anasz 16.04.08, 21:31 macie adres dobrego i niezbyt drogiego fryzjera dla małych pieskow? z góry dziekuje za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anasz Re: psi fryzjer IP: *.aster.pl 28.04.08, 18:19 nie ma? ani jednego? ani na woli? ani na bemowie? na jelonkach tez nie??????? szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapka Tosi Re: psi fryzjer IP: *.centertel.pl 13.04.22, 16:20 Salon Łapka Tosi w Ożarowie Mazowieckim ul. Poznańska 238 , z możliwością też dojazdu do pieska htpps://wwwlapkatosi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
martyna-beaux Re: psi fryzjer 28.04.08, 20:08 anasz napisała: > macie adres dobrego i niezbyt drogiego fryzjera dla małych pieskow? > z góry dziekuje za pomoc. Nie wiem czy tanio czy drogo, ale proponuję tu: "Draczyn" Strzyżenie Psów Warszawa, ul. Bawełniana 2 a, tel. 022 6668639 To jest na Starym Bemowie, zadzwoń i się dowiedz co i jak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzieki Re: psi fryzjer IP: *.aster.pl 09.05.08, 15:14 dziekuje bardzo, zapisze, ale bylam na balleya na ochocie i jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: psi fryzjer IP: *.aster.pl 03.06.08, 11:00 A ile kosztowało strzyżenie? Rozumiem, że to nie w salonie a u weterynrza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: psi fryzjer IP: *.aster.pl 03.06.08, 21:34 tak u weta , strzyze taka mloda sumpatyczna dziewczyna, nasze psy byly wniebowziete, a strzyzenie kosztuje 50 zł p o l e c a m Odpowiedz Link Zgłoś
elpasz Re: psi fryzjer 04.06.08, 10:56 co prawda to nie psi fryzjer ale nasza wet od lat pięknie strzyże moje "dziewczynki". dr Ewa -ul Powstańców Śl. 18c, tel 0-22 664 37 26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HoodOwca Kontakt IP: *.subscribers.sferia.net 21.01.09, 19:40 Pani Ewa w Centrum jest genialna. Nie tylko strzyże ale i przygotowuje do wystaw. Wiem ,że zajmuje się tym już od ponad trzydziestu lat. Polecam. Kontakt to 696-453-776 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kleo Re: psi fryzjer IP: *.chello.pl 26.01.09, 23:03 Mojego yorka strzyze pani Kinga..Moj pies jest zadowolony i ja rowniez bo z dojazdem do mnie, place 65zl.Jej nr.507456466 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: psi fryzjer IP: *.aster.pl 02.02.09, 01:39 z dojazdem i to az z Wołomina, ale duzo taniej bo za 45zł! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: psaiczek Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.09, 23:06 polecam groomera na Bemowie. firma "Zuzik" ul.Rosy Bailly 1b. nie tylko pięknie ostrzygą psa ale też doradzą gdy mamy jakieś problemy behawiorystyczne. ogólnie widać że psy to pasja tych ludzi. zakład mieści się przy sklepie zoologicznym wiec piesek dostani na 100% jakąś "nagrodę"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorczek Re: psi fryzjer IP: *.chello.pl 14.03.09, 14:24 chyba nie którzy to sie reklamują Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Strzyżenie psów Re: psi fryzjer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.09, 16:31 Ze swojej strony polecam strzyżenie psów Show-Dog. Prowadzą pielęgnację psów na Bemowie, Białołęce, Mokotowe itp. wejdź na stronę www.show-dog.pl - to jest psi fryzjer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewka Re: psi fryzjer IP: 88.220.105.* 02.09.09, 14:49 pani Małgosia (show-dog)strzygła moją sunie shih tzu już dwukrotnie i jestem bardzo, bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: psi fryzjer IP: *.chello.pl 24.07.10, 14:07 Ja swojego Yorka strzygę w Psim Zakątku na rogu walecznych i londyńskiej. Nowy salon ale porządny. Tu macie adres www.psizakatek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anasz Re: psi fryzjer IP: 85.222.87.* 24.07.10, 17:22 wszystko pieknie, ale dla mnie nieprzekraczalny wydatek to 60 zł. wiem ze sa tacy fryzjerzy, bo takich mielismy i bylismy zadowoleni, ale jedna pani dr wyjechala , a druga ma dzidziusia, wiec teraz szukamy. mój piesek nie musi chodzic do salonu,nie musi być kapany i pachniony. wystarczy psi fryzjer. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wreska Re: psi fryzjer IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.10, 21:33 Ja strzygę swojego psa w klinice na schroegera 72. Tam przyjmuje młoda, bardzo miła dziewczyna. Za swojego pieska (kundeleka) płacę 60 zł.Polecam tą panią, ma fajne podejście do zwierząt i po pielęgnacji moj Burek zawsze dostanie jakiś przysmak w nagrodę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: psi fryzjer IP: *.centertel.pl 01.10.13, 13:57 Tu strzyże Pan fryzjer, więc nie zajdzie :-)))))) ul. Miedziana 10 psafryz.pl, tyle że za yorka płacę 65zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapka Tosi Re: psi fryzjer IP: *.centertel.pl 13.04.22, 16:18 Salon Łapka Tosi w Ożarowie Mazowieckim to miejsce dla Twojego pupila. Skorzystaj z naszych profesjonalnych usług, a już nie będziesz chciał oddać pieska w inne ręce. Otworzyliśmy to miejsce bo kochamy to co robimy, praca z psami to nasza pasja. www.laplatodi.pl/. Psi fryzjer Łapka Tosi w Ożarowie Mazowieckim ul. Poznańska 238 Odpowiedz Link Zgłoś
zdzislaw63 Re: psi fryzjer 26.09.15, 16:33 tak, pani przyjmuje na woli, telefon do niej: 607 221 288 pani Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
beatka77777 Re: psi fryzjer 05.08.16, 14:12 bardzo polecam panią, która strzyże na Obozowej: www.facebook.com/wytwornypies Odpowiedz Link Zgłoś
groomer_wawa Re: psi fryzjer 20.03.17, 21:25 Witam, jestem Psim Fryzjerem, zachęcam do skorzystania z moich usług. Przyjmuję w gabinetach weterynaryjnych na ul. Bogatyńskiej (Bemowo) oraz Arkuszowej (Bielany) lub dojeżdzam do domu właściciela. Zapraszam na moją stronę: www.facebook.com/Piel%C4%99gnacja-Ps%C3%B3w-i-Kot%C3%B3w-Iza-Cabaj-355084354870957/ Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanna227 Re: psi fryzjer 29.06.18, 12:02 Nie polecam salonu Czyste Łapki na Wałbrzyskiej z tego względu, ze po ostatniej wizycie zauwazyłam na nosku psa krew i zadrasniecia, trzy małe ślady, o ktorych panie nic nie wspomnialy jak go odbierałam. Dodatkowo jak powiedziałam im o tym, wysmialy mnie i stwierdzily ze nic takiego nie mialo miejsca. Wiem, ze stalo sie to w ich salonie a nie poprzez ugryzienie innego psa, poniewaz zauwazylam to a dodatkowo zeobilam pieskowi zdjecia przed i po, na ktorych widac roznice. Bardzo nieprofesjonalne podejscie, rozumiem, ze pies sie wierci podczas trymowania ale nalezaloby powiedziec o zaistnialej sytuacji. I to, ze piesek wychodzil zawsze pieknie ostrzyzony, nie ma w tym momencie znaczenia, bo jego zdrowie jest wazniejsze od wygladu, dlatego zachecam do poszukania innego salonu, a jak wiadomo takich jest w Warszawie duzo i na pewno bardziej profesjonalne. Odpowiedz Link Zgłoś
michal_kol34 Re: psi fryzjer 06.09.19, 09:02 Od dawna chodzę ze swoim psem na Ostrobramską do www.doggydogspace.pl/ ze względu na profesjonalizm i najwyższą jakość usług. Odpowiedz Link Zgłoś
pioroon Re: psi fryzjer 13.05.20, 17:25 Malowany Pies bardzo dobry psi fryzjer dla małych piesków, adres Al.Jana Pawła II 68, 00-170 Warszawa (róg Miłej). Tel.: 511753585 Na stronie jest dużo przykładów strzyżenia psów w galerii, są też podane wszystkie ceny ale zawsze trzeba zadzwonić ponieważ jest przeprowadzany wywiad indywidualny dotyczący obecnego stanu sierści zwierzaka i opisy pielęgnacji poszczególnych ras, polecam: malowanypies.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łapka Tosi Re: psi fryzjer IP: *.centertel.pl 13.04.22, 16:14 Zapraszamy do nowo otwartego Salonu fryzjerskiego dla piesków w Ożarowie Mazowieckim ul Poznańska 238 . Doświadczenie 3 letnie w pracy z pieskami małymi i dużymi. Https://www.lapkatosi.pl/ Psi fryzjer, fryzjer dla psa Odpowiedz Link Zgłoś