marylar 03.11.07, 22:30 Czy ktoś z Was wie, czy czerwcowy Zjazd Absolwentów jest dla wszystkich roczników, czy tylko niektórych? Moja siostra otrzymała zaproszenie,ja nie. Pozdrawiam- Maryla. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ifinity Re: Zjazd Absolwentów LO 06.11.07, 04:46 W koncu Maryla ilu starcow, ktorzy ukonczyli rypsinski ogolniak jeszcze zyje?? I tak doczekali sie szczesliwej starosci bez trzecich wojen. Nie tak jak ich poprzednicy. Infinity Odpowiedz Link Zgłoś
zuza08 Re: Zjazd Absolwentów LO 14.11.07, 17:39 Dzień dobry. Podtrzymuje pytanie. Od dawna nie mieszkam w Rypinie. Jednak sentyment i miłe wspomnienia pozostały. Jestem bardzo zainteresowana Zjazdem Absolwentów LO. Czy ktoś wie gdzie można dowiedzieć się czegoś więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
basia1124 Re: Zjazd Absolwentów LO 14.11.07, 19:42 Więcej o Zjeździe Absolwentów LO dowiesz się na stronie:www.rypin.com/jazd/iv-jazd-absolwentow-lo.html. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Zjazd Absolwentów LO 15.11.07, 04:46 Basia nie popusci, zalatwi sprawe jak nalezy. Dotrze do sedna sprawy, poruszy ziemie i niebo, dostanie sie do wladz i do pieniedzy. Basia pokieruje Ruchem, Basia wie w ktore drzwi zapukac, Basia dotrze, Basia pokaze, Basia zorganizuje, moze sie nawet i na fotografi pokaze. Bez Basi, nie wyobrazam sobie zjazdu rypsinskich absolwentow. Odpowiedz Link Zgłoś
basia1124 Re: Zjazd Absolwentów LO 15.11.07, 18:14 Juz chciałam powiedzieć, że niestety Infinity nie trafiłes, ale po chwili zastanowienia muszę, chociaż w części, przyznać Ci rację. Biorąc pod uwagę np. dzisiejszy dzień mogę stwierdzić,że: organizowałam (np. spotkanie z kucharką), zbierałam pieniądze (dla dzieci z domu dziecka),kierowałam (np. zabawą i zajęciami dzieci), pokazywałam: czynności, ilustracje (pracuję w przedszkolu). Pozostaje mi jeszcze poruszyć ziemię (może w doniczce). Na zjazd niestety się nie wybieram. Odpowiedz Link Zgłoś
ifinity Re: Zjazd Absolwentów LO 16.11.07, 05:50 Najwazniejsze Basiu, to to, ze czlowiek ma wolny wybor. A praca w przedszkolu jest niezwykle odpowiedzialnym zajeciem. I nie wiem czy slyszalas o niejakiej wloskiej Pani Mari Montessori, ktora spowodowala to, iz dzieci skazane przez spolecznosc, czy specjalistow jako ulomne, okazaly sie byc, pod jej kuratala dziecmi zupelnie normalnymi, czesto niezwykle zdolnymi, jakkolwiek zaniedbanymi. Przedszkola, Szkoly Mari Motessori, rozwijaja sie jak grzyby po deszczu w USA, i slyszalem, ze staja sie rowniez popularne w Polsce. Pozdrawiam Serdecznie. infinity. Odpowiedz Link Zgłoś
marylar Re: Zjazd Absolwentów LO 25.11.07, 17:16 Zuza, Podam ci telefony do organizatorów zjazdu: Stefan Borowski: 606379125 p. Wojciechowski 606856872 Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś