Dodaj do ulubionych

Tusk się myli

26.03.23, 14:01
,,Nie mam czasu i szkoda mi życia, żeby pozywać ich za to, co robią mnie, mojej rodzinie, czy z moim bezpieczeństwem ci pałkarze medialni, jak pan Tulicki i cała reszta, która wysługuje się Kaczyńskiemu - stwierdził Tusk"
Właśnie o to chodzi, skoro samemu Tuskowi nie chce się walczyć z tą całą pisowska propagandą, tak oni nadal czują się bezkarni. Oczywiście finansowo to na to leją bo mają miliardy ale jeśli musieli by przeproszenia publikować było by na plus. Może z czasem te kary finansowe w końcowym momencie zapłacił ten który kłamał?
Obserwuj wątek
    • pies.na.czarnych Re: Tusk się myli 26.03.23, 14:09
      Przeczytaj całą wypowiedz.
      Tusk nie ma zamiaru zajmować się jakimiś nic nie znaczącymi pseudo dziennikarzami. Zajął się już kilkoma grubymi rybami.
      • stasi1 Re: Tusk się myli 31.03.23, 19:50
        Tylko grubych ryb nie dosięgnie, płotki może złowi
        • tapatik Re: Tusk się myli 31.03.23, 20:46
          stasi1 napisał:

> Tylko grubych ryb nie dosięgnie, płotki może złowi

Dlaczego ich nie dosięgnie?
          • stasi1 Re: Tusk się myli 05.04.23, 00:15
            Od czegoś trzeba zacząć, jeśli się nie potrafi tych płotek łapać to grubych ryb też nie
            • tapatik Re: Tusk się myli 05.04.23, 10:38
              Niekoniecznie nie potrafi, tylko nie chce się nimi zajmować.
    • niegracz Re: Tusk się myli 26.03.23, 15:14
      To hipokryta
      • pozytonium Re: Tusk się myli 26.03.23, 15:16
        niegracz napisał:

> To hipokryta

twitter.com/i/status/1639673736616980481
        To trzeba usłyszeć.
        • pies.na.czarnych Re: Tusk się myli 06.04.23, 14:05
          Kiedyś twój drugi nick nauczył się wklejać ikonki i umieszczał je gdzie popadnie bez ładu i składu.. Ty odkryłeś Twitter i zachowujesz się tak samo i robisz z siebie jeszcze większego głupka niż nim jesteś.
      • oby.watel Re: Tusk się myli 06.04.23, 14:27
        niegracz napisał:

> To hipokryta

W przeciwieństwie do Kaczyńskiego, który do polityki nie poszedł dla pieniędzy.
      • stasi1 Re: Tusk się myli 15.04.23, 11:24
        Bo się myli? A jakim jest hipokrytą Kaczyński? Niby walczy z komunistami a współpracownikowi SB dał niezłą fuchę. Nawet takiemu co to kłamał juz w wolnej Polsce

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka