m635 11.07.05, 21:04 Jeszcze żaden SLD-owiec tu nie napluł jadem? Do roboty! Szefowie nie za to wam płacą! . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zzamiedzy Re: Liderzy list PiS do Sejmu 11.07.05, 21:44 Po co jeszcze SLD-owiec? Nie wystarczy jak ty juz to zrobiles? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Liderzy list PiS do Sejmu 11.07.05, 22:18 A Jacek Kurski to kto??? Czy to ten karjerowicz z lpr-u ???? Odpowiedz Link Zgłoś
mirbar10 Re: Liderzy list PiS do Sejmu 11.07.05, 22:20 No sama "śmietanka" na tych pierwszych miejscach. Już lepszych nie było? Powodzenia w wyścigu do ciepłych posadek poselskich. Czy Wy jużnic innego nie umiecie robić? Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Liderzy list PiS do Sejmu 11.07.05, 22:23 Wychodzi na to ,że nie:)))) No ew jakiś obozik założyc ,bo z remontem bule uliczki to j€z problem kosmiczny :)))))))))))))))))))))))))))))) Kaczka na prezia a autostrady jak ryce po deszczu,beda rosnąć Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Liderzy list PiS do Sejmu 11.07.05, 22:36 wow porywający liderzy w postaci Jurka, Piłki, Kurskiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Cymanski z Gdanska 11.07.05, 22:58 czy to ten sam pazerny typ co za zadne skarby nie chcial zrezygnowac z 13- pensji ? Pamietam te jego owczesne zzalosne wytlumaczenia - jak on to mocno na te 13-tke pracowal i jak malo panstwo zyska jesli im sie te 13-tke odbierze. Ja na tego dziada nie bede glosowal. Szczypinska z Gdyni ? Kto to ? Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Z Gdyni Pusz, z Gdańska Lis 11.07.05, 23:41 koneser10 napisała: > czy to ten sam pazerny typ co za zadne skarby nie chcial zrezygnowac z 13- > pensji ? Pamietam te jego owczesne zzalosne wytlumaczenia - jak on to mocno na > te 13-tke pracowal i jak malo panstwo zyska jesli im sie te 13-tke odbierze. > Ja na tego dziada nie bede glosowal. Szczypinska z Gdyni ? Kto to ? Tak to ten Cymański. Za nim jeszcze jeden wspaniały - Jacek Kurski zmieniający partie 10 razy. Szczypińska. Cholera wie, kto to jest. Jakaś słupska pielęgniarka. W Platformie nie lepiej. Promuje się dawnych liberałów przeciętniaków (Aziewicz, Nowak) kosztem dobrych samorządowców (Kulas, Słomiński). Ja głosuję na PD. W Gdyni 1. będzie były wicewojewoda Krzysztof Pusz, jeden z nielicznych na Pomorzu ludzi kompromisu. W Gdańsku Bogdan Lis - legenda Solidarności. Z tego co się orientuję będzie więcej przyzwoitych nazwisk. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser10 Re: Z Gdyni Pusz, z Gdańska Lis 12.07.05, 11:01 PD ? nie dziekuje. dosc marna to rekomendacja - czlowiek legenda i czlowiek kompromisu. Ja bym wolal glosowac na ludzi kompetentnych, najlepiej takich, ktorzy zaczeli dzialalnosc publiczna po 1989 roku.... i koniecznie spoza tzw. 'srodowiska'.... Kandydaci PiS i PO z Trojmiasta to totalna porazka, to jakies zupelne nieporozumienie...... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: Z Gdyni Pusz, z Gdańska Lis 12.07.05, 23:07 z młodszych będzie w pedecji pewnie Piotr Beniuszys w Gdańsku. Odpowiedz Link Zgłoś
steffi47 Re: Liderzy list PiS do Sejmu 11.07.05, 23:18 Musze przyznac, ze ten post mnie zaskoczyl. Coz za socjotechnika - jesli skrytykujesz PiS jestes SLD-owiec. Dobre! Problem w tym, ze ja glosowalem na POPiS, ktory teraz rzadzi Koszalinem. Takiej padaczki, to tutaj jeszcze nie bylo. Wiceprezydent z PiS to kuglarz pierwszej wody. Mowi na przykład w gazecie, ze za tydzien pojedzie waskotorowka reaktywowana po prau latach przestoju. Dziennikarze sprawdzają - juz dawno nie ma torów - i znow pytają go o waskotorowkę. A on na to, ze bedzie waskotorowka. Jada do wojta gminy, przez ktora przechodzi linia, a ten mowi, ze nie ma torow. Znow pytaja tego z PiS, a on ze - oczywiscie - bedzie waskotorowka. Cala kariera wiceprezydenta z PiS sklada sie z takich przykladow. A teraz on bedzie na liście. Powodzenioa, pogadamy za rok, poltoras. CXala Polska bedzie przechodzic to co my teraz w Koszalinie. Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Re: Liderzy list PiS do Sejmu 12.07.05, 08:21 Władzom PiS-u przypominam o Jarosławie Kroku z Buska -Zdroju. Idealny kandydat, zarówno do parlamentu jak i w wyborach samorządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
pereop Re: Liderzy list PiS do Sejmu 12.07.05, 08:28 jak spojrzeć na te nazwiska to od razu mam jedno skojarzenie - partyjny beton ;) Odpowiedz Link Zgłoś