fredericus 05.10.09, 11:14 Ja czekam na inną dymisję,znacznie ważniejszą od tej dymisji. Czekam na dymisję Tuska. Wiem,wiem że się nie doczekam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elena4 Re: Miro Drzewiecki...padł 05.10.09, 11:20 Poczekaj. Może chłopaki mają jeszcze jakiegoś asa w rękawie, hehehhe. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Szkoda 05.10.09, 11:29 Był dobrym ministrem, zamiast robić konferencje i nadymać się jak jego poprzedniczka doprowadził do ładu sprawę przygotowań do Euro i zrobił świetną robotę z Orlikami Odpowiedz Link Zgłoś
pies.na.czarnych Re: Szkoda 05.10.09, 11:37 Moze tusk wreszcie uswiadomi sobie niebezpieczenstwo pozostawiania braci na wolnosci. Ja na jego miejscu wybralbym juz dawno opcje "musolini". Karetka pogotowie i obu do szpitala zamknietego. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Szkoda 05.10.09, 13:18 Faszyzm ci się śni? Pamiętaj, że zawsze rewolucja zjada swoje dzieci. Pierwszego by cię zamknęli Odpowiedz Link Zgłoś
goldgoldenwoman a co z jego prezydenturą? 05.10.09, 11:33 ten doopek sie nie POddaje mimo to ze leży na łopatach. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa12 Jeszcze niejeden padnie ratując d.... Tuskowi 05.10.09, 11:34 fredericus napisał: > Ja czekam na inną dymisję,znacznie ważniejszą od tej dymisji. > Czekam na dymisję Tuska. > Wiem,wiem że się nie doczekam. > > Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Miro Drzewiecki...padł 05.10.09, 11:35 Nie płacz Migalski, nie płacz. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Miro Drzewiecki...padł 05.10.09, 11:35 fredericus napisał: > Ja czekam na inną dymisję,znacznie ważniejszą od tej dymisji. ja tez czekam i tez sie nie doczekam bo Lechowi Kaczynskiemu i jego bratu wydaje sie, ze sa najlepsi na swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Miro Drzewiecki...padł 05.10.09, 11:38 scoutek napisała: > fredericus napisał: > > > Ja czekam na inną dymisję,znacznie ważniejszą od tej dymisji. > > ja tez czekam > i tez sie nie doczekam > bo Lechowi Kaczynskiemu i jego bratu wydaje sie, ze sa najlepsi na swiecie Jarek jest out,przegrał wybory.Lechu na pewno nie zostanie prezydentem....ale Tusku też,choćby nie wiem ilu jeszcze się dla niego poświęciło. Odpowiedz Link Zgłoś
pokemon4 Re: Miro Drzewiecki...padł 05.10.09, 18:24 Myślę, że się mylisz - Miro nie padł -to jest tylko wyrachowany manewr - Miro pod presją został wycofany w cień, by nie drażnić ludzi, by upozorować ustępstwo - gdyby padł, zabraliby mu funkcję najważniejszą - skarbnika platformy, a na to Tusk się nie odważy, bo sam by padł -jestem pewien, że JarKacz będzie jeszcze szefem (lub vice następnego?) rządu; -myślę też, że jest wysoce prawdopodobne, mimo wszystko, że Lech Kaczyński będzie prezydentem jeszcze raz - idę z Tobą o zakład Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Miro Drzewiecki...padł 05.10.09, 11:40 Ja myślę, że masz rację. Dymisja rządu będzie racjonalnym rozwiązaniem. Nie dlatego, że są jej przyczyny, po prostu dlatego, że ten rząd nie może rządzić. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Miro Drzewiecki...padł 05.10.09, 12:11 haen1950 napisał: > Ja myślę, że masz rację. Dymisja rządu będzie racjonalnym > rozwiązaniem. to byłoby rozwiązanie emocjonalne. Jest kryzys , narażenie państwa na wybory i ew. rząd populistów to skrajna nieodpowiedzialność Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Będę się upierał 05.10.09, 13:03 Dymisja rządu jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Wycofanie się platformy do samorządów. Zostawić nawalonym rząd centralny. Wkrótce, już po pierwszych układach okaże się to niemożliwe. Wtedy cała władza wpadnie w ręce Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Będę się upierał 05.10.09, 13:07 haen1950 napisał: > Dymisja rządu jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Wycofanie się > platformy do samorządów. Zostawić nawalonym rząd centralny. Wkrótce, > już po pierwszych układach okaże się to niemożliwe. > > Wtedy cała władza wpadnie w ręce Tuska. zamętu to mogą chcieć tylko ludzie co nic do stracenia nie mają, a ja mam i dlatego chcę rozwagi i spokoju Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Będę się upierał 05.10.09, 13:07 haen1950 napisał: > Dymisja rządu jest bardzo dobrym rozwiązaniem. Wycofanie się > platformy do samorządów. Zostawić nawalonym rząd centralny. Wkrótce, > już po pierwszych układach okaże się to niemożliwe. > > Wtedy cała władza wpadnie w ręce Tuska. To już też wiemy haen....cała władza w ręce rad.....wszystko łącznie Z CBA do sprzątaczek w sądach i wszystkich urzędach. Ten sen nie spełni się nigdy haen.. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Będę się upierał 05.10.09, 19:16 blekotu się najadłeś??? Przecież tu nie chodzi o plac zabaw! Ciekawe w jakich kategoriach ty rozumujesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Będę się upierał 05.10.09, 19:21 sclavus napisał: > blekotu się najadłeś??? > Przecież tu nie chodzi o plac zabaw! > Ciekawe w jakich kategoriach ty rozumujesz.... Nie w twoich.....na szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
cyd3 [...] 05.10.09, 12:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro333 Re: Miro Drzewiecki...padł 05.10.09, 13:16 Doczekamy się. Jak padnie Czuma i Grzesiu to Tuskowi zostanie tylko jedno Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Dziś zmarła jego mama 05.10.09, 18:50 zawał serca. Wątpię, by był to przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Dziś zmarła jego mama 05.10.09, 18:55 hummer napisał: > zawał serca. > Wątpię, by był to przypadek... może dziennikarze się ockną, sobotnia konferencja to była nagonka ujadających piesków - żadnego normalnego dziennikarza wszyscy z tabloidalnej sztancy, a przecież nie rozmawiali z przestępcą tylko z człowiekiem, który przewijał się we fragmentach rozmów zamieszczonych w gazecie, w dodatku jakiś drastycznych jego wypowiedzi tam nie było Odpowiedz Link Zgłoś
fredericus Re: Dziś zmarła jego mama 05.10.09, 18:59 republika.republika napisała: > hummer napisał: > > > zawał serca. > > Wątpię, by był to przypadek... > > może dziennikarze się ockną, sobotnia konferencja to była nagonka ujadających > piesków - żadnego normalnego dziennikarza wszyscy z tabloidalnej sztancy, a > przecież nie rozmawiali z przestępcą tylko z człowiekiem, który przewijał się w > e > fragmentach rozmów zamieszczonych w gazecie, w dodatku jakiś drastycznyc > h > jego wypowiedzi tam nie było Odpowiem Ci za trzy dni na ten post.Trzymaj mnie za słowo. Odpowiedz Link Zgłoś