gitman 28.12.03, 22:32 mimo ze lubi tego cholernego legolasa. ps ale legolas i tak w 3 czesci umrze z powodu wzdecia. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia gitman jest wspaniały 28.12.03, 22:42 mimo że nie lubi tego cholernego legolasa wiem ze miało byc inteligentne ale nie jest ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 22:58 ja wcale nei napisalem, ze nei lubie legolasa albo, ze zycze mu zeby sie potknal na rownej drodze i nadzial na wlasna strzale, ewentualnei topor przyjaciela co rosl bardziej na boki niz do gory. ;))) nawet nei udaje, ze mialo byc inteligentne. ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:10 aha, mogłabym ci powiedziec jaki jesteś, ale ty dobrze o tym wiesz. do znudzenia ci to powtarzam. ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:15 dobrze wiem co mi powtarzasz, ale mnie to wcale nei nudzi. :D ;-* Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:21 ty jeszcze bardziej kochana. ;-*** Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:24 a ne ne ne bo ty :-************* Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:26 a wlasnie ze ty :-****************************** Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:27 ty bardziej. moj jedyny gitmanek :-***************************************************8 Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:29 emuleczka kochana. :-*************************************************** X 100 Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:31 hmmmmm gitmaneczek kochany :******************************************************************************* ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************************************************************** ******************************** nie wiedziałam ze potrafie prowadzic tak ineligentzne rozmowy Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: gitman jest wspaniały 28.12.03, 23:36 ja mysle, ze my ta rozmowe dokoczmy w mneijszym gronie, spuszczajac zaslone miczenia przed oczami ciekawskich plazowiczow. :-*** Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: emusia jest wspaniala 28.12.03, 23:05 o! (w takich chwilach pusty taboret po Mmpmie szczegolnie dotkliwie kole w oko) Odpowiedz Link Zgłoś