Dodaj do ulubionych

Służew przychodnia Rekopol

22.02.06, 14:35
Witam,
przeprowadziłam się na Służew i chciałabym zapisać się do przychodni
lekarskiej Rekopol przy ul. Wałbrzyskiej. Proszę o opinie na temat tej
przychodni. Jakiego lekarza pierwszego kontaktu możecie polecić? Będę
wdzięczna za odpowiedzi.pozdrawiam,
Obserwuj wątek
    • alemada Re: Służew przychodnia Rekopol 22.02.06, 14:36
      Przepraszam, właściwa nazwa to Rekolmed.
      • Gość: jaś Re: Służew przychodnia Rekopol IP: *.aster.pl 22.02.06, 14:44
        jesli zycie ci mile, to trzymaj sie od nich z daleka!!
        • zwierz.alpuhary Re: Służew przychodnia Rekopol 22.02.06, 21:12
          ja też słyszałem o nich nienajlepsze opinie, choc nie tak dramatyczne.
        • alemada Re: Służew przychodnia Rekolmed 23.02.06, 09:57
          Czy jest aż tak źle? Możesz podać szczegóły?
    • daria_nowak Re: Służew przychodnia Rekopol 23.02.06, 08:05
      Szkoda, ze do medicenter masz daleko dosyć... Bo tam mam cała gamę lekarzy do
      polecenia..:(
      • Gość: viva Re: Służew przychodnia Rekopol IP: 62.29.142.* 25.02.06, 23:02
        A mój mąż i siostra mają abonament w Medicover, i szczerze powiedziawszy nie sa
        zadowoleni. Do lekarzy internistów trzeba czekac kilka dni (co w przypadku
        choroby jest raczej niemożliwe), a poza tym stosunek lekarzy do pacjenta (byc
        może, dlatego że jest to pacjent abonamentowy) jest olewczy. Aby żeby szybciej.
        • daria_nowak Re: Służew przychodnia Rekopol 26.02.06, 21:08
          Nie chodzi mi o Medicover:) tylko o Medicenter - na Al. Niepodległości. Mała
          przychodnia nie tylko z z nazwy "rodzinna" - wielu specjalistów, w większości
          bardzo mili (np. Dr Nowosielska - przyjęła mnie godzinę po "swoich"
          przyjęciach, bo zachrypiałam jej strasznie mówiąc "dobrywieczór", urocza
          okulistka, itp.)
          • Gość: viva Re: Służew przychodnia Rekopol IP: 62.29.142.* 28.02.06, 19:01
            O rany, nie doczytałam nazwy. Jak na początku zobaczyłam "Medi" to od razu
            wbiłam sibie, że to medicover.
            A tak swoja drogą to gdzie dokładnie mieści sie ta przychodnia. Czy jest
            prywatna? Czy może maja jakąs umowę z Funduszem?
            Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
            • daria_nowak Re: Służew przychodnia Rekopol 01.03.06, 17:48
              Dokładnie Al. Niepodległości 120. To bliziutko Madalińskiego. Umowę mają. Tam
              mam właśnie lekarza 1szego sexu:) i trochę specjalistów (starają się o więcej).
              Naprawdę szczerze polecam (mają tez stronę w necie - tam można sprawdzic kto w
              ramach funduszu przyjmuje). Jakaś taka dobra atmosfera. Na poparcie tych słów
              powiem, ze sama pracuję o 3 min. drogi od wielkiego CSK MSWiA, gdzie przez
              jakiś czas była zapisana do POZu. Mimo "znajomości" i minimalnej odległosci -
              serdecznie im podziękowałam - nigdy więcej. Jakoś nie luibie byc traktowana z
              góry i jak zło konieczne:) Serdecznie pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka