Dodaj do ulubionych

Będzie powtórka z wypadku z udziałem Szydło

25.06.23, 17:39
w Oświęcimiu.
Znów zgina zapisy z dowodami w prokuraturze, Qrwizja zwana dla jaj TVPM Info zamieni podwójną linię ciągłą na pojedyńczą przerywaną, sprawa będzie się ciągnęła latami, a będzie pewnie cywil:
www.rmf24.pl/fakty/polska/news-wypadek-kolumny-rzadowej-na-podlasiu-poszkodowani-trafili-do,nId,6863079#crp_state=1
Stawiam na kolejną powtórkę z roizrywki
Obserwuj wątek
    • j-k a ja stawiam na to, ze kobieta walnela w samochod 25.06.23, 17:42
      obstawy policyjnej dla tej kolumny rzadowej - a ty znowu szukasz czegos by Rzadowi dopie*dzielic.
      • zlamas-kutany Re: a ja stawiam na to, ze kobieta walnela w samo 25.06.23, 17:47
        j-k napisał:

> obstawy policyjnej dla tej kolumny rzadowej - a ty znowu szukasz czegos by Rza
        > dowi dopie*dzielic.

A co mam im po palcu w dOpę wchodzić jak ty?
        • j-k Re: a ja stawiam na to, ze kobieta walnela w samo 25.06.23, 18:10
          zlamas-kutany napisał:

> A co mam im po palcu w dOpę wchodzić jak ty?

wcale tego nie czynie - bo sa mi obojetni...

poojdziesz sie pochlastac - jesli PiSi beda rzadzic trzecia kadencje ?
          • wsk175 Re: a ja stawiam na to, ze kobieta walnela w samo 25.06.23, 21:24
            Trolownia pisia już wyrok wydała w sprawie wypadku....
            • j-k belkot 25.06.23, 21:36
              wsk175 napisał:
              > Trolownia pisia już wyrok wydała w sprawie wypadku....

belkot byl opisany w GW
              uwzasz ich z PiSia trollownie ?
    • albwu Re: Będzie powtórka z wypadku z udziałem Szydło 25.06.23, 22:24
      Samochody SOP jadą tak aby spychać inne samochody na pobocze. To była wąska droga, zjechanie na pobocze groziło wypadnięciem z drogi - prawdopodobnie kierowca samochodu ofiary nie chciał ryzykować i zjechac na pobocze albo zjechał i zobaczył, że grozi to wypadnięciem z szosy i natychmiast odbił i wjechał na środek.
      Co należało zrobić - chyba tylko zatrzymać sie (ja bym tak zrobił), ale czy ci z SOP w takim przypadku staronowaliby moj pojazd ?
      • don.kichote Re: Będzie powtórka z wypadku z udziałem Szydło 25.06.23, 22:43
        Oświadczenie policji:
        Przed godz. 15 w m. Czajki (pow. wysokomazowiecki) w oznakowany radiowóz, zamykający kolumnę rzadowych pojazdów wjechał czołowo samochod osobowy. Nic nie wskazuje na umyślne działanie - kierująca Mazdą, jadąc z przeciwnego kierunku straciła panowanie nad swoim samochodem.

"Jeśli fakty nie pasują do teorii, tym gorzej dla faktów"...
      • snajper55 Re: Będzie powtórka z wypadku z udziałem Szydło 25.06.23, 22:43
        albwu napisał:

> Samochody SOP jadą tak aby spychać inne samochody na pobocze. To była wąska dro
        > ga, zjechanie na pobocze groziło wypadnięciem z drogi - prawdopodobnie kierowca
        > samochodu ofiary nie chciał ryzykować i zjechac na pobocze albo zjechał i zoba
        > czył, że grozi to wypadnięciem z szosy i natychmiast odbił i wjechał na środek.
        > Co należało zrobić - chyba tylko zatrzymać sie (ja bym tak zrobił), ale czy ci
        > z SOP w takim przypadku staronowaliby moj pojazd ?

To raczej tak nie było, skoro ona się zderzyła z samochodem zamykającym kolumnę.

S.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka