Dodaj do ulubionych

Jasiński liże Putinowi.

16.06.16, 20:06
W czwartek na organizowanym pod patronatem prezydenta Rosji Forum Ekonomicznym w Sankt Petersburgu prezes Orlenu Wojciech Jasiński podpisał kontrakt na zakupy ropy od rosyjskiego koncernu Rosnieft.
Przez ostatnie dwa lata władze Orlenu, tak jak większości zachodnich koncernów, bojkotował to Forum w geście protestu przeciw agresji Rosji na Ukrainę. Forum w Sankt Petersburgu jest organizowane pod patronatem prezydenta Rosji Władimira Putina i jest wykorzystywane przez Kreml jako narzędzie rosyjskiej polityki.

Może ktoś zaprzeczy ,że pis to agenci na usługach Moskwy i opłacani przez nią.
Obserwuj wątek
    • aniechto.only Re: Jasiński liże Putinowi. 16.06.16, 20:23
      Nie no co ty , dobra zmiana, wreszcie dotarli do przyjaciół Rosjan wraz z panprezesem i pianinem.
      • m.c.hrabia Re: Jasiński liże Putinowi. 16.06.16, 21:01
        wrak i czarne skrzynki już w drodze do Polski ,podobno :)
        • x2468 Re: Jasiński liże Putinowi. 16.06.16, 21:09
          Kaczyński ma ochotę na "żółwika" z Putinem? Jest tylko jeden problem. Putin nie lubi karłów.
          • karfioza A skąd wiesz, że nie lubi karłów? 17.06.16, 09:34
            Może już próbowałeś się z nim skontaktować?
      • tw_wielgus Nie wiem czy zwróciłaś uwagę Droga Aniech-To-Only 17.06.16, 08:22
        Ale ostatnimi czasami większość wątków naszego forumowego arystokraty dotyczy tego kto komu, co raczył wylizać.
        Pomijając obrzydliwość jaką darzę autora za bezpruderyjne i pozbawione empatii podejście do intymnej sfery seksualności człowieka, zastanawia mnie jedna rzecz:
        - Czy to forum jest w założeniu platformą wymiany seksualnych doświadczeń zwolenników PO, czy też kwestia seksualnych fantazji zwolenników demokracji ośmiorniczkowej stała się kwestią polityczną?
        • belphegor-pisu Re: Nie wiem czy zwróciłaś uwagę Droga Aniech-To- 17.06.16, 08:30
          Popatrz sobie na tfoje wPiSy jako taniarada.
        • tw_wielgus Przepraszam czy ktoś widział mój "podnóżek"? 17.06.16, 08:36
          belphegora-pisu?
          Gdzieś mi się zapodział, a kompulsywnie chciałbym zrobić z niego kapcia.
          • belphegor-pisu Re: Przepraszam czy ktoś widział mój "podnóżek"? 17.06.16, 11:09
            Zauważyłeś, że sam ze sobą dyskutujesz. Pewno swoją połezje to tylko ty kupujesz.
        • karfioza Re: Nie wiem czy zwróciłaś uwagę Droga Aniech-To- 17.06.16, 09:37
          Jemu to już wszystko z seksem się kojarzy.
          Widocznie wszyscy potencjalni partnerzy go przepędzają.
          Ale jakoś wcale mi go nie szkoda.
          • tw_wielgus Re: Nie wiem czy zwróciłaś uwagę Droga Aniech-To- 17.06.16, 10:16
            No niekoniecznie, ale temat wart zainteresowania.
            Napisałem niekoniecznie, gdyż może jest to zawodowy lizus i stąd pochodzą te ciągoty do lizania, którym nie może się oprzeć.
          • x2468 Re: Nie wiem czy zwróciłaś uwagę Droga Aniech-To- 17.06.16, 10:26
            Jak widzę pisa to mam seksualne myśli, chętnie bym go natychmiast wyp... . Za drzwi. Taki jegomość z pis jest bardzo absorbujący. Nie można na moment go z oczu spuścić bo zaraz coś ukradnie.
            • tw_wielgus Re: Nie wiem czy zwróciłaś uwagę Droga Aniech-To- 17.06.16, 11:01
              No proszę, następny niezaspokojony....
              • belphegor-pisu Re: Nie wiem czy zwróciłaś uwagę Droga Aniech-To- 17.06.16, 11:04
                Jakieś temaciki na oślą ławeczkę dzisiaj będą?
        • kylax1 Seks nie jest niczym intymnym. 17.06.16, 14:28
          Może dla jakiś katolickich przygłupów.
          • tw_wielgus Doprawdy? 17.06.16, 15:22
            Jako "katolicki przygłup" poczułem się zainteresowany twoim krótkim wywodem ograniczającym się do stwierdzenia: "Seks nie jest niczym intymnym."
            Możesz rozwinąć tą myśl światłą, która sprowadziła cię do sformułowania tak rewolucyjnej tezy?
    • mietowe_loczki Re: Jasiński liże Putinowi. 16.06.16, 23:48
      Jeszcze nie ma ludzikowa, który napisze, że Platforma "też"?
      • czekam.na.lewice Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 06:43
        mietowe_loczki napisała:

> Jeszcze nie ma ludzikowa, który napisze, że Platforma "też"?
        Akurat tutaj nie napiszę ale ....bawi mnie serdecznie oburzenie i zabawne poddenerwowanie a nawet czasami agresja, zarówno zwolenników PO , jak i PiS, jak wykazuję Wam podobieństwa uświadamiające, że jesteście jednym, wielkim nieudacznikiem POPiS.
        W przypadku współspalania, pewnie o tym ostatnim piszesz, tak dokładnie jest.
        Googlowy inteligent od lemingów krytykuje PiS za współspalanie, ma rację, ale denerwuje się zaraz jak ma wykazane, że tu zmiany nie ma. Ta sama paranoiczna polityka POPiS, styropianowego nieudacznika.
        • man_sapiens Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 07:04
          >że jesteście jednym, wielkim nieudacznikiem POPiS.

Bez wątpienia to zupełnie coś innego niż SLD z Razem, Kukizem i Korwinem.
          • czekam.na.lewice Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 07:11
            man_sapiens napisał:

> >że jesteście jednym, wielkim nieudacznikiem POPiS.
            >
            > Bez wątpienia to zupełnie coś innego niż SLD z Razem, Kukizem i Korwinem.
            Widzisz tak wielkie podobieństwo pomiędzy KUKIZ a SLD ? To masz problem.
          • tw_wielgus Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 08:29
            No niby masz rację...
            I trzeba podkreślić istnieją szokujące - jakby wynikało z Twojego postu - różnice kulturowe pomiędzy PO, a innymi obecnymi na scenie ugrupowaniami..
            Przede wszystkim ilość zdrajców ( a zdrajca - trzeba Ci wiedzieć - to sort gorszy od najgorszych).
            W ilości zdrajców na centymetr kwadratowy PO nie ma sobie równych.
            A teraz możemy policzyć ilość "ojro kapusiów"...
            No proszę i w tej dziedzinie PO jest na czele rankingu.
            Cóż zatem powoduje, że ma tak niskie poparcie społeczne?
            • belphegor-pisu Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 08:31
              Tfoja kóltóra dorównuje tfojej połezji.
        • adam111115 Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 07:51
          > Jeszcze nie ma ludzikowa, który napisze, że Platforma "też"?
          Akurat tutaj nie napiszę

Aleś ty naiwny albo podatny na manipulacje!

Napisz od kogo prezes Krawiec dostarczał ropę do Płocka przez 8 lat?
          • tw_wielgus Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 08:31
            Taaaak, dostaaaaarczał ale rurociągiem, a nie zlizując ją z budów sowieckich notabli.
            - Pozwól, że na moment wcielę się w skórę hrabiego.
            • belphegor-pisu Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 08:33
              Lizać prezesowi to dla ciebie żaden problem.
            • adam111115 Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 09:22
              Jedna z niewielu okazji gdzie wiosenka zgodnie z prawdą mógł napisać o popisie a dał ciała. Co za troll! Chyba że dostał złe instrukcje od oficera prowadzącego
              • tw_wielgus Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 10:17
                Mnie nie dał. W sensie "ciała"...
      • x2468 Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 10:29
        Widać jest zajęty obsikiwaniem innych forów.
    • xystos Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 08:27
      ..I co cie tak bulwersuje?,ze to Nietenjahu?

tluczku malutki
    • karfioza Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 10:01
      Pan Hrabia być może bardzo sprytnie nie podaje żadnego linka oraz nie mówi czy Jasiński nie zechciał akurat znaleźć się w bardzo doborowym towarzystwie, obok przedstawicieli firm bardzo oświeconych z tzw. państw zachodnio europejskich gdzie lizanie dupy Putinowi jest uznawane za ogólnie obowiązującą normę.
      Ale rozumiem ten jego szok.
      Przecież to niebywałe aby PISowiec przegotowywał się do wylizywania.
      Bardzo sprytnie zabezpieczył się również Pan Hrabia stwierdzeniem:
      tu cytat:
      "tak jak większości zachodnich koncernów, bojkotował to Forum"
      Nie zaznaczając sprytnie, z których to nacji koncerny "wylizywały" jak do tej pory.
      Ale zbulwersowany Pan Hrabia może mieć jeszcze nadzieję, ponieważ możne się jeszcze okazać, że Jasiński pojechał tylko z ciekawości, aby zobaczyć na własne oczy, jak te słynne wylizywanie wygląda w praktyce.
      • tw_wielgus Re: Jasiński liże Putinowi. 17.06.16, 10:56
        Pozwól, że niezgodę się z opinią, iż gronie bardzo oświeconych z tzw. państw zachodnio europejskich lizanie dupy Putinowi jest uznawane za ogólnie obowiązującą normę.
        W kontraktach bilateralnych niezwykle istotne są dobre relacje i zaufanie między partnerami.
        Warto przy tej okazji wspomnieć do czego posuwał się minister spraw zagranicznych rządu, jaśnie nam oświeconej, w kontaktach z amerykanami. w kwestii zapewnienia im jak najlepszych warunków do torturowania terrorystów.
        Moim zdaniem jest to absolutnie ogólnoświatowa norma.
    • kylax1 Od dawna piszę, że PiS to ruSSka agentura. 17.06.16, 14:29
      I znowu (jak zwykle) wyszło na moje.
      • tw_wielgus Re: Od dawna piszę, że PiS to ruSSka agentura. 17.06.16, 15:24
        Tak sobie właśnie wmawiaj. Jeżeli będziesz konsekwentny i wykażesz się uporem, to może nawet dojdziesz do wniosku, że wcale nie jesteś taki głupi jak ci się początkowo wydawało.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka