Dodaj do ulubionych

Tolerancyjni Polacy

12.04.22, 12:29
,,W czasie meczu PGE Ekstraligi kibice obrażali Gleba Czugunowa, krzycząc do niego m.in. "ruska ku**a"
— Płakać mi się chce. Szczerze mówię, ja już nie wytrzymuję — mówił żużlowiec po zakończeniu spotkania
Czugunow podkreśla, że zawsze źle mówił o rosyjskiej władzy. — Moi rodzice, cała rodzina, nikt nie głosował na Putina, wszyscy są mu przeciwni — twierdzi"
Jeśli jest tak jak mówi to czemu go prześladować? A czy jest chyba da się to sprawdzić. Nawet Rosjanin może być uczciwy
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 12:35
      Na ch** sprawdzać. Od razu zlinczować.
      • pozytonium Nie tylko Polacy są tolerancyjni. 12.04.22, 21:26
        pies.na.czarnych napisała:

> Na ch** sprawdzać. Od razu zlinczować.

sport.tvp.pl/59594637/artiom-seweriuchin-ktory-wykonal-salut-rzymski-na-podium-stracil-wloska-licencje
        Sam Seweriuchin szybko zorientował się, że mogą czekać go poważne konsekwencje. Na Instagramie opublikował wideo, w którym płacząc przepraszał za swój czyn.

Jego wytłumaczenia nie przekonały jednak Włochów. Zarząd tamtejszej federacji natychmiast podjął decyzję o cofnięciu Seweriuchinowi licencji.
    • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 15:06
      Nadgorliwość :)

TVP. "Wiadomości" poinformowały widzów o "ukraińskim barbarzyństwie".
      https://bi.im-g.pl/im/d9/04/1b/z28328153IH,Poniedzialkowe-wydanie--Wiadomosci-.jpg
      • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 17:07
        Powiedz, że to fejk.
        • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 18:23
          yoma napisała:

> Powiedz, że to fejk.
          >

Bardzo bym chciał, ale przecież na tym forum nie wypada kłamać ;)
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,28328140,wielka-wpadka-tvp-na-antenie-pojawila-sie-belka-o-ukrainskim.html
          • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:27
            Dno i sto pięćdziesiąt mil mułu...
            • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:36
              Wymskło im sie. Co na mysli to na wizji :)
              • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:40
                O tym mówię. A tego Szwampucha linku nawet nie będę komentować.
              • horpyna4 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:07
                To się nazywa pomyłka freudowska.
      • szwampuch58 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 19:58
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,28330895,podkomisja-smolenska-opublikowala-nieocenzurowane-zwloki-ofiar.html#s=BoxOpMT
        • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:02
          Święta się zbliżają, pisi jakoś muszą odwrócić uwagę suwerena od szalejącej drożyzny.
          • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:59
            A ja mam cytat

"Sąd w ostatniej chwili zmienił salę na mniejszą, ograniczając dostęp mediów do rozprawy. Dopuścił do uczestnictwa w sprawie Ordo Iuris, by mogło “reprezentować płód”, a odmówił wstępu Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka i Amnesty International. "
            • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:05
              Horror.
              • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:27
                Dotyczy procesu karnego dziewczyny z Aborcyjnego Dream Teamu, która dała innej tabletki poronne.

Reprezentować płód??????
                • margit49 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 22:17
                  yoma napisała:

> Reprezentować płód??????
                  >

To absurdalne. W sensie prawnym niemożliwe, dopóki płód nie ma zdolności do samodzielnego życia , matka decyduje o nim, bo to ciągle jest jej ciało, więc matka powinna reprezentować
                  • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 22:26
                    Już nie mówiąc o tym, że nie jest to proces dotyczący zbrodni aborcji, lecz pomocy przy tejże, więc płód nie jest tu w żaden sposób stroną. Nawet gdyby dopuścić karkołomną tezę, że w procesie o zabójstwo zamordowany jest stroną :o

Coś mi się widzi, że w apelacji wyrok padnie z jednej prostej przyczyny: sędzia nie był sędzią. A dwa razy za to samo sądzić nie wolno.
    • behemot17-13 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:18
      Dla mnie prosta sprawa, ma obywatelstwo polskie, reprezentuje polskie barwy, więc proszę się nie czepiać Czugunowa i jego rodziny.
      • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:35
        Interesujące. Co rosyjskie, to do gazu, ale daj Rosjaninowi inny paszport, a będzie to dobry Rosjanin?

Nie mogłam się powstrzymać.
        • behemot17-13 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:49
          Bardzo dobrze, że nie mogłaś się powstrzymać, ponieważ dla Ciebie bojkot to to samo co Rosjan do gazu.
          • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:53
            Sam mówiłeś na początku wojny, że nienawidzis, wszystkiego, co rosyjskie. Złagodziłeś stanowisko?

Ale nie o to pytam. Pytam, czy zły Rosjanin, otrzymując polski paszport, staje się dobrym Rosjaninem. A, dajmy na to, brytyjski?

Próbuję zrozumieć.
            • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:59
              To jest przykład sprzężenia zwrotnego prawdziwego Polaka.
              • behemot17-13 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:07
                To jest przykład, jak pies zaczyna merdać ogonem i całkiem niepotrzebnie się wcina ze swoim komentarzem.
                • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 13.04.22, 00:13
                  behemot17-13 napisał:

> To jest przykład, jak pies zaczyna merdać ogonem i całkiem niepotrzebnie się wc
                  > ina ze swoim komentarzem.
                  >

Ho! Ho! Mr. rasista rządzi tym forum i decyduje o potrzebie wcinania się z komentarzami. Nie za wysoko się cenisz rasisto?
            • behemot17-13 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:03
              Nic się nie zmieniło, nienawidzę wszystkiego co rosyjskie. Co do ludzi z Rosji, tu jestem otwarty, podkreślę, ludzi a nie Azjatów w najgorszym wydaniu.
              • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:07
                Człowiek z Rosji nie jest rosyjski? Czy po przekroczeniu granicy przestaje być rosyjski?

Trochę pokrętna taka nienawiść. I wybiórcza. A zważywszy, że nienawiść jest piekielnie mocnym uczuciem...
                • storima Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:12
                  yoma napisała:

> Człowiek z Rosji nie jest rosyjski? Czy po przekroczeniu granicy przestaje być
                  > rosyjski?
                  >
                  > Trochę pokrętna taka nienawiść. I wybiórcza. A zważywszy, że nienawiść jest pie
                  > kielnie mocnym uczuciem...
                  >
                  Nadaje współpracownica paskowego putina.

Nienawistnych, pogardliwych chamskich i prześmiewczych oszczerstw na temat Ukrainy i ich obywateli w wydaniu yomy i psa to człowiek naczytał się tu za całe życie.
                  • no-popis Re: Tolerancyjni Polacy 19.04.22, 05:28
                    storima napisał:
                    > Nienawistnych, pogardliwych chamskich i prześmiewczych oszczerstw na temat Ukra
                    > iny i ich obywateli w wydaniu yomy i psa to człowiek naczytał się tu za całe ż
                    > ycie.
                    Jakby miało być inaczej. Wszystko co piszą tutaj jest zawsze mniej czy bardziej ale zgodne z interesami Rosji Putina i poglądem znanym mi i twardych byłych komunistów lub eSBeków, lub ich niekwestionowanych TW.
                    Myślisz, że obniżenie emerytur tak łatwo odpuszczą ?
              • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:08
                A co ci Hindusi zawinili czy Laotańczycy?
                • behemot17-13 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:16
                  Yoma, przecież wiesz co miałem na myśli, a jak nie, to jestem rozczarowany,
                  • storima Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:25
                    behemot17-13 napisał:

> Yoma, przecież wiesz co miałem na myśli, a jak nie, to jestem rozczarowany,
                    >

Od pierwszego Twego wpisu wiadomo o czym piszesz.

Z pewnością nie o tym co ona wciska ci w usta, obrażając i pies, który do nagonki na ciebie się podłącza.

Przecież to nic nowego w ich wykonaniu.
                    • behemot17-13 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:44
                      Storima, by nie było niejasności, Yoma ostatnimi czasy zaszła mi za skórę. Balansujemy na skraju poprawności, czasami przekraczamy granice wcześniej nie do pomyślenia. Mimo to i mimo wszystko i nade wszystko, Yoma to Yoma, dla mnie koleżanka z wcześniejszych lat na forum. I tyle i aż tyle.
                      • storima Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:48
                        behemot17-13 napisał:

> Storima, by nie było niejasności, Yoma ostatnimi czasy zaszła mi za skórę. Bala
                        > nsujemy na skraju poprawności, czasami przekraczamy granice wcześniej nie do po
                        > myślenia. Mimo to i mimo wszystko i nade wszystko, Yoma to Yoma, dla mnie koleż
                        > anka z wcześniejszych lat na forum. I tyle i aż tyle.
                        >

Szanuje Twoje relacje.

Opisuje jedynie to co widzę.

A to nie ma nic wspólnego z Twymi prywatnymi sprawami.
                        • behemot17-13 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 22:03
                          >A to nie ma nic wspólnego z Twymi prywatnymi sprawami.
                          Tak myślałem!
                      • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:49
                        Mój wielbiciel w akcji? Nie trzeba. Jak mi zacznie podrzucać pod drzwi martwe ryby, to się z nim przeprowadzi poważną rozmowę resocjalizacyjną i tyle.

Ale dzięki, doceniam.
                        • storima Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 22:00
                          yoma napisała:

> to się z nim przeprowadzi poważną rozmowę resocjalizacyjną i tyle.

Jak do tej pory z każdym z twych kłamstw i manipulacji, którymi mnie po chamsku próbowałaś obrzucić, doskonale sobie poradziłem.
                          A ty dalej po yomowsku odbijasz się od ściany.

forum.gazeta.pl/forum/w,28,173453577,173453577,W_niedziele_o_8_41_pobudka_dla_Ukraincow.html?p=173460260
                          • storima Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 22:04
                            storima napisał:

> yoma napisała:
                            >
                            >
                            > > to się z nim przeprowadzi poważną rozmowę resocjalizacyjną i tyle.
                            >
                            > Jak do tej pory z każdym z twych kłamstw i manipulacji, którymi mnie po chamsku
                            > próbowałaś obrzucić, doskonale sobie poradziłem.
                            > A ty dalej po yomowsku odbijasz się od ściany.
                            >
                            > forum.gazeta.pl/forum/w,28,173453577,173453577,W_niedziele_o_8_41_pobudka_dla_Ukraincow.html?p=173460260

I to ZUPEŁNIE nie chodzi o mnie.

Jątrzysz. Oszukujesz i manipulujesz. Nie mną. Forumowiczami.
                            I na tym wątku DOSKONALE to widać.
                  • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:29
                    Teoretycznie wiem, a praktycznie skąd mogę wiedzieć, na ile cię zaślepiło? Piszesz jak piszesz.

Nie bierz mnie pod włos :D
                    • storima Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:38
                      yoma napisała:

> Teoretycznie wiem, a praktycznie skąd mogę wiedzieć, na ile cię zaślepiło? Pisz
                      > esz jak piszesz.

Masło maślane. Czyli nic konkretnego. Tylko po to, aby sprowokować.

> Nie bierz mnie pod włos :D
                      >

"Nie mogłam si e powstrzymać."

"Tak tylko pytam."

"Pytam, bo nie wiem."

I inne.

Troll siedzący dniami przed ekranem żongluje nickami i mediami społecznościowymi.

Pod ręką ma listę przydatnych wzorów odpowiedzi, które wciska w prowadzone konwersacje.

Rozmowa jest często odległa od tematu.

Troll naprowadza ją na urobiony temat.

Motywem przewodnim jest od stycznia obrabianie Ukraińców i wybielanie Putina.
                      Dezynfekowania prawdziwych motywów agresji i banalizowanie skutków bandyckiego napadu.
                      • storima Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:54
                        PS

Odnosi się uczucie, że rozmowa "się nie klei", troll upewnia swą ofiarę w tym odczuciu, twierdząc, że nie rozumie.

Wzbudza w nas uczucie winy.

Ale przez odpowiednio długie wspólne przybywanie na określonych mediach społecznościowych nawiązuje się "przyjaźń". I na tym uczuciu troll perfidnie żeruje.

Podejmujemy więc rozmowę. Ale nie jest to już nasz temat.
                        To temat narzucony nam przez trolla.

Stad odczuwa się jakby rozmawiało się z botem.
                  • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 13.04.22, 00:11
                    > Yoma, przecież wiesz co miałem na myśli...

Na tym forum jest kilku takich, którzy wiedzą co inni mają na myśli, ale yoma bym do tego zbioru nigdy nie zaliczył.
              • no-popis Re: Tolerancyjni Polacy 18.04.22, 21:46
                behemot17-13 napisał:

> Nic się nie zmieniło, nienawidzę wszystkiego co rosyjskie. Co do ludzi z Rosji,
                > tu jestem otwarty, podkreślę, ludzi a nie Azjatów w najgorszym wydaniu.
                Z Rosją należy prowadzić dialog . Z Rosją taka jaką ona jest,
                (Donald Tusk)
            • pozytonium Włosi się wypowiedzieli 12.04.22, 21:28
              yoma napisała:

> Sam mówiłeś na początku wojny, że nienawidzis, wszystkiego, co rosyjskie. Złago
              > dziłeś stanowisko?
              >
              > Ale nie o to pytam. Pytam, czy zły Rosjanin, otrzymując polski paszport, staje
              > się dobrym Rosjaninem. A, dajmy na to, brytyjski?

sport.tvp.pl/59594637/artiom-seweriuchin-ktory-wykonal-salut-rzymski-na-podium-stracil-wloska-licencje

> Próbuję zrozumieć.

Sam Seweriuchin szybko zorientował się, że mogą czekać go poważne konsekwencje. Na Instagramie opublikował wideo, w którym płacząc przepraszał za swój czyn.

Jego wytłumaczenia nie przekonały jednak Włochów. Zarząd tamtejszej federacji natychmiast podjął decyzję o cofnięciu Seweriuchinowi licencji.
          • storima Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 20:58
            behemot17-13 napisał:

> Bardzo dobrze, że nie mogłaś się powstrzymać, ponieważ dla Ciebie bojkot to to
            > samo co Rosjan do gazu.
            >

Pisała, że w ogóle nie czyta polskiej prasy.
            Angielskiej też nie bo nie zna tego języka na odpowiednim poziomie.

I jak zwykle jątrzy. I to w prymitywny trollicy sposób.

Nikt tu nie pisał, ze zły Rosjanin z polskim paszportem to nagle dobry człowiek.
            Nikt tu tak nie napisał.
            Poza nią.
            • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 13.04.22, 00:31
              Ale się troll naprodukował. Aż spazmów dostał z rozkoszy:)
              • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 13.04.22, 00:35
                Ludzikow, dohtór czy pozyton?
                • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 13.04.22, 00:37
                  Sortimo czy jakoś tak:)
                  • yoma Re: Tolerancyjni Polacy 13.04.22, 00:43
                    Nasz psychofan, z naciskiem na psycho?

Jak powyżej. Chociaż, jeśli mi z tej obłąkańczej miłości podrzuci na wycieraczkę kaczy łeb, to się nawet ucieszę :D
                    • pies.na.czarnych Re: Tolerancyjni Polacy 13.04.22, 00:48
                      > z tej obłąkańczej miłości

Z tej miłości do samego siebie on już nie wyjdzie. W tym stanie nawet amerykańskie lekarstwa mu nie pomogą.
            • no-popis Re: Tolerancyjni Polacy 19.04.22, 05:23
              storima napisał:

> behemot17-13 napisał:
              >
              > > Bardzo dobrze, że nie mogłaś się powstrzymać, ponieważ dla Ciebie bojkot
              > to to
              > > samo co Rosjan do gazu.
              > Pisała, że w ogóle nie czyta polskiej prasy.
              > Angielskiej też nie bo nie zna tego języka na odpowiednim poziomie
              > I jak zwykle jątrzy. I to w prymitywny trollicy sposób.
              > Nikt tu nie pisał, ze zły Rosjanin z polskim paszportem to nagle dobry człowiek.
              > Nikt tu tak nie napisał.
              > Poza nią.
              Sama stawia niewyPOwiedziane tezy przeciwników i sama na nie odPOwiada aby tylko uratować swój wirtualny świat mrzonek i nieprawdy.
              Niedługo, jak to u Barei, Tusk stanie na czele ruchu antyputinowskiego z hasłem : "Rosję należy zwalczać taką jaka ona jest :) " i zażąda spalenia molo w Sopocie bo chodził po nim Putin.
      • pozytonium Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 12.04.22, 21:22
        behemot17-13 napisał:

> Dla mnie prosta sprawa, ma obywatelstwo polskie, reprezentuje polskie barwy, wi
        > ęc proszę się nie czepiać Czugunowa i jego rodziny.

Za niepoprawny gest ręką przez 15 letniego kacapa. Grozi mu dożywotni ban sportowy.
        • behemot17-13 Re: Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 12.04.22, 21:28
          Wytłumacz mi, bo nic nie rozumiem z twojego wisu. Historię kartingowca znam, związku tematem nie za bardzo.
          • pozytonium Re: Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 12.04.22, 21:29
            behemot17-13 napisał:

> Wytłumacz mi, bo nic nie rozumiem z twojego wisu. Historię kartingowca znam, zw
            > iązku tematem nie za bardzo.

Zachowania wynosi się z domu.
            • behemot17-13 Re: Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 12.04.22, 21:57
              Wybacz, to są pierdoły. Nie z domu, nie z ulicy, nie z pisma czy innego przekazu. Zachowania to czysto indywidualne cechy. To po prostu program zakodowany.
              • pozytonium Re: Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 12.04.22, 21:59
                behemot17-13 napisał:

> Wybacz, to są pierdoły. Nie z domu, nie z ulicy, nie z pisma czy innego przekaz
                > u. Zachowania to czysto indywidualne cechy. To po prostu program zakodowany.

Kultura to zakodowana cecha? To po co dobre angielskie wychowanie?
                • behemot17-13 Re: Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 12.04.22, 22:06
                  Odpowiadam na pierwsze pytanie - kultura to zakodowana cecha.
                  • pozytonium Re: Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 12.04.22, 22:15
                    behemot17-13 napisał:

> Odpowiadam na pierwsze pytanie - kultura to zakodowana cecha.

Mylisz, jak Putin, genotyp z fenotypem.
                    • behemot17-13 Re: Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 12.04.22, 22:25
                      Zatem, myśl że myślisz, powodzenia.
                    • no-popis Re: Włosi pozbawili licencji 15 sportowca 18.04.22, 21:45
                      pozytonium napisał(a):

> behemot17-13 napisał:
                      >
                      > > Odpowiadam na pierwsze pytanie - kultura to zakodowana cecha.
                      >
                      > Mylisz, jak Putin, genotyp z fenotypem.
                      To faszyzm. Pisze jak autor książek pseudonaukowych w okresie władzy Hitlera w Niemczech.
                      To neomarksistka.
                      >
      • stasi1 Re: Tolerancyjni Polacy 13.04.22, 09:51
        Tak proste to życie nie jest. Olisabade ma(miał?) Polski paszport a wiedziałby jak wrócić do ojczyzny bez GPS? Może mieć polski paszport i głośno popierać Putina, i takich powinniśmy sekowac. Skoro ten wypowiada się przeciw putinowi to jest nasz. I trzeba go chronić
    • stefan4 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 21:32
      stasi1:
      > Tolerancyjni Polacy

Nie ma narodów tolerancyjnych, całych narodów. Tak jak nie ma narodów męskich, kobiecych, otyłych, czy smacznie gotujących. To wszytko są cechy jednostek. Oczywiście mogą być w jakimś czasie skoncentrowane na jakimś terenie bardziej niż na innym, ale takie lokalne koncentracje zmieniają się nieustannie, jakby popychane ruchami Browna.

Obecnie na terenach zamieszkałych przez ludzi mówiących głównie po polsku i określających się jako ,,Polacy'' nie ma żadnej znaczniejszej koncentracji tolerancyjności. Przeciwnie, jest chwilowa silna koncentracja niechęci do przejawów odstępstwa od standardu — do innej religii, do nietypowego wyglądu, do innego modelu miłości, do niestandardowych zachowań... Z niej wynika zwalczanie gejów czy nieczułość na los Afgańczyków mordowanych przez polskie wojsko w ich własnym kraju.

Nawoływania do przepędzenia wszystkich Rosjan za Ural i stwierdzenia, że ,,dobry kacap to martwy kacap'' mają to samo źródło: mentalne dzielenie ludzkości według granic państwowych i przypisywanie identycznych cech wszystkim zamkniętym wewnątrz takich granic. Wszyscy Rosjanie zakładają sale tortur w Buczy, wszyscy muzułmanie noszą pas szachida, a wszyscy Polacy są szlachetni i lubią umierać za Ojczyznę.

stasi1:
      > Czugunow podkreśla, że zawsze źle mówił o rosyjskiej władzy. — Moi rodzice, cała
      > rodzina, nikt nie głosował na Putina, wszyscy są mu przeciwni — twierdzi
      > Jeśli jest tak jak mówi to czemu go prześladować?

Ja jestem za tym, żeby prześladować zbrodniarzy, obecnie w pierwszym rzędzie Putina, a w drugim jego dworzan. A rosyjskim kompozytorom, poetom, sportowcom itp. dać spokój, dopóki sami nie zachowują się niegodnie.

- Stefan
      • pozytonium Ukraiński MOSAD 12.04.22, 21:41
        stefan4 napisał:

> Ja jestem za tym, żeby prześladować zbrodniarzy, obecnie w pierwszym rzędzie P
        > utina, a w drugim jego dworzan. A rosyjskim kompozytorom, poetom, sportowcom i
        > tp. dać spokój, dopóki sami nie zachowują się niegodnie.

Ukraińcy też są tego zdania. Właśnie powołują ukraiński "MOSAD".
        Żaden zbrodniarz nie będzie się mógł czuć bezpiecznie nigdzie na świecie.
        Ale o jego winie orzekną niezawisłe sądy.
      • x2468 Re: Tolerancyjni Polacy 12.04.22, 22:29
        Zgadzam się, też tak uważam.
      • dbender Są narody smacznie gotujące 13.04.22, 11:18
        stefan4 napisał:

> stasi1:
        > > Tolerancyjni Polacy
        >
        > Nie ma narodów tolerancyjnych, całych narodów. Tak jak nie ma narodów męskich,
        > kobiecych, otyłych, czy smacznie gotujących. To wszytko są cechy jednostek.
        ...

Wszystkie narody basenu morza śródziemnego są smacznie gotujące. Całe narody.
      • stasi1 Re: Tolerancyjni Polacy 18.04.22, 11:12
        Pewniie że nie ma ale to nie znaczy że i my musimy byc tymi najgorszymi
    • storima Re: Tolerancyjni Polacy 14.04.22, 21:05
      yoma napisała:

> Nasz psychofan, z naciskiem na psycho?
      >
      > Jak powyżej. Chociaż, jeśli mi z tej obłąkańczej miłości podrzuci na wycieraczk
      > ę kaczy łeb, to się nawet ucieszę :D
      >

Za twego 'fana' z naciskiem na psycho uważasz kogoś, kto po każdym twym chamskim ataku w mani twej wielkości sprowadza cię do pionu i ukazuje forumowiczom twe kłamstwa.

Przykro patrzeć jak bezmyślnie odbijasz się od ściany.

I to widać. Publicznie. Wiesz dlaczego ?

Bo kłamiesz. I wciskasz forumowiczom z tupetem kit.
      • storima Re: Tolerancyjni Polacy 14.04.22, 21:06
        PS
        forum.gazeta.pl/forum/w,28,173453577,173453577,W_niedziele_o_8_41_pobudka_dla_Ukraincow.html?p=173467733

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka