mj77 18.09.05, 21:24 My używamy tych z rossmanna. Zupełnie przypadkiem na nie trafiliśmy, bo tylko tam znalazlam najmniejsze (2-4 kg) pieluchy dla swojej coreczki (2650g wagi). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
redudek Re: rossmann 06.11.05, 19:47 Dobre są ale te w bordowym opakowaniu,bo te żółte są foliowe Odpowiedz Link Zgłoś
justyna62 Re: rossmann 17.11.05, 14:38 A czy ktoś wie jakie są ceny tych pieluszek z rossmana w bordowym opakowaniu? słyszałam o nich wiele dobrego tylko teraz ciekawa jestem jak one wychodzą cenowo w porównaniu z innymi np Happy czy Dada z Biedronki lub Cien z Lidla lub wreszcie Pampers. Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
witka55 Re: rossmann 18.11.05, 20:18 Wychodzą taniej. Np za takie do 9 kg płacę 46gr za sztukę (a w biedronce wychodzi ponad 50gr za sztukę) witka Odpowiedz Link Zgłoś
kasia200579 Re: rossmann 11.05.06, 16:26 cześć Ja nie byłam zadowolona bo one są bardzo grube i szorstkie. Chociaż mój synek nie miał od nich uczulenia to nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: rossmann 04.06.06, 11:02 Jeżeli uważasz rossmanko za bardzo grube, to powinnaś zobaczyć tescowe fioletowe. Te dopiero są mięsiste. A Pampersy są ultra cieniutkie i przez to nie trzymają moczu i przeciekają bokiem. A poza tym rossmanki są szersze i lepsze dla bioderek. Odpowiedz Link Zgłoś
martinka74 Re: rossmann 21.08.06, 21:18 Bordowe sa bardzo fajne i zolte wydaje mi sie, ze byly tez dobre. W czym to jest zle, ze sa foliowe? Bo mojemu synkowi nic zlego sie w nich nie dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiowamama kasia200579 28.11.06, 15:29 Jak pewnie Wiesz sztywna pieluszka jest bardzo zdrowa na stawy biodrowe maluszka. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_ti Re: rozmiar rossmann? 07.10.06, 08:27 Kupiłam bordowe rossmanna rozmiar 3midi, zawsze uzywałam tesco 3midi i te rossmanna wydaja mi sie mniejsze a moze to przez to ze sa cieńsze? a wam jak sie wydaje? Rossmannek uzywam pierwszy dzien i jak narazie jestem zadowolona. Przy jakiej wadze zmieniliscie rossmannki z rozmiaru 3 na 4? Mój Mateusz waży ponad 5 kg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
okruszek100 Re: rozmiar rossmann? 31.03.07, 11:25 ja też jestem absolutnie za rossmannem- bordowe opakowanie.Nieraz opłaca się kupic dwie mniejsze paczki zamiast jednej dużej- zwracajcie uwagę na co jest promocja i...przeliczajcie sobie( choćby na telefonie komórkowym Odpowiedz Link Zgłoś
annaa77 Re: rozmiar rossmann? 26.04.07, 08:50 bylam w rossmanie przedwczoraj i roznica w cenie miedzy pampersem a rossmanem to 2gr.W prawdzie mam jeszcze ciut czasu bo rodze w sierpniu ale co wybralybyscie na "pierwsza" pieluszke??? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszkas Re: rozmiar rossmann? 26.06.07, 07:03 U nas pierwszymi pieluszkami były happy z belli.. ja sobie je chwale bynajmniej te pierwsze 2-5 kg w niebieskim opakowaniu... Odpowiedz Link Zgłoś
anqa_77 Babydream 04.11.07, 18:57 Fioletowe pieluszki w Rossmanie w Kaliszu wycofali, więc zmuszona byłam z nich zrezygnować, choć byłam z nich bardziej zadowolona niż z Pampersów, które przeciekały po nocy zwłaszcza.Teraz używamy Babydream i jestem zadowolona, chłoną ok a cena jest zbliżona do ceny Pampersów w promocji. Odpowiedz Link Zgłoś
jets1989 Re: rossmann 22.11.07, 20:04 na www.mambi.pl tez maja duz wybór warto zajrzec :] Odpowiedz Link Zgłoś