mokoto 14.06.05, 18:02 Co myslicie o założeniu oddzielnego forum Stary (lub Górny) Mokotów? Sadyba i okolice ma swoje forum i działa ono dosyć prężnie. Tu jakoś nie ma miejsca dla spraw lokalnych, choc kiedys działo sie tu więcej... Co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mokot Re: Stary Mokotów 15.06.05, 11:45 Wydaje mi się ,że to forum wystarcza ale jeżeli ktoś ma taką chęć to OK. Największym problemem byłoby wyznaczenie tego obszaru.Stary i Górny to trochę co innego i w pełni się nie pokrywają.MSI wyznaczył zdecydawanie za mały obszar Starego Mokotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaca Re: Stary Mokotów IP: *.crowley.pl 23.06.05, 15:59 Super pomysł.To do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
ternura Re: Stary Mokotów 23.06.05, 16:33 Jestem jak najbardziej za! Mokotów administracyjny jest najbardziej rozległą, zróżnicowaną dzielnicą Warszawy i taki np. Czerniaków nijak sie ma do Starego (dla mnie prawdziwego) Mokotowa. Ktoś chętny na administrowanie???? Odpowiedz Link Zgłoś
mokoto Re: Stary Mokotów 23.06.05, 22:26 Ja jestem chętna jak najbardziej :-) Uważam, ze nasz Stary Mokotów jest tak swoisty, że zasługuje na swoje forum. Tylko jaka nazwa? Stary Mokotów - Górny Mokotów? Odpowiedz Link Zgłoś
mokoto Re: Stary Mokotów 23.06.05, 22:34 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=30197 Odpowiedz Link Zgłoś
lewe_oko Re: Stary Mokotów 23.06.05, 23:18 Super! Będziecie mieli we mnie stałą bywalczynię :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ś-cie na wyspie. Re: Stary Mokotów IP: *.cable.net.pl 24.06.05, 06:09 Mokotów /Górny/. - tak myślę. Pozdrawiam ze Świnoujścia, mieszkałem na órnym Mokotowie 21 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
zabnica Re: Stary Mokotów 24.06.05, 17:25 super pomysl. pozdrawiam wszystkich z gornego mokotowa. zabnica z odynca 63a Odpowiedz Link Zgłoś
a74-7 Re: Stary Mokotów 04.08.05, 22:12 Witam wszystkich, a szczegolnie Odynca 63a brzmi znajomie, mieszkalam w 70 tych na Odynca 63.Zabnica , moze pamietam , ktora klatka jesli mozna spytac? Ja mieszkalam na pierwszej. Odpowiedz Link Zgłoś