Gość: ala IP: *.chello.pl 17.10.07, 09:43 czy może ktoś mi powiedziec co mozna nocą robić na ulicach aleje jerozolimskie plac sokratesa starynkiewicza nowogrodza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: ulice IP: *.chello.pl 17.10.07, 09:45 czy tam są panie lekkich obyczajów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirek Re: ulice IP: 81.210.38.* 26.10.07, 15:49 są! i to przynajmniej od 1840 roku! warszawska tradycja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ulice IP: *.chello.pl 27.10.07, 16:22 dzieki teraz wiem że mąż mnie zdradza Odpowiedz Link Zgłoś
grizwold Re: ulice 29.10.07, 12:08 A tam zaraz zdradza! Z dziwka to nie zdrada! :D Swoja droga, zastanow sie, czemu to robi. :) Moze nie raczysz go przyjemnosciami zbyt czesto, co? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: ulice IP: *.chello.pl 29.10.07, 19:29 dla mnie zdrada nawet jesli to byla dziwka a ja zawsze mu dawałam jak chciał gorzej było jak ja chciałam jak mnie brał to wiedział na co się pisze co preferuje a co nie .Wy meżczyżni zawsze mówicie że z dziką to nie zdrada ciekawe jak by bylo odwrotnie czy też byście mówili że to nie zdrada Odpowiedz Link Zgłoś
grizwold Re: ulice 30.10.07, 09:54 Gość portalu: ala napisał(a): > dla mnie zdrada nawet jesli to byla dziwka a ja zawsze mu dawałam Jak masz takie podejscie, ze mu "dajesz" to ja sie wcale nie dziwie, ze na dziwki poszedl. :] Odpowiedz Link Zgłoś