22.01.09, 21:16
Kupowaliście w tym sklepie? Byłem wiele razy, ale szczerze się przyznam, że
jakoś nic mi tam nie pasuje.
Obserwuj wątek
    • bamboo Re: JYSK 23.01.09, 13:21
      a bywam, czasem cos kupie... ostatnio kupilam 2 razy po 5 metrow materialu po 15
      zl bela, z ktorego wyszly fajne zaslonki.
      • hugo43 Re: JYSK 07.02.09, 16:02
        ja mam wiklinowe kosze np.na brudna bielizne i rozne male,mam tez
        przescieradla,ale zadna rewelacja.
        • sibeliuss Re: JYSK 07.02.09, 18:01
          Jedyny mój zakup to zestaw małych koszyczków na kosmetyki, nie powalają.
    • the_kami Re: JYSK 07.02.09, 22:44
      Genialne małe silikonowe foremeczki na muffinki:
      www.jysk.pl/210/346/347/1964804/a/catalog
      Przyzwoity stolik pod RTV: www.jysk.pl/130/135/3641900/a/catalog
      Kołdra spinana z dwóch (teraz jej nie ma w ofercie) - śpimy pod jedną i jest nam
      ciepło.
      Przyzwoita pościel z grubej bawełny.

Jest tam trochę rzeczy - trzeba je dokładnie oglądać, ale część domowych rzeczy
      jest całkiem fajnej jakości.
    • kamisiunia Re: JYSK 11.02.09, 19:50
      Jedynie jakieś ozdóbki do mieszkania czy prześcieradła... Rozglądałam się za
      drobnymi meblami, ale nawet szafki na buty bym tam nie kupiła... żeby chociaz
      cena była adekwatna do jakości...
      • kreatywni Re: JYSK 16.02.09, 19:25
        Mam ten fotel:
        www.jysk.pl/130/133/S360752/a/catalog
        I jeszcze kilka drobiazgów. Ogólnie szału nie ma...
    • normalny2000 Re: JYSK 19.12.13, 13:17
      Jysk to oszuści. Wpłaciłem 20 listopada całą kwotę na stół i krzesła - za tydzień miał być towar do odbioru. Po czterech tygodniach okazało się, że towaru nie ma i nie będzie. Wspaniałomyślnie postanowili zwróć pieniądze. Abstarhuję od tego, że podczas świąt będziemy się cisnąć przy starym stole, to wyślili sobie niezły sposób na biznes. Wystarczy, że przetrzymają tak pieniądze tysiąca ludzi i już z odsetek prezes uzbiera na wycieczkę dookoła świata.
      Przestrzegam - nie dawajcie tej firmie żadnych pieniędzy przed dostawą towaru, co najwyżej symboliczną kwotę.
      • baba-baba Re: JYSK 22.12.13, 13:19
        Kupiłam kilka kpl.pościeli,służą już kilka lat.Mam też wazoniki,materac i chyba to już.Czaiłam się na koszyki ale od spodu są niewykończone,takie ostre,napewno by niszczyły półki.Trzeba dobrze sprawdzic jakośc,bo są i dobre i badziewne rzeczy.
        Acha,mam jeszcze łóżko kupione jakieś 8 lat temu,jest ok ale czekałam na nie 8 tyg.,bo było na zapisy,promocja.
    • bablara Re: JYSK 23.12.13, 01:49
      Byłam wczoraj w tym sklepie bo chciałam kupić pościel flanelową na prezent i niestety jakość była kiepska , nawet bardzo kiepska. Miałam wrażenie ,że ta pościel rozejdzie sie w rekach.
      • f.l.y Re: JYSK 27.12.13, 13:52
        kupowałam pościel flanelową dla Ojca, bo lubił ciepłą - nie rozpadała się po wielokrotnym praniu
        kupowałam żaluzje, koce, małe ręczniki na zmywaki po 1 zł, zasłony prysznicowe (dla kogoś)ale wiem, że wiszą jeszcze 2 szt, pościel na działkę tzn kołdry i poduchy, małe dywaniki tzn chodniczki bardziej od 6,50-13 zł/szt, pokrowce na jaśki, poduszki pod tyłek na balkon, tealighty, szczotkę do wc (wielokrotnie), materiał w kwiaty (cała bela) na zasłony, materac Gold do łóżka (jeszcze się spisuje - najtwardszy wzięłam), parasol na balkon...

już nie pamiętam co jeszcze, o - pokrowce na krzesła do salonu, koszyki, maty pod talerze na stół..

nie narzekam póki co...
        • marzeka1 Re: JYSK 27.12.13, 19:33
          Mam od nich genialną kołdrę w wymiarach 200x220- kupiłam ją za ponad 400 zł. w czasie wyprzedaży; mają świetne nieduże ręczniki (kupowałam do łazienek i kuchni do rąk- za 6 zł. każdy- znakomita jakość za ta śmieszną cenę).
    • dom-dom.pl Re: JYSK 07.01.14, 10:10
      Ceny nawet niskie, ale jakość ... jakoś mnie nie przekonuje. Bardzo rzadko coś kupuję w tym sklepie.
    • katalonnka Re: JYSK 15.01.14, 07:57
      Stale kupuję w tym sklepie, ale jedynie wtedy, gdy są promocje. Szczerze, to nie opłaca się kupować po regularnych cenach. Szafa - 1200zł, ja kupiłam w promocji za 850zł, krzesło biurowe - 700zł, ja zakupiłam na ostatniej wyprzedaży za 350zł, komoda - 599zł, kupiona na wyprzedaży za 350. Jak sobie coś upatrzę, to potem wpadam, jak tylko dostanę info, że jest wyprzedaż smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka