cuski 21.03.06, 05:00 Podobno polski serial "M jak Milosc" podbija widownie rosyjska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mysza_81 Ooo! 21.03.06, 08:31 Ooo!Nawet takich zimorodkow ruszyl ten serial...no prosze:] PS.A ja nie bede ogladac ani "M jak milosc",ani "Magdy M",wspolnoty i Niani A to wszystko przez moja niunie,niech to ges kopnie:I Odpowiedz Link
mysza_81 Zrzucila telewizor:( 21.03.06, 13:59 Dobrze,ze nie wybuchlo....myslalam,ze lampy poszly,ale w nowych telewizorach tego juz nie ma.Najprawdopodobniej poszedl caly ten szklany jak mu jest,az cholera ja nie fachowiec,pomimo,ze z ojcem majstrowalo sie przy 5 telewizorach Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Kineskop ??? 21.03.06, 14:03 Taki malutki metalowy???W srodku jest taka banieczka szklana,ale chyba to sie tak nie nazywa,mniejsza o to....trza se bedzie kupic nowy,a mnie to juz rybka,bo telewizje ograniczylam do minimum:] Odpowiedz Link
cuski Lepsze radio :))) 21.03.06, 14:06 )) PS. Lepsze radio, a najlepiej Radio CHICAGO Forum, bo i lepiej dziala na wyobraznie, szczegolnie wieczorami, gdy zaczynaja sie nocne rozmowy Polakow, he he he... Odpowiedz Link
mysza_81 Re: Lepsze radio :))) 21.03.06, 14:13 Wieczorami ma sie bujna wyobraznie)) PS.A slucham se radia,bo mi sie uczyc juz niechce....kurcze jutro egzamin:] Odpowiedz Link
mysza_81 Cuski jak cos to.. 26.03.06, 19:40 Cuski jak cos to poplatania jezyka PS.Oczywiscie egzamin zdalam,ale mnie kobicina wymaglowala)Co to za katusze byly,hehehe Odpowiedz Link