Gość: Z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:22 Witam, czy ktoś wie coś na temat wypadku motocyklowego dzisiaj w nocy na Woli? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja pierdykam Re: wypadek motocyklowy IP: *.acn.waw.pl 22.06.05, 11:11 Ty wsiurze naplywowy, tak ci sie nudzi, ze atrakcje sobie znajdujesz?? wracaj do siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: wypadek motocyklowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:29 pytam o informacje a nie o głupi komentarz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
pannajoanna Re: wypadek motocyklowy 22.06.05, 14:41 na Gorczewskiej ? Niestety tragiczny ... Zginal mlody chlopak na moto :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: P.S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:52 pytanie zadałem około 10, do tej pory na pl.rec motocykle już doczytałem co tam się wydarzyło,dzieki za info Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: wypadek motocyklowy 22.06.05, 15:12 Ech, przechodziłam tamtędy w chwili, kiedy nadjechała karetka. Motocykl leżał przy stacji BP przy Mrocznej, a człowiek aż przy następnej w stronę Bemowa uliczce :-( (Przanowskiego?) Odpowiedz Link Zgłoś
the_kami Re: wypadek motocyklowy 22.06.05, 23:59 Pod latarnią, przy której zginął, palą się znicze i leżą rękawice motocyklowe :- ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innypaweł szkoda też pięknegp motorka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:25 też nie do złozenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nan Re: wypadek motocyklowy IP: *.chello.pl 23.06.05, 01:29 ja zawsze twierdzilam , ze motocyklista to dawca. brutalne, ale prawdziwe. zapewne ten gostek w nocy pedzil i wpadl w poslizg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re: wypadek motocyklowy IP: *.apmoller.net / 217.153.99.* 23.06.05, 14:18 oczywiście, a wszyscy polacy to złodzieje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: wypadek motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:53 Mieszkam przy Mrocznej właśnie, tam gdzie sie to nieszczęście wydarzyło. Naprawdę szkoda mi człowieka i jesgo bliskich. Ale jest chyba też druga strona medalu - oczywiście nie koniecznie dotycząca tego przypadku ale ogólnie ludzi na motorach. Upodobali sobie oni właśnie ten kawałek Górczewskiej jako tor wyścigowy i to mnie w tym wkurza na maksa!!!! Jak ktoś lubi extremalną jazdę - jak większość z nich - to niech sobie jeździ w miejscach ustronnych, oddalonych od chodników i uczęszczanych ulic! Ale jak komus przyświeca hasło: W nosie z pieszymi i innymi uczestnikami ruchu to jest to przykre niestety. Pozostaje mieć nadzieję aby więcej takich wypadków nie było, a jak już się wydarzą to aby żadna osoba druga jak pieszy itp nie ucierpiała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: wypadek motocyklowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:30 sam wpadles w poslizg!!!!! Jak nie masz co pisac to po prostu tego nie rób ! :(: ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek To się nazywa selekcja naturalna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 02:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bóg Masz rację, synu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:46 Karzę idiotów krótszym zyciem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś