bombelek555 29.02.08, 18:51 coraz częściej docierają do mnie informacje,że tygodnik "wprost" jest "zwolennikiem kaczynskich? co o tym sądzicie? pytam bo mam w sklepie tą gazetkę.... net.kiosk.nexto.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kichote Re: CZY "Wprost" jest pro PiS-owski?? 29.02.08, 18:55 bombelek555 napisał: > coraz częściej docierają do mnie informacje,że tygodnik "wprost" jest > "zwolennikiem kaczynskich? > co o tym sądzicie? > pytam bo mam w sklepie tą gazetkę.... Nie wierz w to! To pomówienie jakieś jest! To tak, jakby obiektywną i niezależną "Trybunę Ludu" posądzić o sprzyjanie PZPR. Absurd!!! > > net.kiosk.nexto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek555 Re: CZY "Wprost" jest pro PiS-owski?? 29.02.08, 19:00 no zdania są trochę podzielone, ale skąd sie biorą takie opinie? chce wiedzieć co sprzedaje Odpowiedz Link Zgłoś
piglowacki Re: CZY "Wprost" jest pro PiS-owski?? 29.02.08, 19:22 bombelek555 napisał: > chce wiedzieć co sprzedaje Na twoim miejscu bardzo bym uważał z tym kolportażem Wprost. Niektórzy mówią, że to „mutacja Urzędu Bezpieczeństwa”, a nawet że "ubecka gazeta” jest. Jak IV RP wróci do władzy to WSPÓŁPRACĘ masz jak w banku. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: CZY "Wprost" jest pro PiS-owski?? 29.02.08, 19:26 Janecki z Kania obstawiali ,ze kartofle będą rządzić 3 kadencje no i sie przeliczyli. ale Ty możesz obstawić powrót kartofli,jak trafisz to wygrasz:))) ale ja na twoim miejscu bym nie obstawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: CZY "Wprost" jest pro PiS-owski?? 29.02.08, 19:30 bombelek555 napisał: > no zdania są trochę podzielone, ale skąd sie biorą takie opinie? > chce wiedzieć co sprzedaje Powiedz z czym masz problem? Z czytaniem, czy ze zrozumieniem tego co czytasz? Zakładając, że skoro umiesz pisać, to i z czytaniem nie powinieneś mieć kłopotów. Zostaje zatem to drugie a jeśli tak, to sprawa raczej beznadziejna! Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek555 Re: CZY "Wprost" jest pro PiS-owski?? 29.02.08, 20:36 ja tego nie czytam, dlatego pytam sie innych na forum Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Za wyjątkiem Doroty Kania 29.02.08, 19:27 ona była pro Po, a najlepiej pro LiD. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Za wyjątkiem Doroty Kania 29.02.08, 20:32 doc.torov napisał: > > ona była pro Po, a najlepiej pro LiD. ona była pro kasowa. Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil handele w imię Postępu nie jest wbrew Regulaminowi 29.02.08, 20:57 załozyciel watku jest bezczelnym spamerem ale, zrówno moderatorom jak i postepowym froumowiczom to nie przeszkadza Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek555 Re: handele w imię Postępu nie jest wbrew Regulam 29.02.08, 21:04 jeśli chodzi o spam to ty spamujesz- nikt cię nie zmusił do wejścia Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil Regulamin pkt. 6 29.02.08, 21:06 Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum Gazeta.pl przekazów reklamowych. Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek555 Re: Regulamin pkt. 6 29.02.08, 21:09 ale mój post nie dotyczy reklamy mojego sklepu! Odpowiedz Link Zgłoś
w111mil zarobisz pare groszy i Sprawie Postępu 29.02.08, 21:11 się przysłużysz - cool! bombelek555 napisał: > ale mój post nie dotyczy reklamy mojego sklepu! Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek555 Re: zarobisz pare groszy i Sprawie Postępu 29.02.08, 21:16 jak możesz to wypowiedz sie na temat a nie rób zamętu tu Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: handele w imię Postępu nie jest wbrew Regulam 29.02.08, 21:37 > załozyciel watku jest bezczelnym spamerem ale, zrówno moderatorom > jak i postepowym froumowiczom to nie przeszkadza Zgadzam się, śmierdzi na kilometr tanią prowokacją tak samo jak ten johny wichura czy jakoś tam. Odpowiedz Link Zgłoś
johny.awantura to niemozliwe jest 29.02.08, 21:11 bo wprost przynosi wstyd pisowi. tak glupiuch zwolennikow jak janicki i reszta tej zgrai pis nie potrzebuje. Odpowiedz Link Zgłoś
bombelek555 Re: to niemozliwe jest 29.02.08, 23:52 jeżeli komuś co tu śmierdzi to po co wchodzi i sie udziela? Odpowiedz Link Zgłoś