madziulec 13.04.07, 12:52 Zakupilam maszyne do pieczenia chleba w Lidlu. Przy okazji kupilam mieszanki - wyprodukowane tylko dla Lidla. Super!!!! zadne inne sie nie umywaja. Problem, ze juz ich nie ma. Nie wiecie jak je dostac???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
metnia Re: Lidl - mieszanki do chleba 04.05.07, 00:55 za pozno zajrzalam na to forum , z pewnoscia juz ich nie ma (maszynek) a ile kosztowała? bede teraz czujniejsza _ Odpowiedz Link
madziulec Re: Lidl - mieszanki do chleba 04.05.07, 22:24 168 zl. Ale.. dla pocieszenia poweim, ze ja czatowalam, bo wiem, ze co jakis czas wlasnie pojawiaja sie w Lidlu na promocji. Wystarczy wyczaic. Sprawdza sie idealnie Odpowiedz Link
luxure Re: Lidl - mieszanki do chleba 12.06.07, 20:28 Byłam dziś w Lidlu, pytałam, nie ma i sądzę że wątpię żeby w najbliższej przyszłości sie miały pojawić. Z tego co słyszałam są w TESCO w ciągłej sprzedaży Odpowiedz Link
madziulec Re: Lidl - mieszanki do chleba 23.06.07, 20:00 Lidl mial swoje wlasnie, nie z firmy "Polski mlyn"... stad pytam o te mieszanki Odpowiedz Link