Gość: reversus Dziękuję za to co Pani do tej pory zrobiła IP: *.man.polbox.pl 26.01.05, 16:35 Zrobiła Pani bardzo wiele dla "pięknego różnienia się ludzi między sobą" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Dziękuję za to co Pani do tej pory zrobiła IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:41 No przecież ona bardzo wiele zrobiła dla tych, co się między sobą wcale nie różnią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Tak się składa IP: *.man.polbox.pl 26.01.05, 17:11 że mimikra to upodabnianie się organizmu do czegoś innego. To może dla Ciebie też coś dobrego zrobiła. Można nie lubić kogoś o innych poglądach ale robić z tego sobie hobby? To chyba przesada lekka. Nie lepiej zająć się własnymi problemami a nie ciągle zaglądać do cudzego domu? Akurat wypowiadała się W IMIENIU PEWNEJ CZĘŚCI SPOŁECZEŃSTWA a nie w imieniu wszystkich. Jak się uważa, że nic nie zrobiła dobrego to warto się zamknąć. Bo to że nie zrobiła czegoś dla Ciebie nie znaczy, że nic nie zrobiła. Masz swoich posłów i senatorów? Do nich po pomoc i z pretensjami a nie obsmarowywać innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Tak się składa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:44 Ach widzisz, problem w tym że ona robi wiele złego. A zło każdemu wolno zwalczać no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Akurat w opini wielu osób IP: *.man.polbox.pl 26.01.05, 18:21 jest osobą która zrobiła dla nich wiele dobrego i dla poziomu dyskusji w Polsce. Nie widziałem aby przerywała rozmówcom, krzyczała na nich, wykpiwała. I wszystko co mówiła i robiła było i jest LEGALNE. Więc zwalczając zło zachowaj czasem świeżość umysłu i pozbądź się tej zjadliwości i pieniactwa tak charakterystycznego dla pseudochrześcijan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Akurat w opini wielu osób IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:53 A ja akurat nie chciałbym pisać, gdzie mam opinię tych "wielu osób". A co do legalności - właśnie obchodzimy taką okrągłą rocznicę - 60- tą. Zdaje się, że to, co do tych obchodów doprowadziło, też odbywało się swego czasu legalnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Więc trzeba uważać IP: *.man.polbox.pl 27.01.05, 07:30 bo to co wypisujesz na forum niebezpiecznie zbliża się do poglądów tych którzy sprawcami tego ludobójstwa byli. Oni też mieli wizję normalnego (znormalizowanego) społeczeństwa bez żadnych odmienności i jedną słuszną rację Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Więc trzeba uważać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 13:30 A słyszałeś o "femofaszyźmie"? Albo o nazi-poprawności politycznej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: Tak się składa IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:29 durniem też każdemu wolno być, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Tak się składa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:44 Ach antybydle, powiedz, czy jakbyś się pozbył tego anty, to byś nie uzyskał bardziej pasującego do ciebie nicka. O popatrz, popatrz - tak to by wyglądało - -bydle. I co od razu lepiej, prawda dziubku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle mimikra IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 20:11 odmiana -> mimetyzmu: "mimetyzm (fr. mimétisme z gr. mimetés ‘’naśladowca’ od mimeísthai ‘naśladować’) 1. zool. zjawisko maskującego, obronnego upodabniania się niektórych zwierząt (gł. owadów) barwą, kształtem do elementów swojego otoczenia: np. skały, rośliny lub innego zwierzęcia". 2."mimetyzm, mimezja, zdolność upodabniania się wyglądem do otoczenia, zjawisko dość często występujące w świecie zwierząt, dzięki któremu zwierzę zyskuje dodatkową ochronę przed wrogami naturalnymi". Ja przynajmniej jestem sobą a ty wyłącznie bezmyślnym naśladowcą , na dodatek strachliwym.Ja się wrogów nie boję i walczę z nimi ty się do nich upodabniasz. Buźka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: mimikra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:26 No nie, jesteś lepszy niż por. Borewicz i dr. Watson razem wzięci. Jak do tego doszedłeś? Ale bez języczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania My też tej pani już dziękujemy, choć my nie SLD IP: *.chello.pl 26.01.05, 16:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: członek sld czas najwyższy ze znika ... IP: *.promax.media.pl 26.01.05, 16:36 Cieszę sie , ze babska nie bedę oglądał , ponieważ przeszywał mnie strach jak widziałem ją w TV a dzieci moje uciekały i sie pytały : czy to baba jaga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: czas najwyższy ze znika ... IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:30 z tego samego powodu trzymasz teściową w piwnicy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Co za strata dla SLD! Co za strata dla Ojczyzny (t IP: 217.17.37.* 26.01.05, 16:37 o przecie ozdoba i filar Sejmu). Wnioskuję: 1.Zarząd SLD - zbiorowe seppuku (harakiri, gdyby kto nie wiedział), najlepiej w TVP I, po Dzienniku, przed pogodą. A ta Kasia Piekarska niech przy okazji piersiątka pokaże, czy faktycznie takie sine... Sodomici, lewacy itp. - też, na ochotnika, ale nie wszyscy , krajobraz się zuboży...Może, np. co dziesiąty, losowo... 2.Okręg wyborczy p. profesor : rozpocząć post już, a nie dopiero po tłustym czwartku. 3.Cała ludnośc RP: jednodniowa żałoba, flagi na pół masztu, minuta milczenia . Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Solidnie przemyslana decyzja 26.01.05, 16:41 45 lat komunizmu pod przewodnictwem PZPR oraz 15 lat kontynuatorki tej partii w postaci zlodziejsko-rabunkowej SLD wystarczylo pani senator profesor, aby wyrobic sobie zdanie i wypisac sie. No prosze. Pani senator profesor troche jak Pan Bog. Nierychliwa, ale jakzez sprawiedliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurent czemu ona taka nie uczesana ... IP: *.promax.media.pl 26.01.05, 16:43 ... chyba niema na fryzjerke albo...nie ma grzebienia , a na dodatek to prawdobodobnie pani profesor , hihihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: czemu ona taka nie uczesana ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 16:45 A widziałeś uczesaną czarownicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus A nie przyszło Ci do głowy IP: *.man.polbox.pl 26.01.05, 18:28 że może tak lubi. Że ma czyste włosy i to Ci powinno wystarczyć. I że może komuś się taka właśnie podoba. Ty się komuś podobasz? A ilu osobom się nie podobasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Koniom lżej, choć ona pasuje do SLD jak mało kto IP: *.chello.pl 26.01.05, 16:46 Odpowiedz Link Zgłoś
luka Re: Koniom lżej, choć ona pasuje do SLD jak mało 26.01.05, 17:06 Szyszkowska to moim zdaniem najbardziej antypatyczna osoba spośród wykładowców z którymi zetnąłem się na UW. W każdym wykładzie musiała co chwilę wtrącać dygresyjki na temat kościoła. Żeby były zabawne to byłoby jeszcze do zniesienia. Niestety przmawiała przez nią wręcz nienawiść a teksty podłe i w złym guście. Tak to odebrałem. Gdybyście widzieli jej wyraz twarzy i nawiedzony głos! Poziom merytoryczny jej wykłądów też był fatalny. Często się myli w oczywistościach. Jeden chłopak który ją często poprawiał, na koniec konwerstatorium usłyszał od Pani Szyszkowskiej że nie dostanie zaliczenia bo go nigdy nie widziała na zajęciach! Inna sprawa ze dostali je tylko Ci którzy siedzieli przy jej biurku. Ciekawa karta z kariery Szyszkowskiej to jej działalność w Komisji Etyki SLD. Jeśli poszukacie w Archiwum GW to znajdziecie trochę ciekawostek, które pokazują jak niewiele ma ta Pani wspólnego z etyką w powszechnym mniemaniu. Jej asystenci na wydziale to też inny ciekawy temat, ale już sobie daruję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b. student opowieści dziwnej treści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:35 A to ciekawostka. U mnie na zajęciach z Szyszkowską wszyscy, którzy chodzili (i byli na liście obecności) dostali zaliczenie, a do poziomu merytorycznego zajęć nie mam żadnych zastrzeżeń. Wyraz twarzy i głos ma takie jak w telewizji, więc każdy moze sobie popatrzec. Gostek, ktory chodzil z moja grupa i zwrocil jej uwage na bledy w ksiazce pod jej redakcja dostal od niej piątkę. Jedyne, co do czego się zgadzam to jej asystenci - rzeczywiście dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Trzeba było luko IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 18:32 skończyć seminarium Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Koniom lżej, choć ona pasuje do SLD jak mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:37 >>W każdym wykładzie musiała co chwilę wtrącać dygresyjki na temat kościoła. Żeby były zabawne to byłoby jeszcze do zniesienia. Wiesz, to co Kościół wyprawia w naszym laickim ponoć państwie, to temat na znacznie więcej, niż "zabawne dygresyjki" których oczekujesz. Tak a propos: chadzasz na wykłady, żeby łyknąć lekkiej rozrywki? Może powinnaś poprzestać na oglądaniu sitcomów w TV? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 26.01.05, 17:06 A szkoda gdyż to mądra i odważna kobieta, tylko nie na ten kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UrHo Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:14 Szczur, pardon, szczurzyca opuszcza pokład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jodłowski Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:15 Pani Szyszkowska zapewne jest zawiedziona, że SLD nie dała się zapłodnić in vitro, jak owa rumuńska profesor. Aby uratować ruch lewicowy w przyszłej IV RP proponujemy taki zabieg prof Szyszkowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.aster.pl / *.aster.pl 26.01.05, 17:17 To teraz sie zapisze do Unii Wolnosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hefajstos Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:23 Klimakterium ją złapało, cy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:35 A teraz hop do platfmormy albo do borowików Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.client.comcast.net 26.01.05, 18:07 klimakterium to ona miala jakies 20 lat temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krm Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 17:35 no i niby po co miałaby kandydować, przecież i tak jest bez szans, a pieniędzy szkoda.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: airam Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.jugow.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 17:39 Ciekawe jaki jest rodowód pani Marii Szyszkowskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: działkowicz PZD szukam stracha na wróble ..... gdzie to szukać ? IP: *.promax.media.pl 26.01.05, 17:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: szukam stracha na wróble ..... gdzie to szu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:02 Ciepło, ciepło, ciepło... A jakbyś chciał drugiego to pamiętaj - musi być tej samej płci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reversus Kolejny dowód IP: *.man.polbox.pl 26.01.05, 18:27 Twojej dobroci, woli walki ze złem itp. Nie wycieraj sobie gęby słowami które dla kogoś naprawdęwiele znaczą. Poziom masz niesamowity Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Kolejny dowód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:03 Masz rację. W swej dobroci i życzliwości pomogłem działkowiczowi, który pewnie jest starszym człowiekiem, bo przecież tacy na ogół są działkowicze. Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszkawojcik Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD 26.01.05, 17:59 Jak już ktoś wcześcnie napisał "to wyjątkowo nieciekawa baba"> Też jestem tego zdania. Pamiętam jej ataki na AWS, że niby nas oszukali. SLD się skompromotowało - ona doskonale o tym wie i...najlepiej "dać nogę". Nie wierzę, żeby nie chciała kandydować w wyborach - TO KARIEROWICZKA (wykształcona) ale perfidna. Odpowiedz Link Zgłoś
mona14 Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD 26.01.05, 18:27 A co to za czupiradło? Nie grała ona przypadkiem w Harrym Potterze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:52 do widzenia zapraszamy do fryzjera, jest nadzieja że SLD zacznie się namnażać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . tylko pedałami umie się zajmować, do widzenia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:06 No to bryndza. Z jednej strony wcale się Szyszkowskiej nie dziwię, szkoda firmować swoim nazwiskiem hipokryzję i nomenklaturowe obyczaje SLD, ale z drugiej lekkie przerażenie mnie ogarnia. Dotąd mimo wszystko głosowałam na SLD, chociaż kandydaci z mojej lokalnej listy nie budzili zaufania (eufemizm), od dawna już zresztą nie wierząc w ideowość tej organizacji. Ale to w końcu bodaj jedyna poważna przeciwwaga dla coraz bardziej faszyzującej polskiej "prawicy", nawet, jeżeli ta przeciwwaga sprowadza się do pustych deklaracji (przed wyborami) i chowania głowy w piasek (po). Zaznaczam, że chodzi mi o kwestie światopoglądowe, konkretnie o obronę wartości liberalnych w tej sferze, nieodmiennie jakoś - historycznie - łączonych w Polsce z lewicowością. W każdym razie głosowałam, bo to dawało jakieś szanse, że w parlamencie po lewej stronie trafi się między nomenklaturowymi mordami z SLD jakaś ludzka twarz, i faktycznie czasem się trafiała - choćby pani Szyszkowskiej. Tylko na działania SLD jakoś to marnie wpływało... Porządni ludzie robią w tej organizacji za wyciągany przed wyborami kwiatek do kożucha, na który tacy jak ja zawsze dadzą się nabrać. O nie, basta. Bardzo dobrze, że Szyszkowska odeszła. Na wybory pewnie nie pójdę, do kolejnych lat funkcjonowania zakłamanego SLD ręki już przykładać nie zamierzam. Tylko co dalej? Wyobrażacie sobie, co zrobi z polskim prawem następny, prawicowy parlament, bez mądrej opozycji, bez jakiejkolwiek możliwości sprzciwu? Dreszcze chodzą po plecach. Konserwatyzm światopoglądowy, uleganie Kościołowi, ksenofobia i do tego populistyczna polityka gospodarcza (posłuchajcie niektórych "prawicowych" demagogów - to są dopiero rozdający chojną ręką nie swoje lewacy! Janosiki zasmarkane...), która rozłoży nam kraj na łopatki. A, schlag by to wszystko trafił... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:16 Idź zołzo za zołzą. Zrób to póki możesz z "lekkim przerażeniem". Bo wkrótce będzie o wiele wiele większe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle mimikra IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 20:15 jak często zmieniasz poglądy przystosowując się, upodabniając sie do swoich wrogów, ze strachu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: palnik Mimikra upodobniłes sie już do pisuaru i fiuuuu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:35 Mumikra upodobniłes sie juz do pisuaru i fiuuuu do oszołomowatego podglądackiego raju, tam czekają młodziency na ciebie, oczywiście w sakralnych szatkach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Mimikra upodobniłes sie już do pisuaru i fiuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:50 A na ciebie ktoś wogóle jeszcze czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle Re: Mimikra upodobniłes sie już do pisuaru i fiuu IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 20:59 a potem w co się zmienisz? - w ministranta u Jankowskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mimikra Re: Mimikra upodobniłes sie już do pisuaru i fiuu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:21 A dokończ to fiuu, bo jestem ciekawy czy też skończysz w nawiasach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:57 A ta "chojna" to mi się chyba z choiny w pośpiechu urwała :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzicha Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.home1.cgocable.net 26.01.05, 20:05 Sluchaj zolza, na wybory nie isc, aby nie glosowac "za" to zadna sztuka. Zawsze jednak mozesz glosowac przeciw - na partie/osobnika etc, ktory i tak nie wygra, ale komus odbierze glos, zablokuje cos. Nie glosowac w ogole, to niedzwiedzia przysluga zrobiona samemu sobie.Pomysl o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zołza Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:29 No, nie bardzo. Po pierwsze, jeśli zagłosuję na kogoś z szarego końca listy, powiedzmy, SLD, taki głos jest głosem na listę danego ugrupowania. Czyli pośrednio na lidera tej listy, prawda? Albo (jeśli lider ma i tak dość głosów), na następnego w kolejności itd. W każdym razie jest to nadal głos na ugrupowanie, którego wcale nie chcę popierać. Po drugie, jeżeli zagłosuję na partię X, która i tak nie ma szans, praktyczny skutek jest żaden. Myślisz, że wygrani przejmują się takimi "głosami na nie"? Oj, wątpię. Trochę krzyku w mediach nt. kryzysu zaufania do elit politycznych i tyle, w sumie szkoda czasu i lepiej iść na niedzielny spacer. Mam już wyżej uszu kilkakrotnego "wybierania mniejszego zła", tj. SLD - strasznie się goście przez tę było nie było dość powszechną praktykę swojego elektoratu rozpuścili. Elektorat pomarudzi, pomarudzi, a potem i tak z braku laku tudzież z poczucia obywatelskiego obowiązku pójdzie i wybierze, i kolejne cztery lata z mańki, nawet jakby coraz spokojniej, bo skoro wyborcy już na dzieńdobry nie wierzą w deklaracje SLD, później nie są specjalnie rozczarowani i nie wrzeszczą, że ich nabito w butelkę. Sama się ostatnio jakoś przestałam czepiać polskiej lewicy - widziały gały, co brały. Uważasz, że w imię czego mam ciągnąć tę komedię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 19:31 coz sld opuszcza lewicowo lesbijska ekstremistka, dla której wiekszosc musi ustapic fanaberii mniejszosci tylko dlatego ze ta jest mniejszoscia i krzyczy. tak wiec milcząca wiekszosc powinna wejsc w zwiazki partnerskie i nawet nie smiec myslec o potomstwie tylko chodzic na parady gejowskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasn Szyszkowska wystąpiła z SLD, autor to chyba Goszcz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:40 "Szyszkowska wystąpiła z SLD-coz sld opuszcza lewicowo lesbijska ekstremistka, dla której wiekszosc musi ustapic fanaberii mniejszosci tylko dlatego ze ta jest mniejszoscia i krzyczy. tak wiec milcząca wiekszosc powinna wejsc w zwiazki partnerskie i nawet nie smiec myslec o potomstwie tylko chodzic na parady gejowskie" autor to chyba Goszcz tak odczytałem tego sepleniącego obleśnika! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD 26.01.05, 20:44 no to teraz już napewno SLD nie wejdzie do nowego parlamentu..elektorat zboczeńców to był ostatni jna jaki SLD mogło liczyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boob Re: Szyszkowska wystąpiła z SLD IP: *.ny325.east.verizon.net 26.01.05, 20:50 ... jeszcze jedna szyszka spadla z drzewa ... Czekamy na dalsze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sasn oszołom upodobniłeś się już do pisuaru i fiuuuu do IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 20:52 Oszołom upodobniłeś się już do pisuaru i fiuuuu do oszołomowatego podglądackiego raju, tam czekają młodzieńcy na ciebie, oczywiście w sakralnych szatkach! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: oszołom upodobniłeś się już do pisuaru i fiuu 26.01.05, 20:54 nigdy nie należałem do PISu i nie zamierzam tam wstępować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały O wadze zdarzenia świadczy ilość wypowiedzi. IP: *.ustron.sdi.tpnet.pl 26.01.05, 21:13 Przykre tylko że zdecydowana większość wypowiedzi ma formę yy yy i za bardzo ponad trawę nie wystaje :-(. Faktem jest że Szyszkowska obśmiała sugestię któregoś z dziennikarzy aby przeszła do SdPL. Wydaje się że decyzja Szyszkowskiej sprzyja utworzeniu jednego szyldu lewicowego przed najbliższymi wyborami parlamentarnymi - Szyszkowska to wymusza. Na szczęście zresztą, bo niestety historia spowodowała że w naszym kraju w XX wieku wyginęła, czy też została wyeksterminowana myśląca prawica :-( Bo to co prezentują neofici chcący uchodzić za polityków prawicy czy przedstawicieli liberalizmu nie ma korzeni i większego zaplecza intelektualnego a poza tym mało ich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bijak Re: O wadze zdarzenia świadczy ilość wypowiedzi. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 22:02 Myślenie tej pani jest proste jak konstrukcja cepa..ta pani liczy na głosy mniejszości seksualnych a podłączy się do parteigenossen mających największą szansę znalezienia się w parlamencie..ot i cała filozofia Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: O wadze zdarzenia świadczy ilość wypowiedzi. 26.01.05, 22:47 tylko że na dziś Polacy mają dosć swszelakiego lewactwa..chyba ze pójdzie do Leppera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antybydle No co ty, oszołom! IP: *.lublin.mm.pl 26.01.05, 21:00 przecież najwięcej zboczeńców to moherowe berety i młodzież weszpolska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilk Re: No co ty, oszołom! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 21:49 Człowiek człowiekowi antybydlakiem ,albo dyduchem... Na to samo wychodzi.. A cham/czerwony/ chamem na wieki wieków .Amen Odpowiedz Link Zgłoś
teodot Długo to trwało... 26.01.05, 21:10 Uff! Długo to trwało, zanim pani profesor uznała, że SLD zreformować się nie da. Trochę za długo nie dlatego, że nie warto było spróbować ale dlatego, że przynajmniej od rozłamu w SLD ratować i reformować nie było już co. Dziś za cały program SLD wystarcza trwanie u władzy jak najdłużej. Więc jak najpóźniejsze wybory. Bo ciężko się ze stołkami rozstawać, bo może jeszcze cos sobie uda się załatwić. Nawet nadziei na to, że zmienią się nastroje, że coś się odmieni i "docenione" zostaną ich rządy lub wyborcy zrażą się do prawicy - nawet tego już nie ma. Jest tylko kurczowe trzymanie się krawędzi koryta i tylko to. Długo i trochę za długo uwiarygadniała to swoim nazwiskiem pani profesor nic z tego zresztą nie mając, bo spraw o które walczyła SLD i tak nie popierała. Traktowała jako kłopotliwe i wpychała przygotowywane przy jej współudziale projekty na dno szuflad. Tam, gdzie jak uważali jego przywódcy było ich miejsce. A do Iraku to właśnie rząd kierowany przez SLD (UP nie protestowała)wysłał wojska przeciwko czemu samotnie, jako jedyna parlamentarzystka lewicy protestowała na demonstracjach. Ale też jest prawdą, że takich naprawdę ważnych pytań o to, co z lewicą unikała. I ten jej wybór - stanę z boku - jest tu niestety konsekwentny. I o to mam do niej żal. I może nie tylko o to... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Długo to trwało... 26.01.05, 21:17 po nich chocby potop...takie myślenie tam obowiązuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Co ci przypomina widok znajomy ten? IP: 212.244.28.* 27.01.05, 07:51 Kogo wam przypomina towarzyszka Szyszkowska? Proszę uważnie przyjrzeć się zamieszczonemu zdjęciu. Mnie przypomina główną postać pewnej bajki dla dzieci, niegdyś powszechnie znanej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GMR Re: Co ci przypomina widok znajomy ten? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 10:02 babe Jagę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polecam! [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.05, 07:58 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś