Dodaj do ulubionych

kierunkowskazy!!!!

IP: *.aster.pl 21.06.05, 14:08
Czy wam też się to zdarza? Kierowcy nie używają kierunkowskazów przed
rowerzystami. Traktują nas (mnie przynajmniej) jak powietrze np. jadę sobie
jak pan Bóg przykazał ścieżką rowerową biegnącą wzdłuż ulicy. Nagle polonez
skręca bez żadnego sygnału w uliczkę która się z nią krzyżuje a przecina trasę
po której jadę. Rozwścieczony tym faktem wrzeszczę do chama czy nie ma
kierunku a ten debil mach mi jakby mnie pozdrawiał.
Obserwuj wątek
    • Gość: k100r Re: kierunkowskazy!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 14:50
      To nie jakies wyroznienie - niektorzy kierowcy uzywaja
      kierunkowskazow "dorywczo". Albo w sposob "miga kiedy skreca".

Po prostu zapomnieli ze kierunkowskaz sluzy do sygnalizowania zamiaru - jak juz
      auto skreca to "kierunek" jest potrzebny umarlemu kadzidlo.

PS. Oszczedzaj gardlo, wiecej sie rozgladaj. W zamian zyskasz wiecej spokoju.
    • Gość: Roberto Re: kierunkowskazy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.05, 14:57
      Jezdzij z notatnikiem i spisuj kierowcow kiedy ewidentnie ci zajada droge.
      Potem fax na Policje i gosc jest udupiony. Troche taka metoda bedzie wymagala
      od ciebie poswiecenia czasu ale chyba jest to jedyna metoda na nauczenie rozumu
      niektorym idiotom. Wiem , przydalo by sie cos na masowa skale.
      • Gość: k100r Re: kierunkowskazy!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.05, 21:53
        Proponuje zamiast notatnika, aparat cyfrowy (za dlugo sie uzbraja, gosc zdazy
        odjechac) lub zwykla "malpe" i strzelac zdjecia. Oprocz numerow moze bedzie i
        buzia kierowcy...

Tylko gdzie wozic taki aparat zeby byl do wyciagniecia w sekunde i sie przy tym
        nie wywalic?

I czy naprawde musimy wyreczac policje?
        • Gość: Roberto Re: kierunkowskazy!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 09:18
          Aparat mozna wozic w kieszonce na lewym ramieniu ( oczywiscie najpierw takowa
          trzeba najpierw naszyc).
          Przestaniemy wyreczac Policje dopiero kiedy sami przesiada sie na rowery i beda
          patrolowac cale miasto z rowerowego siodelka ( a nie tylko jezdzic po parku
          dookola krzaczka)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka