superspec 25.02.14, 17:35 A Was która partia bierze? Bo mnie PO. wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-w-sejmie-tylko-cztery-partie/grxhy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snajper55 Re: "Rzeczpospolita": w Sejmie tylko cztery parti 25.02.14, 17:37 superspec napisał: > A Was która partia bierze? Bo mnie PO. > wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-w-sejmie-tylko-cztery-partie/grxhy Twój Ruch języczkiem u wagi? Języczkiem Grodzkiej lub Biedronia. S. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Albo siostrzeńca Gowina.:) 25.02.14, 17:40 pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ukasz_Giba%C5%82a Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Albo siostrzeńca Gowina.:) 26.02.14, 17:16 superspec napisał: > pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81ukasz_Giba%C5%82a Łukasz Gibała to bardzo mądry człowiek. Jest liberalny gospodarczo ale w taki zdrowy sposób. Jak na tę chwilę, jeszcze ani razu nie zdradził objawów "pozytywnej szajby" jaką u jego wuja zasłuchanego w krzyki mrożonych zarodków, podziwiał pan premier Tusk. Można go poczytać tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
przeciwnik_klamstwa Re: "Rzeczpospolita": w Sejmie tylko cztery parti 25.02.14, 20:49 A na co jeszcze bierze ciebie ta partia oszustów z PO? Tylko szczerze...! ... 1. "Zaskakują dane o wykształceniu (podzieliło się nimi 70 proc. działaczy PO) - aż 14,1 tys. ukończyło tylko podstawówkę" 2.ryj:bo nigdy nie byłem ani milicjantem ani ormowcem i nawet nie dlatego ... posiadam kat D! symulowałem i mnie się udało. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Na to, że pod jej rządami nie ma aborcji ze 26.02.14, 10:50 względów społecznych. Jak na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Na to, że pod jej rządami nie ma aborcji ze 26.02.14, 19:52 superspec napisał: > względów społecznych. Jak na razie. Za to jest na życzenie. W Czechach, na Litwie i, trochę drożej, w gabinetach polskich lekarzy, którym sumienie nie pozwala tego robić w szpitalu. S. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Co oznacza 3 kadencję PO i NAczelnego Idiotę 25.02.14, 20:56 znów w opozycji!!! Jestem ZA Odpowiedz Link Zgłoś
lech1966 Re: Co oznacza 3 kadencję PO i NAczelnego Idiotę 25.02.14, 22:43 Na pewno NIGDY nie zagłosuje za nacjonalistycznym PIS ,,ani tym bardziej za kolesiowskim PO,,Nigdy nie zaglosuje na partie katolicką,,lub popierającą KRK,,mimo ze pochodze z rodziny katolickiej i byłem ochrzczony. Polityka i mój swiatopogląd to dwie odrebne sprawy. Kto zdobedzie moje poparcie- sprawa jeszcze otwarta. Ale na 1000% pojde i zagłosuje przecw tym w pierwszym zdaniu.. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Co oznacza 3 kadencję PO i NAczelnego Idiotę 26.02.14, 06:06 Ja podobnie. W tym konkretnym przypadku , aby nie zmarnować głosu zagłosowałbym albo na TR , albo na SLD....ale jak pokażą w TV Jońskiego to na TR, a jak Piekarską to na SLD :) Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Co oznacza 3 kadencję PO i NAczelnego Idiotę 26.02.14, 07:57 wiosnaludzikow napisał: > albo na TR , albo na SLD....ale jak pokażą w TV Jońskiego to na TR, > a jak Piekarską to na SLD :) No popatrz - dotychczas sądziłem że jesteś człowiekiem o prawicowych czytaj konserwatywnych poglądach - przepraszam :-). Jednak głosowanie na partię ze względu na to, że tam ten czy inny człowiek na świeczniku jest chyba błędem. Ważniejsze chyba (?) do jakich ludzi jest adresowany program tej czy innej partii. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Re: Co oznacza 3 kadencję PO i NAczelnego Idiotę 26.02.14, 08:01 adherent1 napisał: > wiosnaludzikow napisał: > > albo na TR , albo na SLD....ale jak pokażą w TV Jońskiego to na TR, > > a jak Piekarską to na SLD :) > Jednak głosowanie na partię ze względu na to, że tam ten czy inny > człowiek na świeczniku jest chyba błędem. Nie, to nie jest błąd. Błąd popełniasz Ty. Ja chcę wiedziesz kto ten czy inny program będzie realizował. Program SLD po AWSie bardzo mi się podobał i ...co z tego tam zostało ? >Ważniejsze chyba (?) do jakich ludzi jest adresowany program tej czy innej partii. ...czyli klasyka, badania, fachowcy od programów, plakaty, media a i tak zrobimy swoje. Naprawdę dajesz się na to nabierać ? Odpowiedz Link Zgłoś
adherent1 Re: Co oznacza 3 kadencję PO i NAczelnego Idiotę 26.02.14, 08:11 wiosnaludzikow napisał: > ...czyli klasyka, badania, fachowcy od programów, plakaty, media > a i tak zrobimy swoje. Naprawdę dajesz się na to nabierać ? Badania, fachowcy od programów - tak. Plakaty, media to niestety wydatki bezużyteczne ale chyba niezbędne. Partie wodzowskie oparte na "autorytetach" a nie na programie adresowanym do 50+1% wyborców są partiami jednorazowego użytku - znikną. Dotyczy to obu części POPiS-u ich klonów RP(TR) Ziobrów, Gowinów czy Borowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Co cieszy... 26.02.14, 07:18 Że partia zawodowych moczymordów i złodziejstwa, deprawująca całą polska politykę przez ostatnie ćwierćwiecze - odejdzie w niebyt. Odpowiedz Link Zgłoś
gtxl Re: Co cieszy... 26.02.14, 07:32 haen2010 napisał: > Że partia zawodowych moczymordów i złodziejstwa, deprawująca całą polska polity > kę przez ostatnie ćwierćwiecze - odejdzie w niebyt. Za prędko wieszczysz. PO jeszcze nie odejdzie. Padnie raczej rekord frekwencji,poniżej 40%. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: "Rzeczpospolita": w Sejmie tylko cztery parti 26.02.14, 11:54 Nie wierzę w zniknięcie gumiaków z parlamentu. To po prostu zbyt piękne, żeby było prawdziwe... Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: "Rzeczpospolita": w Sejmie tylko cztery parti 26.02.14, 16:13 Z woj śląskiego(4,5 mln ludności) PSL ma zero(0) posłów! Odpowiedz Link Zgłoś
zayka_nr11 Re: "Rzeczpospolita": w Sejmie tylko cztery parti 26.02.14, 16:20 superspec napisał: > A Was która partia bierze? Bo mnie PO. > wiadomosci.onet.pl/kraj/rzeczpospolita-w-sejmie-tylko-cztery-partie/grxhy to który palec wybierasz żeby ci zostawić ? q pamięci i tak powinni zostać naznaczeni przyszli posłowie Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 nIestety PO, bo Macierewicz ma być np 26.02.14, 16:26 ministrem bezpieczeństwa publicznego? Nigdy! M. Odpowiedz Link Zgłoś