Dodaj do ulubionych

wypadek motocyklowy

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 10:22
Witam, czy ktoś wie coś na temat wypadku motocyklowego dzisiaj w nocy na Woli?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja pierdykam Re: wypadek motocyklowy IP: *.acn.waw.pl 22.06.05, 11:11
      Ty wsiurze naplywowy, tak ci sie nudzi, ze atrakcje sobie znajdujesz?? wracaj
      do siebie...
      • Gość: Z Re: wypadek motocyklowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 12:29
        pytam o informacje a nie o głupi komentarz :/
        • pannajoanna Re: wypadek motocyklowy 22.06.05, 14:41
          na Gorczewskiej ?
          Niestety tragiczny ...
          Zginal mlody chlopak na moto :-((
          • pannajoanna P.S. 22.06.05, 14:42
            poczytaj na grupie
            pl.rec.motocykle
            • Gość: Z Re: P.S. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.05, 14:52
              pytanie zadałem około 10, do tej pory na pl.rec motocykle już doczytałem co tam
              się wydarzyło,dzieki za info
    • the_kami Re: wypadek motocyklowy 22.06.05, 15:12
      Ech, przechodziłam tamtędy w chwili, kiedy nadjechała karetka. Motocykl leżał
      przy stacji BP przy Mrocznej, a człowiek aż przy następnej w stronę Bemowa
      uliczce :-(
      (Przanowskiego?)
      • the_kami Re: wypadek motocyklowy 22.06.05, 23:59
        Pod latarnią, przy której zginął, palą się znicze i leżą rękawice motocyklowe :-
        (
    • Gość: innypaweł szkoda też pięknegp motorka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.05, 19:25
      też nie do złozenia.
    • Gość: nan Re: wypadek motocyklowy IP: *.chello.pl 23.06.05, 01:29
      ja zawsze twierdzilam , ze motocyklista to dawca. brutalne, ale prawdziwe.
      zapewne ten gostek w nocy pedzil i wpadl w poslizg.
      • Gość: jacek Re: wypadek motocyklowy IP: *.apmoller.net / 217.153.99.* 23.06.05, 14:18
        oczywiście, a wszyscy polacy to złodzieje
        • Gość: gość Re: wypadek motocyklowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 16:53
          Mieszkam przy Mrocznej właśnie, tam gdzie sie to nieszczęście wydarzyło.
          Naprawdę szkoda mi człowieka i jesgo bliskich. Ale jest chyba też druga strona
          medalu - oczywiście nie koniecznie dotycząca tego przypadku ale ogólnie ludzi
          na motorach. Upodobali sobie oni właśnie ten kawałek Górczewskiej jako tor
          wyścigowy i to mnie w tym wkurza na maksa!!!! Jak ktoś lubi extremalną jazdę -
          jak większość z nich - to niech sobie jeździ w miejscach ustronnych, oddalonych
          od chodników i uczęszczanych ulic! Ale jak komus przyświeca hasło: W nosie z
          pieszymi i innymi uczestnikami ruchu to jest to przykre niestety. Pozostaje
          mieć nadzieję aby więcej takich wypadków nie było, a jak już się wydarzą to aby
          żadna osoba druga jak pieszy itp nie ucierpiała.
      • Gość: Z Re: wypadek motocyklowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 14:30
        sam wpadles w poslizg!!!!! Jak nie masz co pisac to po prostu tego nie rób ! :(:
        (
    • Gość: Edek To się nazywa selekcja naturalna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.06.05, 02:28
      • Gość: Bóg Masz rację, synu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.05, 18:46
        Karzę idiotów krótszym zyciem!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka