Dodaj do ulubionych

Suthr poległ

01.03.23, 15:06
Sąd orzekł wobec Jerzego S. karę zakazu prowadzenia pojazdów przez trzy lata, grzywny w wysokości 12 tys. zł oraz 6 tys. zł na Fundusz Pomocy Pokrzywdzonym oraz Pomocy Postpenitencjarnej.

Aktor ma też zapłacić prawie 4,3 tys. zł tytułem postępowania kosztów sądowych. Wyrok nie jest prawomocny.

Jerzy S. nie pojawił się w sądzie.Sąd orzekł wobec Jerzego S. karę zakazu prowadzenia pojazdów przez trzy lata, grzywny w wysokości 12 tys. zł oraz 6 tys. zł na Fundusz Pomocy Pokrzywdzonym oraz Pomocy Postpenitencjarnej.

Aktor ma też zapłacić prawie 4,3 tys. zł tytułem postępowania kosztów sądowych. Wyrok nie jest prawomocny.

Jerzy S. nie pojawił się w sądzie.
Obserwuj wątek
    • szczypawka.jadowita Re: Suthr poległ 01.03.23, 15:19
      Jarosław Kaczyński jeździł pod prąd i ze służby wyrzucono policjanta który próbował interweniować.
      Jakiś komentarz?
      • no-popis Re: Suthr poległ 01.03.23, 15:38
        szczypawka.jadowita napisała:

> Jarosław Kaczyński jeździł pod prąd i ze służby wyrzucono policjanta który prób
        > ował interweniować.
        > Jakiś komentarz?
        JArosłąw Kaczynski prowadzi pod prąd po pijanemu i rozjeżdza zakonnice na pasach :)
      • privus Re: Suthr poległ 02.03.23, 17:55
        Po co?
        Obowiązuje przecież znana reguła - "co wolno wojewodzie..."
    • szczypawka.jadowita Re: Suthr poległ 01.03.23, 15:22
      Na szyi Malwy lekarz znalazł ślad po nakłuciu. PISowska prokuratura nie wszczęła śledztwa w sprawie politycznego morderstwa.
      Może tu jakiś komentarz?
      • adam.eu Re: Suthr poległ 01.03.23, 21:49
        Jest pytanie, Co z lekarzem?
    • aroden Suthr poległ, ale Sutherland zwyciezyl. 01.03.23, 15:35
      i tym sposobem sprawiedliwosci stalo sie zadosc.
    • no-popis Re: Suthr poległ 01.03.23, 15:38
      pozytonium napisał:

> Sąd orzekł wobec Jerzego S. karę zakazu prowadzenia pojazdów przez trzy lata, g
      > rzywny w wysokości 12 tys. zł oraz 6 tys. zł na Fundusz Pomocy Pokrzywdzonym or
      > az Pomocy Postpenitencjarnej.
      >
      > Aktor ma też zapłacić prawie 4,3 tys. zł tytułem postępowania kosztów sądowych.
      > Wyrok nie jest prawomocny.
      >
      > Jerzy S. nie pojawił się w sądzie.Sąd orzekł wobec Jerzego S. karę zakazu prowa
      > dzenia pojazdów przez trzy lata, grzywny w wysokości 12 tys. zł oraz 6 tys. zł
      > na Fundusz Pomocy Pokrzywdzonym oraz Pomocy Postpenitencjarnej.
      >
      > Aktor ma też zapłacić prawie 4,3 tys. zł tytułem postępowania kosztów sądowych.
      > Wyrok nie jest prawomocny.
      Bardzo niska, zbyt niska grzywna w stosunku do dochodów.
      • spokojny.zenek Re: Suthr poległ 01.03.23, 16:59
        Bzdura
      • vivak01 Re: Suthr poległ 01.03.23, 17:16
        " Bardzo niska, zbyt niska grzywna w stosunku do dochodów."

No no, opowiedz coś o dochodach Jerzego Stuhra. Chętnie poczytam, serio!
        • pozytonium Już tak się nie użalaj 01.03.23, 18:16
          vivak01 napisał(a):

> " Bardzo niska, zbyt niska grzywna w stosunku do dochodów."
          >
          > No no, opowiedz coś o dochodach Jerzego Stuhra. Chętnie poczytam, serio!

Gdy doszło do wypadku, Jerzy Stuhr kierował luksusowym Lexusem RX 450h, czyli SUVem w wersji hybrydowej. Oprócz benzynowego silnika posiada on dwie dodatkowe elektryczne jednostki napędowe, które odpowiedzialne są za napęd na przedniej i tylnej osi. To auto z wyższej półki, które zostało wyprodukowane w 2019 roku i jest dziś warte około 250 tys. złotych!

Kolejny obdarowany przez bezdomnego.
          By kupić sobie auto, które jest warte po latach 250 tys. złotych, trzeba zarabiać min. 25 tys. złotych.
          Aż się prosi wprowadzenie modelu skandynawskiego.
          Stuhr w pierwotnej wersji wyroku nie otrzymał nawet 1/3 kwoty dochodów, za potrącenie na pijaku osoby, która poruszała się prawidłowo. Mało tego usiłował zbiec.
          • sverir Re: Już tak się nie użalaj 01.03.23, 19:30
            "By kupić sobie auto, które jest warte po latach 250 tys. złotych, trzeba zarabiać min. 25 tys. złotych."

To jakaś prawda objawiona czy coś takiego, prawda? Skąd założenie, że nie można wziąć na kredyt lub z oszczędności?
            • szwampuch58 Re: Już tak się nie użalaj 01.03.23, 20:04
              Leasing to tez opcja,ale kartofel z goooownem swinoujskim musza" pracowac"
              • pozytonium Re: Już tak się nie użalaj 01.03.23, 21:57
                szwampuch58 napisał:

> Leasing to tez opcja,ale kartofel z goooownem swinoujskim musza" pracowac"

Weź sobie w leasing Jakąś furę, koło miliona.
                Każdy ci go da.
            • pozytonium Re: Już tak się nie użalaj 01.03.23, 21:29
              sverir napisał:

> "By kupić sobie auto, które jest warte po latach 250 tys. złotych, trzeba zarab
              > iać min. 25 tys. złotych."
              >
              > To jakaś prawda objawiona czy coś takiego, prawda? Skąd założenie, że nie można
              > wziąć na kredyt lub z oszczędności?

Na kredyt trzeba mieć zdolność kredytową.
              A oszczędności można prześledzić. Przynajmniej US to może zrobić i porównać z zeznaniami podatkowymi.
              Trochę było by głupio, jakby oszczędności rosły szybciej niż w dochód.
              Skoro masz dochodu X to nie możesz mieć oszczędności 10X, rocznie.
              • snajper55 Re: Już tak się nie użalaj 01.03.23, 21:34
                pozytonium napisał:

> Na kredyt trzeba mieć zdolność kredytową.
                > A oszczędności można prześledzić. Przynajmniej US to może zrobić i porównać z z
                > eznaniami podatkowymi.
                > Trochę było by głupio, jakby oszczędności rosły szybciej niż w dochód.
                > Skoro masz dochodu X to nie możesz mieć oszczędności 10X, rocznie.

A dlaczego US powinien śledzić dochody i oszczędności Stuhra?

S.
                • pozytonium Re: Już tak się nie użalaj 01.03.23, 21:53
                  snajper55 napisał:

> pozytonium napisał:
                  >
                  > > Na kredyt trzeba mieć zdolność kredytową.
                  > > A oszczędności można prześledzić. Przynajmniej US to może zrobić i porówn
                  > ać z z
                  > > eznaniami podatkowymi.
                  > > Trochę było by głupio, jakby oszczędności rosły szybciej niż w dochód.
                  > > Skoro masz dochodu X to nie możesz mieć oszczędności 10X, rocznie.
                  >
                  > A dlaczego US powinien śledzić dochody i oszczędności Stuhra?

Bo może.
                  • snajper55 Re: Już tak się nie użalaj 01.03.23, 22:09
                    pozytonium napisał:

> > A dlaczego US powinien śledzić dochody i oszczędności Stuhra?
                    >
                    > Bo może.

Dlaczego Rosjanie gwałcą dzieci w Ukrainie? Bo mogą.

A ty, pozytonie, co możesz? Pobić staruszkę? Zabrać dziecku telefon?

S.
              • sverir Re: Już tak się nie użalaj 01.03.23, 22:46
                "Na kredyt trzeba mieć zdolność kredytową"

Jasne, że trzeba mieć. Ja na przykład nie zarabiając nawet 1/3 z tych 25 tysięcy złotych mogłem wziąć 200 tysięcy złotych kredytu na samochód. Ale ja serio pytam, nie kwestionuję jego dochodów, czy są małe, czy duże. Tak jakoś jednak zakłada się, że wszyscy celebryci zarabiają miliony. A ja pamiętam, jak Linda opowiadał, dlaczego występuje w głupim serialu telewizyjnym - bo w teatrach mało płacą, a żyć trzeba. Dlatego pytam - ogromne dochody Stuhra to fakt, czy podejrzenie? Na razie wygląda na to, że podejrzenie.
                • pozytonium Re: Już tak się nie użalaj 02.03.23, 15:18
                  sverir napisał:

> "Na kredyt trzeba mieć zdolność kredytową"
                  >
                  > Jasne, że trzeba mieć. Ja na przykład nie zarabiając nawet 1/3 z tych 25 tysięc
                  > y złotych mogłem wziąć 200 tysięcy złotych kredytu na samochód. Ale ja serio py
                  > tam, nie kwestionuję jego dochodów, czy są małe, czy duże. Tak jakoś jednak zak
                  > łada się, że wszyscy celebryci zarabiają miliony. A ja pamiętam, jak Linda opow
                  > iadał, dlaczego występuje w głupim serialu telewizyjnym - bo w teatrach mało pł
                  > acą, a żyć trzeba. Dlatego pytam - ogromne dochody Stuhra to fakt, czy podejrze
                  > nie? Na razie wygląda na to, że podejrzenie.

Stuhr może przecież sprzedać samochód za 250 klocków i kupić sobie inny, za 150. Są kraje, gdzie za podobne przestępstwo zabierają samochód.
              • x2468 Re: Już tak się nie użalaj 02.03.23, 07:53
                W państwie pis nie jest to potrzebne.Dowodem ponad 1000 afer pis.
          • pies.na.czarnych Re: Już tak się nie użalaj 03.03.23, 00:05
            > To auto z wyższej półki, które zostało wyprodukowane w 2019 roku i jest dziś warte około 250 tys. złotych!

> Kolejny obdarowany przez bezdomnego.

Jebany stalinowcu, Własną żonę podpierdoliłes do Finansówki, a teraz z zazdrości innym zaglądasz do kieszeni. NIE TWOJ ZASRANY INTERES!
      • snajper55 Re: Suthr poległ 01.03.23, 21:35
        no-popis napisała:

> Bardzo niska, zbyt niska grzywna w stosunku do dochodów.

A odkąd to w Polsce wysokość mandatu czy grzywny zależy od wysokości dochodów?

S.
        • pies.na.czarnych Re: Suthr poległ 01.03.23, 23:30
          O to w tym wszystkim chodzi. Dopieprzyć bogaczowi, który bardzo nieprzychylnie wypowiada się o pisiej władzy. Suweren lubi takie pokazówki.
    • rzewuski1 Re: Suthr poległ 01.03.23, 15:39
      No i co z tego że aktora skazali za jazdę po pijanemu?
      Mieli mu za to dać order czy co?
      • x2468 Re: Suthr poległ 02.03.23, 21:53
        Mogli uniewinnić, precedensy są znane:
        motoryzacja.interia.pl/raport-pijani/news-radny-pis-po-pijanemu-potracil-na-przejsciu-kobiete-kary-nie,nId,6017104
    • m.c.hrabia Re: Suthr poległ 01.03.23, 15:39
      no i?
    • 99venus Re: Suthr poległ 01.03.23, 16:58
      No i co z tego?
      Naruszył przepisy,został ukarany.
    • qwardian [...] 01.03.23, 17:05
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • m.c.hrabia Re: Suthr poległ 01.03.23, 17:20
        i nikt nie został skazany za spożycie
    • hordol Re: Suthr poległ 01.03.23, 20:01
      Ok. Jakaś okrutna to kara nie jest. Finansowo go też nie zrujnuje
      • szwampuch58 Re: Suthr poległ 01.03.23, 20:06
        Tak mi przykro ze nie dostal 25 lat pisior,hehehe
        • snajper55 Re: Suthr poległ 01.03.23, 21:36
          szwampuch58 napisał:

> Tak mi przykro ze nie dostal 25 lat pisior,hehehe

25 lat? Za potrąceni lusterkiem motocyklisty, który nawet zadrapania nie miał? Dożywocie!!!

S.
        • hordol Re: Suthr poległ 01.03.23, 21:57
          Jechał pijany? Potrącił gościa? Dostał karę i tyle. A że nie poczuwa się do winy to inna sprawa. Niech się odwołuje
          • snajper55 Re: Suthr poległ 01.03.23, 22:12
            hordol napisała:

> Jechał pijany? Potrącił gościa? Dostał karę i tyle. A że nie poczuwa się do win
            > y to inna sprawa. Niech się odwołuje

Na jakiej podstawie szczujesz i twierdzisz, że się nie poczuwa? Przecież wystąpił o dobrowolne poddanie się karze, czyli się poczuwa.

S.
            • hordol Re: Suthr poległ 02.03.23, 21:29
              "Jerzy Stuhr komentuje wyrok sądu

Tuż po tym, jak wyrok został ogłoszony "Fakt" skontaktował się ze Stuhrem. Aktor przyznał, że nie zna jeszcze jego treści, a gdy dziennikarze serwisu opowiedzieli mu o tym, że zasądzony został wobec niego najniższy wymiar kary, aktor skomentował całe zajście.
              No wie pani, nic takiego nie zrobiłem. Afera jest straszna... - powiedział."
              • pies.na.czarnych Re: Suthr poległ 03.03.23, 00:09
                > No wie pani, nic takiego nie zrobiłem. Afera jest straszna... - powiedział."

Ma rację. Tylko dlatego, że jest znaną postacią i negatywnie wypowiada się o PiS, pisdactwo zrobiło z tego aferę jakby co najmniej zastrzelił w kościele trzy zakonnice w ciąży.
                • hordol Re: Suthr poległ 03.03.23, 04:52
                  jest postacią znana i dlatego powinien dbać o swoja reputację bo wiadomo,że znajdzie sie " na widelcu" w przypadku jakiejś wpadki.
                  za chwile pewnie stwierdzisz iż to wszystko była ustawka zrobiona przez pis aby pognębić wielkiego bojownika o wolną Polskę
                  Stuhrowi Kaczyński wlał siłą alkohol do gęby,a ten motocyklista to tajny współpracownik Ziobry i kamińskiego
    • pies.na.czarnych Re: Suthr poległ 01.03.23, 20:04
      Zwykły Kowalski za te przewinienie nie zostałby tak srogo ukarany. Kara finansowa to chuj, ale zabranie na trzy lata prawka to jest kurestwo. Zenek za coś takiego dostałby medal. Dodatkowo milicja chce panu Jerzemu S. wytoczyć następną sprawę tvn24.pl/krakow/krakow-proces-aktora-jerzego-s-jest-oskarzony-o-prowadzenie-samochodu-pod-wplywem-alkoholu-6784176

Każdy kto oglądał wideo widział, że to była ustawka. Na szczęście temu na motorze nie przyznano odszkodowania.
      • pies.na.czarnych Re: Suthr poległ 01.03.23, 20:22
        Ten skurwiel nadal próbuje wyłudzić odszkodowanie.

Motocyklista Sławomir G. chętnie odpowiadał na pytania dziennikarzy. Okazuje się, że po wypadku nie jest w pełni sprawny.
        "Mam paraliż w lewej dłoni, w ostatnich miesiącach funkcjonuję tylko dzięki antydepresantom - powiedział Sławomir G. zebranym w sądzie dziennikarzom".

Przecież zawieziono go do szpitala na badania i tam nie stwierdzono żadnych obrażeń, nawet draśnięcia. Co, lekarze zamieszani są w spisek?
      • snajper55 Re: Suthr poległ 01.03.23, 21:37
        pies.na.czarnych napisała:

> Każdy kto oglądał wideo widział, że to była ustawka. Na szczęście temu na motor
        > ze nie przyznano odszkodowania.

Podobno będzie startować do Sejmu z list PiS.

S.
      • pozytonium Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 01.03.23, 21:55

> Każdy kto oglądał wideo widział, że to była ustawka.

Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła?
        • pies.na.czarnych Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 01.03.23, 23:28
          To są dwie sprawy. Koleś sam rzucił się pod kola. Teraz pieprzy coś o depresji. Milicja powinna mu wstrzymać prawo jazdy do czasu przejścia badań u psychologa i u psychiatry.
          • pozytonium Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 02.03.23, 15:28

> To są dwie sprawy. Koleś sam rzucił się pod kola. Teraz pieprzy coś o depresji.
            > Milicja powinna mu wstrzymać prawo jazdy do czasu przejścia badań u psychologa
            > i u psychiatry.

Dziś o mało co nie zderzyłem się z elektrykiem. Droga 3 pasmowa. Chciałem zmienić pas z prawego na środkowy, w tym samym czasie koleś chciał zmienić pas z lewego na środkowy. Jakbym przestrzegał kodeksu drogowego to był by bum, z winy elektryka. I złomowanie jego pojazdu. W lusterku masz informacje co się dzieje na pasie obok, ale nie masz informacji co się dzieje dwa pasy od ciebie. Tej czujności zabrakło Stuhrowi. Był pijany. Zauważyłem go końcem oka. Musiałem przyhamować. Pijak ma zawężony wzrok.
            • pies.na.czarnych Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 02.03.23, 18:25
              Motocyklista umyślnie jechał po bus-pasie aby zdążyć się podłożyć. Po bus-pasie możesz jechać jedynie wówczas gdy skręcasz w prawo na najbliższym skrzyżowaniu.
              Zmieniając pas z prawego na lewy jesteś zobowiązany przepuścić wszystkich z lewej i dopiero możesz tam wjechać, czego motocyklista nie zrobil. Wjechał z premedytacja pod samochód, który już dużo wcześniej sobie upatrzył. To wszystko widać na jego wideo, o którym teraz mówi, ze ktoś mu je sfałszował :)

Na tym również choć w tym wypadu bezprawnie oparte było oskarżenie Sebastiana w wypadku z oborową.
              • jureek Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 02.03.23, 18:29

> Zmieniając pas z prawego na lewy jesteś zobowiązany przepuścić wszystkich z lew
                > ej i dopiero możesz tam wjechać, czego motocyklista nie zrobil. Wjechał z preme
                > dytacja pod samochód, który już dużo wcześniej sobie upatrzył.

Choćby ten motocyklista jechał zygzakiem i kręcił piruety, to nie zmienia to w niczym faktu, że aktor pod wpływem alkoholu prowadził samochód.
                • pies.na.czarnych Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 02.03.23, 18:52
                  Nie, nie zmienia tego faktu i ja tego nie neguję. Jednak wypadek spowodował motocyklista i za to powinien być ukarany. W dodatku są duże przesłanki aby podejrzewać, że zrobil to z premedytacją.
                  • pozytonium Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 03.03.23, 16:27

> Nie, nie zmienia tego faktu i ja tego nie neguję. Jednak wypadek spowodował mot
                    > ocyklista i za to powinien być ukarany. W dodatku są duże przesłanki aby podejr
                    > zewać, że zrobil to z premedytacją.

Może jakby się to działo w Anglii do kwestia pierwszeństwa byłaby inna. A tak pijak rozjechał trzeźwego faceta jadącego prawym pasem.
                    • pies.na.czarnych Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 03.03.23, 16:35
                      Nie lzyj. Z bus-pasa po prawej stronie jezdni nagle wjechał na lewy w dodatku tak zmyślnie, ze ani on ani jego motor nie mieli nawet zadrapań.
                      Wszystko to dokładnie widać na jego wideo.
                    • adam.eu Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 03.03.23, 16:41
                      pozytonium napisał:

..................................................................................... A tak
                      >pijak rozjechał trzeźwego faceta jadącego prawym pasem.

Ciekawe, jak się nazywają Twoje zaburzenia psychiczne.
                      A że je posiadasz, to widać chociażby na podstawie tego, co zacytowałem.

Wyobraż siebie, że zeznajesz w sądzie jako świadek.

• pies.na.czarnych Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 03.03.23, 16:56
                        Dawno stwierdziłem to, co on potwierdził. Jedno z jego schorzeń jest ADHD.
                      • pozytonium Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 03.03.23, 21:33
                        adam.eu napisał:

> Wyobraż siebie, że zeznajesz w sądzie jako świadek.

- Sąd, czy doszło do potrącenia motocyklisty.
                        - Tak doszło.

Resztę załatwiła policja wykazując jazdę po pijaku.
                        • adam.eu Re: Wlali Stuhrowi flaszkę do gardła? 04.03.23, 08:37
                          pozytonium napisał:

> - Sąd, czy doszło do potrącenia motocyklisty.
                          > - Tak doszło.

Masz choć trochę wyobraźni?
                          Domyślam się że odpowiesz tak.

A więc wyobraź sobie, że idziesz do najbliższej rodziny motocyklisty i mówisz im, że pijany Jerzy S, rozjechał ich syna męża i ojca. Jaka byłaby ich reakcja?

Albo robi to ktoś inny powołując się na Twoje słowa.
    • jureek Re: Suthr poległ 01.03.23, 22:20
      Czy to jest forum o ruchu drogowym?
      Założyłem wątek w rocznicę śmierci Jolanty Brzeskiej, że pisiorska prokuratura nic nie zrobiła w sprawie tej śmierci, chociaż obiecywali. No i wątek poleciał na oślą. Ten natomiast, absolutnie niezgodny z tematyką forum, trzyma się dzielnie.
      • adam.eu Re: Suthr poległ 02.03.23, 07:34
        Tu nie do końca o ruchu drogowym.
        Ale nie dziwię Ci się, że w stosunku do wagi obydwóch wydarzeń tak o nim piszesz.
        Nadmienię jeszcze, że sprawa Olewnika ciągnęła się się przez rządy trzech opcji politycznych.
    • x2468 Re: Suthr poległ 02.03.23, 17:52
      Ten ma się dobrze, ludzikom kurdupla wolno więcej.
      www.brd24.pl/spoleczenstwo/radny-pis-jechal-pijany-potracil-83-latke-na-pasach-sad-go-nie-ukaral-szokujace-orzeczenie/
      • szczypawka.jadowita Re: Suthr poległ 03.03.23, 22:43
        Prawda? O takim się nie zająknie. Ani o jeździe Kaczyńskiego pod prąd, że wyrzucono ze służby policjanta, a prezes PIS choć nie prowadził samochodu, pełnił sprawstwo kierownicze przestępstw. O tym ani słowa, ale Stuhr!... I zegarek Nowaka, i ośmiorniczki.
    • pies.na.czarnych Re: Suthr poległ 03.03.23, 00:23
      U Stuhra jedna rozprawa i gotowe. U Szydło 6 lat i nadal chodzi niewinna. Co za kraj co za kraj!
      • snajper55 Re: Suthr poległ 03.03.23, 00:47

> U Stuhra jedna rozprawa i gotowe. U Szydło 6 lat i nadal chodzi niewinna. Co za
        > kraj co za kraj!

Szydło, zawsze dziewica.

S.
        • szczypawka.jadowita Re: Suthr poległ 03.03.23, 22:45
          I syn, współżył z dzieckiem, w polskim prawie to jest kwalifikowane jako gwałt.
    • pies.na.czarnych Jazda na siostrę konną :) 03.03.23, 16:09
      Jazda na siostrę konną :)

We wskazany rejon skierowany został patrol policji, który szybko zlokalizował auto i nakazał kierującej zatrzymanie się do kontroli drogowej.
      - Gdy podeszli do zatrzymanego samochodu zobaczyli za kierownicą kobietę ubraną w habit siostry zakonnej i charakterystyczny kornet na głowie. Zachowanie kobiety wskazywało, że rzeczywiście jest pod wpływem alkoholu - podaje Adamczyk.
      Kobieta została doprowadzona na komisariat, gdzie poddano ją badaniu alkotestem. Urządzenie wykazało 0,79 mg/l alkoholu w wydychanym powietrzu, czyli 1,66 promila w organizmie.

tvn24.pl/poznan/wolsztyn-jechala-pijana-autem-w-habicie-policja-to-nie-zakonnica-6793227?fbclid=IwAR2cF6sgU9xyO_g2OoLMmDFdrQTH5ACqGE8sjU1tQ5rT3YWvQ5Fc_qDglrw
      • snajper55 Re: Jazda na siostrę konną :) 03.03.23, 22:50

> Jazda na siostrę konną :)
        >
        > We wskazany rejon skierowany został patrol policji, który szybko zlokalizował a
        > uto i nakazał kierującej zatrzymanie się do kontroli drogowej.
        > - Gdy podeszli do zatrzymanego samochodu zobaczyli za kierownicą kobietę ubr
        > aną w habit siostry zakonnej i charakterystyczny kornet na głowie
        . Zachowan
        > ie kobiety wskazywało, że rzeczywiście jest pod wpływem alkoholu - podaje Adamc
        > zyk.
        > Kobieta została doprowadzona na komisariat, gdzie poddano ją badaniu alkotestem
        > . Urządzenie wykazało 0,79 mg/l alkoholu w wydychanym powietrzu, czyli 1,66 pro
        > mila w organizmie.
        >
        > tvn24.pl/poznan/wolsztyn-jechala-pijana-autem-w-habicie-policja-to-nie-zakonnica-6793227?fbclid=IwAR2cF6sgU9xyO_g2OoLMmDFdrQTH5ACqGE8sjU1tQ5rT3YWvQ5Fc_qDglrw

Za karę będzie musiała odmówić dwie zdrowaśki.

S.
        • pies.na.czarnych Re: Jazda na siostrę konną :) 03.03.23, 23:11
          Najbardziej w tej informacji zaskoczyło mnie to, ze ci milicjanci odważyli się ją zatrzymać.
          • snajper55 Re: Jazda na siostrę konną :) 03.03.23, 23:18

> Najbardziej w tej informacji zaskoczyło mnie to, ze ci milicjanci odważyli się
            > ją zatrzymać.

Księdza by nie zatrzymali. A to tylko baba.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka