dar-ful 31.05.12, 10:36 Czy zamówilibyście herbatę przez internet,macie jakieś doświadczenia w tym temacie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dar-ful Re: Zakup herabaty 02.06.12, 15:57 No właśnie,dlaczego ja też mam obawy przed takim zakupem -znalazłem sklep,który ma ciekawą ofertę,ale rodzą się obawy co do jakości sprzedawane w internecie herbaty Przyznam,że jest to wygodny sposób na zakupy,jednak... Odpowiedz Link
gazeta_mi_placi Re: Zakup herabaty 03.06.12, 12:27 A można wiedzieć ile (mniej więcej chociaż) płacą w szeptanym marketingu i jakie mają wymagania? Odpowiedz Link
dar-ful Re: Zakup herabaty 11.06.12, 12:59 Zadałem pytanie,a Ty piszesz o czymś innym -ciężko czytać ze zrozumieniem ? Odpowiedz Link
lisia312 Re: Zakup herabaty 13.06.12, 17:31 mam pomysł. Gazeta schudnij 52 kg, będzie dobrze Odpowiedz Link
dar-ful Re: Zakup herabaty 15.06.12, 11:28 lisia312 napisała: > mam pomysł. Gazeta schudnij 52 kg, będzie dobrze Ale o co chodzi ? Odpowiedz Link
komanchu Re: Zakup herabaty 21.06.12, 19:56 Nie zamówiłabym, ponieważ ze względu na koszty dostawy bardziej opłacalny jest zakup w sklepie stacjonarnym, zaś w moim mieście jest co najmniej kilka sklepów oferujących różnorodną gamę kaw i herbat. Odpowiedz Link
awanturka Re: Zakup herabaty 06.01.14, 19:06 kupuję na allegro, głównie twinningsa, kiedyś (jak byla) eilles poluję na okazje, ostatnio kupiłam yunnan w torebkach 50 szt (4 szt.) - po 8zł pudełko Koszty przesyłki niskie, herbata niedostępna w Polsce wyprodukowana na rynek amerykański, świetna jakościowo kiedyś kupiłam też twinningsa - 600 szt herbata w pojedynczych saszetkach, różne rodzaje, doklądnie nie wiedziałam czego jest ile pewnie po zlikwidowanej kawiarni czy restauracji dałam 36 złotych + koszty wysyłki trochę się zawiodlam - prawie połowa to były herbaty smakowe, których nie lubię ale nawet jakbym je wyrzucila (dałam mamie i siostrze) też by się oplacało herbaty sprzedawane luzem, na wagę to wg. mnie to herbaciane śmieci z dodatkami dodanymi by zachęcająco pachniały i wyglądały Odpowiedz Link
jhbsk Re: Zakup herabaty 07.01.14, 09:04 Kupuję herbatę przez internet. Z przesyłką taniej niż w sklepie. Poza tym kupuję taką, którą trudno w sklepie dostać. Odpowiedz Link
awanturka Re: Zakup herabaty 07.01.14, 18:27 możesz dokladniej? jaką herbatę (zainteresowało mnie "nigdzie indziej takiej nie można dostać"), gdzie? może na coś się innym przydadzą takie informacje Odpowiedz Link