Dodaj do ulubionych

Dobry fryzjer?

IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 08.10.04, 23:06
Szukam fryzjera, najchętniej na Starym Mokotowie, ale jeśli ktoś zna cudotwórcę gdzieś dalej, to też oczywiście poproszę o namiary. Chodzi mi po prostu o przyzwoite podcięcie, ewentualnie wycieniowanie b. długich włosów i ciachnięcie ładnej grzywki, która po kilku godzinach nie będzie wyglądała na rozczochraną i przetłuszczoną. Czyli po prostu ktoś kto zna i lubi swój fach, a nie odwalił błyskawiczny kurs w sieciówkach fryzjerskich. Najchętniej do 100 zł, ale mogę się ugiąć jeśli gra warta świeczki.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nutria Re: Dobry fryzjer? IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 08.10.04, 23:07
      I jeszcze pytanie. W budynku przy Puławskiej 81 (I piętro) pojawił się nowy zakład. Jakieś opinie? Miałabym bliziutko.
      • illona Re: Dobry fryzjer? 09.10.04, 16:39
        Polecam Dimę Artisana, przy Pl. Powstanców Warszawy. Zakład nazywa się Artisan
        tel. 582 95 51. Trzeba się wcześniej zapisać.
        W kwestii strzyżenia jest super, ale tez drogi - 100 PLN
        Pozdrawiam.
        • Gość: Nutria Re: Dobry fryzjer? IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 09.10.04, 19:27
          Domyślam się, że Dima Artisan to fryzjer i o niego prosić?
          Dzięki za informację.
          Pozdrawiam
    • scorpionek_gosia Re: Dobry fryzjer? 18.10.04, 09:27
      Róg Wołoskiej i Woronicza w pawilonie z pocztą. Fryzjerka nazywa się Bożenka i
      w dni parzyste jest na rano. Świetnie strzyże i ma bardzo dobrą rękę do włosów;-
      ))
    • magentka Re: Dobry fryzjer? 18.10.04, 10:13
      na Sadybie, ul Powsińska, chyba 42 - tel 842 55 12 - koniecznie Pani Kasia.
      Rewelacja - technicznie najlepsza z fryzjerek na jakie miałam przyjemność
      trafić. Dodam, że ścina zaprzysłowiowe grosze. Więcej jak 30 zł nie zapłacisz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka