aniela_ 28.01.02, 12:43 inaczej przechowalnia zwłok. swoje umieszczam jak zwykle nad wejściemm ku przestrodze niech dyndają znacząco. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia! Re: chłodnia 28.01.02, 12:49 aniela_ napisał(a): > inaczej przechowalnia zwłok. swoje umieszczam jak zwykle nad wejściemm ku > przestrodze niech dyndają znacząco. A skrzydła w depozycie ? a pierścionki z brylantami ? bo wiesz..zaraz zbiegną się jakieś hieny cmentarne i zwłoki chętnie zbeszczeszczą;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 12:52 nene ponad to jestem ponad nimi. nie sięgną mojego poziomu. Ty gdzie się umieszczasz? jest wolna skrzynia po wapnie np. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: chłodnia 28.01.02, 13:02 aniela_ napisał(a): > nene ponad to jestem ponad nimi. nie sięgną mojego poziomu. Ty gdzie się > umieszczasz? jest wolna skrzynia po wapnie np. a jakiejś wolnej trumienki Draculi nie ma przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: chłodnia 28.01.02, 13:09 aniela_ napisał(a): > aha sprawdz na zapleczu moze. O..jest ..nawet zapasowe kły w srodku...o jaka komfortowa ..barek ..klimatyzacja..no,no biorę. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:16 aha nie widziałaś gdzies rzuconych w jaimś kącie na kupkę bladych zwłok reszty plazowiczów? można by je zbeszcześcić np. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 13:20 aniela_ napisał(a): > aha nie widziałaś gdzies rzuconych w jaimś kącie na kupkę bladych zwłok reszty > plazowiczów? można by je zbeszcześcić np. Ja tu leżę srebrzystoblada z wyczerpania, pewnie zemrę wkrótce... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:21 aha poświata się unosi nad Twoim ciałem srebrzysta. jadłaś może potrawy z popromiennych grzybów z okolic bialegostoku w ostatnim czasie? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:22 czy samobojcy tez moga tu spokojnie odpoczac? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 13:24 aniela_ napisał(a): > aha poświata się unosi nad Twoim ciałem srebrzysta. jadłaś może potrawy z > popromiennych grzybów z okolic bialegostoku w ostatnim czasie? Grzybków wszelakich nie jadam z załozenia ... słońce dnia mi nie słuzy, lepsze mi znacznie srebrzyste światło księżyca... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: chłodnia 28.01.02, 13:28 aniela_ napisał(a): > aha nie widziałaś gdzies rzuconych w jaimś kącie na kupkę bladych zwłok reszty > plazowiczów? można by je zbeszcześcić np. Co niektózi niestety poddali się chyba kremacji,bo tylko jakiś pył wiatr roznosi. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:30 aha odeszli w zapomnienie. własciwie to juz ich nei pamiętam nawet. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: chłodnia 28.01.02, 13:38 aniela_ napisał(a): > aha odeszli w zapomnienie. własciwie to juz ich nei pamiętam nawet. styks przekroczyłaś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:41 w roli hieny niekoniecznie cmentarnej zjawiam sie znienacka. Poszperam w kącikach zapomnianych, może znajdę co ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:43 aha jakąś gumę do żucia na którą zwabisz s_i_w. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:46 pusto tu strasznie... nawet papierka nie uświadczysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:46 ani peta ze sladami szminki mrecka (kolor w złym guście rzecz jasna) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:50 ani szpady rora, ani podwiązek nanty... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:53 ani butelki po tekili ani skrzynki po nowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:55 ani przemykającej libry, nawet alberta jużnie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: chłodnia 28.01.02, 13:58 Ciemno wszędzie, pusto wszedzie , Co to bedzie , co to będzie ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 13:58 aha i sladów niekształtnych płtetwo-stop mrecka-shreka nawet nei ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 13:59 i rigiel nie mruga już dwuznacznie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:02 mruga i podgląda... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:05 tik ma i owszem, ale tylko w jednym oku... drugie mryga znaczaco... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:10 mi personalnie na złość mryga. tak to odczytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:15 aha że niby pół-żartem i że niby rozumiemy się bo znamy się jak łyse hucuły ? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:16 nie wiem jak Ty, ale ja lysy jeszcze nie jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:17 aha potrząsam w tym miejscu anielskim włosem ostentacyjnie. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:18 no widzisz i to mryganie znaczace pomoglo... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:21 nene rigel. nie wiem czy w dorym tonie jest żebym z Toba sam-na-sam tak gawędziła jak gdyby nigdy nic. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: chłodnia 28.01.02, 14:32 _tequila_ napisał(a): > i tu znaczace mryganie podgladaczy..... Licznych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:25 aha piotr zaznacz czasem swoją obecnośc znaczącycm chrząknieciem, bukietem chabrów przyniesionych bez okazji :) rigel nene ne chce byc za nantę wzięta ;) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 14:30 ja się też miłym usmiechem zaznaczę :))))) bo choć szef (oby żył wiecznie) pisać mi przeszkadza, to jednak zaglądam czy jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 14:39 aniela_ napisał(a): > aha usmiech dla szefa. znaczący. Znacząco uśmiecham się z radości, że szefa od jutra nie ma......kto wie, moze do końca tygodnia... ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: chłodnia 28.01.02, 14:45 nie ciesz sie tak bardzo.... wroci, tacy jak on zawsze wracaja... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: chłodnia IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 14:46 Coś Ci się Silverku humor poprawił, łzy otarłaś. Za czyją to przyczyną? Szef, czy li piwko Ci pomogło? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 14:48 czy może towarzystwo wyszukane dobroczynne wycisnelo pietno zapytam z wrodzoną nieskromnoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 14:55 aniela_ napisał(a): > czy może towarzystwo wyszukane dobroczynne wycisnelo pietno zapytam z wrodzoną > nieskromnoscia. TOWARZYSTWO WYSZUKANE ZDECYDOWANIE ;))) I PIWKO W TAK DOBOROWYM TOWARZYSTWIE :)) ale i wyjazd szefa wkrótce takze ma tu swój udział Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: chłodnia IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 28.01.02, 15:02 Łapki mi zmarzły w tej chłodni. Macie coś na rozgrzewkę ? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: chłodnia 28.01.02, 15:33 posuńcie się, bym i ja na półce swe dostojne ciało złożyć mogła Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 15:39 dużo tego miejsac potrzebujesz? tak pi razy oko Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: chłodnia 28.01.02, 15:48 Jak w pas wyszczuplający się wciśniesz, to może obok Ciebie nawet się zmieszczę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: chłodnia 28.01.02, 15:52 Anielu cudnie wyglądsz z tym szronem na wąsach :) Przymilam się. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 15:55 nene musiałeś mnie pomylić z niejaką Wiosną w Styczniu. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: chłodnia 28.01.02, 16:02 Co Ty mi imputujesz? (ależ szybko się uczę). Umiem jeszcze odróżnić krótkie spodenki od zwiewnej rusałczej sukni... A propos sukni. Kiedy tak wisisz u powały, nie deprymują Cię aby te zadarte głowy, zastygłe w niemym wyrazie zachwytu? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:04 O pardon, czy ktoś wyraził swój zachwyt rozkładającą się Anielą???W dodatku zapach się osobliwy unosi...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:06 nene. basia tekila kiciaf i silver umiejętnie odciągają uwagę głów. ale skoro o tym mowa zniżę się ku poziomowi ogólnie przyjętemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:11 Może tam, gdzie Twoja głowa zwisa, zapach inny jest (choć do niewinności też pewnie mu daleko). Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: chłodnia 28.01.02, 16:12 Nozdrzami strzygę. Woń fiołków wyraźną wyczuwam. Powiadają, że święci tak właśnie wioną. To ja przyklęknę może. Czy mogę rąbek sukni do mych ust barwy wczesnego krokua zbliżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:16 Błłłłeeeeeeeee, że się tak dosadnie wyraqżę... potok wazeliny płynie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 16:11 aniela_ napisał(a): > nene. basia tekila kiciaf i silver umiejętnie odciągają uwagę głów. > ale skoro o tym mowa zniżę się ku poziomowi ogólnie przyjętemu. Ach, staram się jak mogę, ale sił mi juz brak... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:13 Przepraszam, my się chyba nie znamy...Te kształtne zwłoki...tak-tu, po lewo...to JA...fuego jestem ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 16:23 fuego napisał(a): > Przepraszam, my się chyba nie znamy...Te kształtne zwłoki...tak-tu, po > lewo...to JA...fuego jestem ;)) Witaj Fuego, Jestem Silver - to te, nad którymi unosi się srebrzysta poswiata Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:26 A, to od Ciebie te światło...no, niczego sobie, przyznam (światło mam na myśli ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: chłodnia 28.01.02, 16:32 Tak, to właśnie ja. Kłaniam się nisko, zabierajac juz swą poświatę w domowe pielesze. Pozdrawiam wszystkich Do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:33 to ja tez sie grzecznie przywitam - Tequila łatwo mnie poznac - po tym konopnym sznurze, ktory przywdzialam na zlosc mojemu szefowi... Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: chłodnia 28.01.02, 16:35 Cześć, tequila, staruszko! Czy masz na sobie tylko ten sznur??? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:42 Troche tu zimno wiec pozyczylam sobie z wersalowego watku kotare.... Moze bys tak pomogla dobra kobieto - ten powroz tak cisnie, ze oczy mi wisza na wysokosci kolan.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 16:52 no, spróbuję...czekaj, czekaj...o kurde!!!!...dłoń mi odpadła!!Eh, sypie się człowiek powoli...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 16:57 lepiej nie, bo Twój szef nie będzie miał z Ciebie pożytku...;)) Zwolni Cię i z czego będziesz żyła? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 17:03 to wtedy pozostaje tylko jedno wyjscie - zostac "przy mezu".... jezeli wiesz co mam na mysli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 17:06 A co, Twój mąż nie zauważy, jak nie będziesz miałą głowy? ;)) Myśle, że może się skapnąć...;) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 17:11 eeeee znajdzie sie taki co nie zauwazy, gorzej, ze ja moge jakies ukryte wady "przeoczyc"... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 17:14 Zdaje się, że nie posiadając głowy, oczu t4eż nie będziesz miała na swoim miejscu, więc trudno będzie cokolwiek "przeoczyć", a nawet zauważyć;) Co swoją drogą podsuwa mi myśl, że może gdybyśmy bez głów byli, to świat byłby piękny i bez wad...nie sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: chłodnia 28.01.02, 17:17 Ale zazwyczaj slabszy zmysl powoduje wyostrzenie innych, wiec moze bez wzroku wszyscy by sie obwachiwali albo oblizywali..... ;) No dobra koncze - pozdrawiam Cie ;)* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: chłodnia IP: *.man.lodz.pl 28.01.02, 17:21 miło było pogadać po latach trzymaj się pa Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: chłodnia 28.01.02, 16:13 aha rąbek mi się powoli zużywać zaczyna. od ust się ściera. ale zawsze bedziesz miał swoje miejsce na tym skrawku materiału oxy. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: chłodnia 28.01.02, 16:19 Pruje się już podszewka, zauważam mimochodem. Za rąbkiem sukni, którym dopiero co ucałował, znajdziesz dyskretnie zatknięty banknocik - to na krawca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: chłodnia IP: *.ci.uw.edu.pl 28.01.02, 17:39 zbyteczny gest, nie podszewka zdobi aniola Odpowiedz Link Zgłoś