Gość: uasiczka IP: 212.244.209.* 15.10.03, 13:27 a szczególnie okolice od pól mokotowskich do racławickiej??? (dopiero się wprowadziliśmy i szukam sąsiadki) uasiczka@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: czy jest tu mokotów IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 15.10.03, 13:34 A gdzie mieszkasz? aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: czy jest tu mokotów IP: 212.244.209.* 15.10.03, 14:00 niepodległości róg madalińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy jest tu mokotów IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 15.10.03, 14:09 To ja będę mieszkać trochę dalej, przy Chodkiewicza (Boboli obecnie). Na razie jestem w Śródmieściu i nie mogę doczekać się przeprowadzki, bo ten rejon Mokotowa to bardzo miłe okolice. Pozdrawiam i życzę Ci wielu miłych sąsiadek i sąsiadów. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: czy jest tu mokotów IP: 212.244.209.* 16.10.03, 08:05 chodziłam do boboli do szkoły - faktycznie fajna okolica - tyle że sąsiedzi są w wieku mocno podeszłym - niestety. jak już się wprowadzisz i będziesz miała ochotę - daj znać - to nie daleka odległość pozdrawiam uas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: czy jest tu mokotów IP: *.rp.pl / 10.32.23.* 17.10.03, 08:12 OK, po nowym roku. A średnia wieku może spadnie bo sporo młodych ludzi ciągnie teraz w tamte strony (tak widzę po znajomych i nie tylko). aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Re: czy jest tu mokotów IP: *.igik.edu.pl 16.10.03, 08:47 Od 4 miesiecy mieszkam na Raclawickiej m. Niepodleglosci a Woloska (przy ogrodkach). I ...coz....fajnie tu jest. A masz stale lacze moze? Chce zalozyc i nie wiem jak sie ma sytuacja w tych okolicach. (biska@poczta.onet.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: czy jest tu mokotów IP: 212.244.209.* 16.10.03, 09:07 niestety nie mam stałego łącza - stukam tylko z pracy - nie wiem jak założyć - może kablówka??? a może znasz jakiś fajny-większy sklep w okolicy? nie wiem gdzie robić zakupy - mokpol mi nie pasuje jakoś uas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Re: czy jest tu mokotów IP: *.igik.edu.pl 16.10.03, 09:44 Ja robie zakupy na bazarkach (przy Woloskiej lub przy Niepodleglosci-warzywa i owoce - wybor "do bolu") albo w Hypernowej w Galerii Mokotow (autobus mam spod Galerii pod sam dom prawie). A z takich mniejszych sklepow to powiem szczerze ze nie miala okazji korzystac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uasiczka Re: czy jest tu mokotów IP: 212.244.209.* 16.10.03, 10:03 w którym miejscu na niepodleglości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bi Re: czy jest tu mokotów IP: *.igik.edu.pl 16.10.03, 10:39 Na przeciw ogrodkow dzialkowych przy Odynca (m. Raclawicka a Odynca), przy stacji metra Raclawicka. Jest tam sporo warzywniakow (i nie tylko). Niedaleko bazarku (w strone Odynca) jest miesny z wedlinami z zakladow Stoklosy, podobno niezly. A sadzac po tym ze przewaznie jest tam kolejka to jakas prawda pewnie w tym jest. Nie zarejestrowalam w tej okolicy jakiegos wiekszego spozywczaka. Moze to "wina" dwoch bazarkow? Odpowiedz Link Zgłoś