Dodaj do ulubionych

Jak obchodzicie dzisiejsze WALENTYNKI ?

14.02.02, 12:10
Jak obchodzicie dzisiejsze WALENTYNKI ?
Yomiś.
Obserwuj wątek
    • zdzicha Szerokim łukiem 14.02.02, 12:30
      .
      • yomis Re: Szerokim łukiem 14.02.02, 12:40
        A imieniny, urodziny, Boze Narodzenie i Wielkanoc jeszcze szerszym ?
        Życie dostarcza tyle przyjemności, życzliwości i serdeczności na co dzień,
        że po co jeszcze jedna okazja do wyrażenia sympatii i czułości ?
        Yomiś.
        • zdzicha Re: Szerokim łukiem 14.02.02, 13:05
          Dokładnie. Jak już gdzies pisałam, nie potrzebuję narzuconych świąt. Sympatię i
          czułośc oraz inne uczucia okazuję w róznych sytuacjach, gdy uznam to za słuszne.
          Świeta religii katolickiej również nie są dla mnie szczególną okazją.
          Jak ktoś wymyśli dzień pierdzenia, to będziesz pierdział tylko tego dnia?
          Pozdrawiam konformistę
          • sloggi Re: Szerokim łukiem 14.02.02, 14:06
            A dzien obsranych majtek ? bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
    • tolo3 Re: Jak obchodzicie dzisiejsze WALENTYNKI ? 14.02.02, 13:43
      na basenie :))
    • Gość: Ann.K Re: Jak obchodzicie dzisiejsze WALENTYNKI ? IP: 192.168.0.* 14.02.02, 14:01
      Jak najbardziej na okolo:))))
      • Gość: Michał Re: Jak obchodzicie dzisiejsze WALENTYNKI ? IP: *.ztm.waw.pl 14.02.02, 14:26
        A ja będę dziś obchodzić walentynki. Spędzę miły romantyczny wieczór z moją uko-
        chaną. Rano podarowałem jej już drobny upominek. Naszym zdaniem dzień zakocha-
        nych to bardzo miłe święto. Myślę, że okazji do wyrażenia ukochanej osobie ser-
        deczności, ciepła i miłości nigdy nie jest za wiele.
        • Gość: Michał Re: Jak obchodzicie dzisiejsze WALENTYNKI ? IP: *.ztm.waw.pl 14.02.02, 14:29
          Wydaje mi się, że dzień zakochanych "szerokim łukiem" obchodzą przede wszystkim
          te osoby, które nie mają komu wyrazić i od kogo doznać serdeczności i miłości -
          a nie chcą się do tego przyznać.
        • Gość: łezka Re: Jak obchodzicie dzisiejsze WALENTYNKI ? IP: *.iry.warszawa.supermedia.pl 14.02.02, 14:32
          Gość portalu: Michał napisał(a):

> A ja będę dziś obchodzić walentynki. Spędzę miły romantyczny wieczór z moją uko
          > -
          > chaną. Rano podarowałem jej już drobny upominek. Naszym zdaniem dzień zakocha-
          > nych to bardzo miłe święto. Myślę, że okazji do wyrażenia ukochanej osobie ser-
          > deczności, ciepła i miłości nigdy nie jest za wiele.

Dzięki Michał! Właśnie chciałam wusłać post podobnej treści, bo przeraża mnie
          ilość postów przeciwko temu świętu! My też mamy podobne plany
          walentynkowe.Romantycznych wieczorów przy świecach nie spędzamy tylko raz w roku,
          w Walentynki, ale w Walentynki również. Przecież to takie
          symatyczne święto. A pomstują na nie chyba głównie samotni frustraci.
          Jest dla nich jeden ratunek - zakochać się, choćby w Walentynki!

Pozdrawiam!
          • powoli_mijaj_kalisz Re: Jak obchodzicie dzisiejsze WALENTYNKI ? 14.02.02, 14:49
            Bo w tygodniu... pałacyk_i_latarenka...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka