rizik 30.09.08, 10:54 szukam dodatkowego zajecia, pracuje do 17.00 i chcialabym opiekowac sie dziecmi po pracy i w weekendy.. moze kogos znacie , kto potrzebuje..dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matylda1001 Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 11:43 Tak, potrzebuje jedna pani na Hawajach. Dasz radę dojechać w pół godziny? Może należałoby jednak podac gdzie mieszkasz? ---------------------------------------------------------- Nie cierpię wegetarian bo zżerają pokarm mojemu pokarmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
rizik Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 11:56 sorki.. Warszawa.. jestem flexibilna (mam samochod).. ale nie mam referencji.. mam 28 lat.. polski , rosyjski, angielski, moge tez sprzatac.. Odpowiedz Link Zgłoś
zzyzx Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 12:46 Tak, jest to setnie zabawne, że Warszawiakom się wydaje, że wszystko kręci się wokół ich czterech liter :). Odpowiedz Link Zgłoś
zzyzx Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 13:02 Myślę tak, gdyż odczuwam komiczność tego absurdu. Odpowiedz Link Zgłoś
rizik Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 13:15 moze jestes w stanie deprysyjnym? nie jestem z wawy,tylko tam sie zatrzymalam na kilka lat.. jestem z Bialorusi, pracuje , studjuje i nikt mnie nie pomaga! potzrebuje wecej kasy , zeby sie utrzymac.. czy to jest bardzo komiczne? Odpowiedz Link Zgłoś
zzyzx Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 13:23 Raczej Ty jesteś przewrażliwiona. Mieszkańcy stolicy (niekoniecznie w niej urodzeni) bardzo często piszą na forach tak, jakby z założenia należało przyjmować, że mieszkają w Warszawie. Jest to na swój sposób zabawne. Nie przyjmuj tego tak osobiście. A w szukaniu dodatkowego zajęcia życzę szczęścia, sam niestety nie pomogę, bo nie mieszkam w Warszawie :). Odpowiedz Link Zgłoś
majenkir Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 18:21 zzyzx napisał: > Mieszkańcy stolicy (niekoniecznie w niej urodzeni) bardzo często piszą na forach tak, jakby z założenia należało przyjmować, że mieszkają w Warszawie Nie tylko Warszawiaki tak maja :). Jest takie forum <Z dala od Polski> i jak ktos tam pisze tak samo enigmatycznie, to wiadomo ze z wysp;)). Odpowiedz Link Zgłoś
dritte_dame Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 14:10 rizik napisała: > szukam dodatkowego zajecia, pracuje do 17.00 i chcialabym opiekowac sie > dziecmi po pracy i w weekendy.. Obawiam się że może nie być dużego popytu na tego rodzaju usługi. Miałabyś znacznie większe szanse gdybyś chciała i mogła opiekować się dziećmi w dni robocze przed 17:00. Ci co mogliby być zainteresowani Twoją ofertą, czyli - pracujący wieczorami i w weekendy, zwykle łatwiej i taniej znajdują opiekunów do dzieci wśród bliskiej rodziny. > moze kogos znacie , kto potrzebuje..dziekuje Nie, ale znam kogoś kto potrzebuje godnej zaufania osoby do pomocy starszej osobie na ok 4 godziny dziennie. Znasz kogoś? Odpowiedz Link Zgłoś
chwila.pl Re: opiekunka dla dzieci 30.09.08, 16:07 Daj ogłoszenie do gazety. Z pewnością spotka się z zainteresowaniem. Twoja oferta trafia bowiem w niszę zapotrzebowań powierzenia dzieci opiece w godzinach wieczornych, gdy rodzice wybierają się do teatru czy do opery, czy choćby na spotkanie biznesowe. Życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: opiekunka dla dzieci 01.10.08, 00:12 Spróbuj tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=140---------------------------------------------------------- Nie cierpię wegetarian bo zżerają pokarm mojemu pokarmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: opiekunka dla dzieci 01.10.08, 00:19 Nie wiem dlaczego źle wszedł adres ale chodziło o Forum Warszawa. Tam jest dzial "praca w Warszawie". Przeszukaj, może coś Cię zainteresuje. ---------------------------------------------------------- Nie cierpię wegetarian bo zżerają pokarm mojemu pokarmowi! Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1001 Re: opiekunka dla dzieci 01.10.08, 00:21 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=140 Teraz powinno byc dobrze. ---------------------------------------------------------- Nie cierpię wegetarian bo zżerają pokarm mojemu pokarmowi! Odpowiedz Link Zgłoś