sladów niekształtnych płtetwo-stop mrecka-shreka nawet nei ma.
                                      • Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:59
                                        i rigiel nie mruga już dwuznacznie...
                                        • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:00
                                          mruga.. ;)
                                          • Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:02
                                            mruga i podgląda...
                                            • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:02
                                              jezeli tak wolno, to ja owszem... ;)
                                              • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:04
                                                tik ma nerwowy.
                                                • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:05
                                                  tik ma i owszem, ale tylko w jednym oku... drugie mryga znaczaco... ;)
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:10
                                                    mi personalnie na złość mryga. tak to odczytuję.
                                                  • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:11
                                                    nie Ci na zlosc, ale do Ciebie ;))
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:15
                                                    aha że niby pół-żartem i że niby rozumiemy się bo znamy się jak łyse hucuły ?
                                                  • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:16
                                                    nie wiem jak Ty, ale ja lysy jeszcze nie jestem ;)
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:17
                                                    aha potrząsam w tym miejscu anielskim włosem ostentacyjnie.
                                                  • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:18
                                                    no widzisz i to mryganie znaczace pomoglo... ;)))
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:21
                                                    nene rigel. nie wiem czy w dorym tonie jest żebym z Toba sam-na-sam tak
                                                    gawędziła jak gdyby nigdy nic.
                                                  • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:22
                                                    a co? ton Ci sie nie podoba?
                                                  • piotr_c Re: chłodnia 28.01.02, 14:23
                                                    Anielu tu nie ma szans na sam na sam :)
                                                  • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:25
                                                    i tu znaczace mryganie podgladaczy.....
                                                  • piotr_c Re: chłodnia 28.01.02, 14:32
                                                    _tequila_ napisał(a):

> i tu znaczace mryganie podgladaczy.....

Licznych :))
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:25
                                                    aha piotr zaznacz czasem swoją obecnośc znaczącycm chrząknieciem, bukietem
                                                    chabrów przyniesionych bez okazji :)
                                                    rigel nene ne chce byc za nantę wzięta ;)
                                                  • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:27
                                                    moge dac slowo... nie mozna was pomylic ;)
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:29
                                                    komplemenciarz;)
                                                  • e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 14:30
                                                    ja się też miłym usmiechem zaznaczę :))))) bo choć szef (oby żył wiecznie)
                                                    pisać mi przeszkadza, to jednak zaglądam czy jesteście
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:34
                                                    aha usmiech dla szefa. znaczący.
                                                  • e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 14:39
                                                    aniela_ napisał(a):

> aha usmiech dla szefa. znaczący.

Znacząco uśmiecham się z radości, że szefa od jutra nie ma......kto wie, moze do
                                                    końca tygodnia... ;)))))))))
                                                  • rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:45
                                                    nie ciesz sie tak bardzo.... wroci, tacy jak on zawsze wracaja... ;)
                                                  • Gość: Lena Re: chłodnia IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:46
                                                    Coś Ci się Silverku humor poprawił, łzy otarłaś. Za czyją to przyczyną? Szef,
                                                    czy li piwko Ci pomogło? ;-))
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:48
                                                    czy może towarzystwo wyszukane dobroczynne wycisnelo pietno zapytam z wrodzoną
                                                    nieskromnoscia.
                                                  • e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 14:55
                                                    aniela_ napisał(a):

> czy może towarzystwo wyszukane dobroczynne wycisnelo pietno zapytam z wrodzoną
                                                    > nieskromnoscia.

TOWARZYSTWO WYSZUKANE ZDECYDOWANIE ;)))
                                                    I PIWKO W TAK DOBOROWYM TOWARZYSTWIE :))
                                                    ale i wyjazd szefa wkrótce takze ma tu swój udział

• Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 15:02
                                                    Łapki mi zmarzły w tej chłodni. Macie coś na rozgrzewkę ?
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 15:12
                                                    tekilę
                                                  • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 15:26
                                                    czasem do czegos sie moge przydac....
                                                  • fuego Re: chłodnia 28.01.02, 15:33
                                                    posuńcie się, bym i ja na półce swe dostojne ciało złożyć mogła
                                                  • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 15:39
                                                    dużo tego miejsac potrzebujesz? tak pi razy oko
                                                  • fuego Re: chłodnia 28.01.02, 15:48
                                                    Jak w pas wyszczuplający się wciśniesz, to może obok Ciebie nawet się
                                                    zmieszczę;)))
    • oxycort Re: chłodnia 28.01.02, 15:52
      Anielu cudnie wyglądsz z tym szronem na wąsach :)
      Przymilam się.
      • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 15:55
        nene musiałeś mnie pomylić z niejaką Wiosną w Styczniu.
        • oxycort Re: chłodnia 28.01.02, 16:02
          Co Ty mi imputujesz? (ależ szybko się uczę). Umiem jeszcze odróżnić krótkie
          spodenki od zwiewnej rusałczej sukni... A propos sukni. Kiedy tak wisisz u
          powały, nie deprymują Cię aby te zadarte głowy, zastygłe w niemym wyrazie
          zachwytu?
          • fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:04
            O pardon, czy ktoś wyraził swój zachwyt rozkładającą się Anielą???W dodatku
            zapach się osobliwy unosi...;))
          • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:06
            nene. basia tekila kiciaf i silver umiejętnie odciągają uwagę głów.
            ale skoro o tym mowa zniżę się ku poziomowi ogólnie przyjętemu.
            • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:07
              fuego to zapach niewinności jest.
              • fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:11
                Może tam, gdzie Twoja głowa zwisa, zapach inny jest (choć do niewinności też
                pewnie mu daleko).
              • oxycort Re: chłodnia 28.01.02, 16:12
                Nozdrzami strzygę. Woń fiołków wyraźną wyczuwam. Powiadają, że święci tak
                właśnie wioną. To ja przyklęknę może. Czy mogę rąbek sukni do mych ust barwy
                wczesnego krokua zbliżyć?
                • fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:16
                  Błłłłeeeeeeeee, że się tak dosadnie wyraqżę... potok wazeliny płynie...;)))
            • e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 16:11
              aniela_ napisał(a):

> nene. basia tekila kiciaf i silver umiejętnie odciągają uwagę głów.
              > ale skoro o tym mowa zniżę się ku poziomowi ogólnie przyjętemu.

Ach, staram się jak mogę, ale sił mi juz brak... :)))
              • fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:13
                Przepraszam, my się chyba nie znamy...Te kształtne zwłoki...tak-tu, po
                lewo...to JA...fuego jestem ;))
                • e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 16:23
                  fuego napisał(a):

> Przepraszam, my się chyba nie znamy...Te kształtne zwłoki...tak-tu, po
                  > lewo...to JA...fuego jestem ;))

Witaj Fuego,
                  Jestem Silver - to te, nad którymi unosi się srebrzysta poswiata
                  • fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:26
                    A, to od Ciebie te światło...no, niczego sobie, przyznam (światło mam na
                    myśli ;)))
                    • e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 16:32
                      Tak, to właśnie ja. Kłaniam się nisko, zabierajac juz swą poświatę w domowe
                      pielesze.
                      Pozdrawiam wszystkich
                      Do jutra
                  • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:33
                    to ja tez sie grzecznie przywitam - Tequila
                    łatwo mnie poznac - po tym konopnym sznurze,
                    ktory przywdzialam na zlosc mojemu szefowi...
                    • fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:35
                      Cześć, tequila, staruszko!
                      Czy masz na sobie tylko ten sznur???
                      • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:42
                        Troche tu zimno wiec pozyczylam sobie z wersalowego watku kotare....
                        Moze bys tak pomogla dobra kobieto
                        - ten powroz tak cisnie, ze oczy mi wisza na wysokosci kolan.... ;)
                        • Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 16:52
                          no, spróbuję...czekaj, czekaj...o kurde!!!!...dłoń mi odpadła!!Eh, sypie się
                          człowiek powoli...;))
                          • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:55
                            he he ... uwazaj bo mi glowa odpadnie ;)
                            • Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 16:57
                              lepiej nie, bo Twój szef nie będzie miał z Ciebie pożytku...;))
                              Zwolni Cię i z czego będziesz żyła?
                              • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 17:03
                                to wtedy pozostaje tylko jedno wyjscie -
                                zostac "przy mezu".... jezeli wiesz co mam na mysli ;)
                                • Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 17:06
                                  A co,
                                  Twój mąż nie zauważy, jak nie będziesz miałą głowy? ;))
                                  Myśle, że może się skapnąć...;)
                                  • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 17:11
                                    eeeee znajdzie sie taki co nie zauwazy,
                                    gorzej, ze ja moge jakies ukryte wady "przeoczyc"... ;)
                                    • Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 17:14
                                      Zdaje się, że nie posiadając głowy, oczu t4eż nie będziesz miała na swoim
                                      miejscu, więc trudno będzie cokolwiek "przeoczyć", a nawet zauważyć;)
                                      Co swoją drogą podsuwa mi myśl, że może gdybyśmy bez głów byli, to świat byłby
                                      piękny i bez wad...nie sądzisz?
                                      • _tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 17:17
                                        Ale zazwyczaj slabszy zmysl powoduje wyostrzenie innych,
                                        wiec moze bez wzroku wszyscy by sie obwachiwali albo oblizywali..... ;)

No dobra koncze - pozdrawiam Cie ;)*
                                        • Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 17:21
                                          miło było pogadać po latach
                                          trzymaj się
                                          pa
              • aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:13
                aha rąbek mi się powoli zużywać zaczyna. od ust się ściera. ale zawsze bedziesz
                miał swoje miejsce na tym skrawku materiału oxy.
                • oxycort Re: chłodnia 28.01.02, 16:19
                  Pruje się już podszewka, zauważam mimochodem.
                  Za rąbkiem sukni, którym dopiero co ucałował, znajdziesz dyskretnie zatknięty
                  banknocik - to na krawca.
                  • Gość: aniela Re: chłodnia IP: *.ci.uw.edu.pl 28.01.02, 17:39
                    zbyteczny gest, nie podszewka zdobi aniola

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka