twardycukierek 15.12.09, 11:24 ... wojeryzmowi ;P Mianowicie zdjęcia przeglądać na rykowisku. Ludzi znaczy, co te foty dobrowolnie nam przysłali ;D [img]https://i.testfreaks.com/images/products/600x400/158/hasselblad-503cw.566174.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
woda.na.mlyn Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 11:27 Jak się trafią ładne lasie, to wklej ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 11:28 O, obuziłeś się wreszcie, Mr Cranberry ;DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 11:31 Powoli otwieram jedno oko .... ;DDDD Cranberry bottles forever lalalala Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:08 flisy napisał: > Zdjęcia do listów gończych?:) Taaa... Twoje najlepiej wyszło ;D Szkoda, że w czapce mikołaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
flisy Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:41 twardycukierek napisała: > flisy napisał: > > > Zdjęcia do listów gończych?:) > > Taaa... Twoje najlepiej wyszło ;D Szkoda, że w czapce mikołaja ;) Tego nie widać,ale pod tą Mikołajową jest czapka Manchester United,,,zresztą rękawiczki też ich mam:) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:45 No i po co? Tak Cię gliny od razu namierzą ;DDDD ;) A serio... fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:07 Wstawaj! Łaaaaaaaa!!!!!!!!!! ;DDDDDDDD Cranberry in the Sky with Diamonds Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:22 All the lonely cranberries... Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek A hard cranberries night 15.12.09, 13:34 ;DDDDD We all live in a yellow cranberry. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: A hard cranberries night 15.12.09, 13:49 Help! I need cranberry! ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A hard cranberries night 15.12.09, 13:50 Csiii, masz cukierka ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: A hard cranberries night 15.12.09, 14:10 Wrong! Properly should be: I am the Cranberry! :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: A hard cranberries night 15.12.09, 17:50 Jak chcesz to blank możesz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: A hard cranberries night 15.12.09, 15:02 Ty wiesz jak mnie uciszyć ;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Proszę bardzo, Wodo: 15.12.09, 13:18 Lassie: [img]https://news.bbc.co.uk/media/images/44219000/jpg/_44219745_lassie416oth.jpg[/img] Odpowiedz Link Zgłoś
woda.na.mlyn Re: Proszę bardzo, Wodo: 15.12.09, 15:03 Wysłać w kosmos śladami Biełki, Striełki i Walentyny ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:19 Qultury, qurna... Wrrrr. ;DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:32 Czekaj, włożę se zęby to Ci odpowiem ;DDDD To na Nowym /niestety bynajmniej/ świecie róg Foksal ta babcia tak nadaje ;DDD Pewnie z Giełdy się urwała ;DDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 14:12 Ooooooo Foksal! To jedno z nielicznych miejsc w stolycy, które kojarzę i moja noga tam swój ślad zostawiła :D Myślisz że ta kobieta jeszcze nie ochłonęła po wyścigu szczurów i przeniosła negocjacje korporacyjne na ulicę? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 14:17 > Ooooooo Foksal! > To jedno z nielicznych miejsc w stolycy, które kojarzę i moja noga tam swój ślad zostawiła :D No MASH ;DDD Coś takiego ;DD Czyżbyś tankował Bolka i Lolka? ;D Taa, w PR robi jak nic. Zwróć uwagę na zadbany wygląd i dykcję ;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 14:34 Yyyyyyy nie. I Sabatu nie odprawiałem :) Ja raczej zwracam uwagę na wysoki communication skill. Jeśli PR, to raczej komunikacja wewnątrzzakładowa - prostota i jasność przekazu przede wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 17:53 Pizzę jadłeś czy zwiedzałeś pozostałości po byłej Kameralnej? :D > komunikacja wewnątrzzakładowa - prostota i jasność przekazu przede wszystkim :) Bleee, eeeee, eh, aaam, ehmmm... co? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 18:29 Tu poznałem pewnego premiera, ministra i kilku posłów :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 20:03 Pang! Powinnam się była domyślić ;) Tam kiedyś leżała restauracja Dom Dziennikarza, Osiecka, Urban i Głowacki tam nie byli abstynentami ;D Odpowiedz Link Zgłoś
lupus76 Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 22:16 Czyżbym miał świeższy obraz stolycy, niż Cukierek? :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 16.12.09, 08:38 Kręcisz się w innych kręgach, Wolfie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:49 twardycukierek napisała: > Qultury, qurna... Wrrrr. ;DDDDDDDDDDD > Mi to mówisz? Przecież ja siefinia bez klasy i bez szkoły jestem :D Daj mi qltury, daj, daj, daj :D "A kultura tu podobno jest, świadczy o tym nasz wspaniały dom kultury. Nawet z jego okien słychać czasem dżez, więc dlaczego jest ja jest? Nieee rooozuuumieeeem!" :D Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:52 ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD > Mi to mówisz? > Przecież ja siefinia bez klasy i bez szkoły jestem :D I ciesz się! Nie jesteś wrogiem klasowym ;DDD > więc dlaczego jest ja jest? > Nieee rooozuuumieeeem!" Klip Lupusa Ci wyjaśni, czemu w qulturze nie ma dżemu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 13:55 twardycukierek napisała: > I ciesz się! Nie jesteś wrogiem klasowym ;DDD Ani trójką klasową :D Nie jestem, nie byłam i nie będę, o!!! > > > więc dlaczego jest ja jest? > > Nieee rooozuuumieeeem!" > > Klip Lupusa Ci wyjaśni, czemu w qulturze nie ma dżemu ;D Znam tą babcię, ech :/ Strach. Muszę Ci opowiedzieć o pewnej książce, a propos babć z Torunia takich bardziej, ale to już w domu, bo ssspadam na dziś z pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 15.12.09, 17:51 Klasą de Luxe, no! ;) NASA klasa ;D To czekam i obgryzam... no coś tam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
twardycukierek Re: Spadam się oddać... 16.12.09, 08:38 O! Kolejny, którego samo słowo już OBUZIŁO ;DD Odpowiedz Link Zgłoś