Dodaj do ulubionych

Computer_Part z Zielonej Góry

13.04.14, 15:10
Computer_Part z Zielonej Góry-Uwaga na wystawianie komentarzy dla tych oszustów. Ja wystawiłem pozytyw jako kupujący w zamian otrzymałem negatyw, gdzie z mojej strony wszystko było OK zamówiłem zapłaciłem i odebrałem, natomiast sprzedający zachował się nie do końca w porządku w opisie kupowanego przedmiotu było, że jest w stanie bardzo dobrym, niestety to co otrzymałem to bardzo odbiegało od opisu, laptop wyglądał jakby po nim przeszło stado słoni. Po rozmowie telefonicznej zobowiązali się wymienić na sprzęt w lepszym stanie oczywiście za dopłatą z mojej strony i to poza allegro, poprosiłem również o sterowniki, zobowiązali się dołączyć razem z przesyłką, nie dostałem do tej pory mimo wielokrotnych próśb, ale w zamian dostałem negatyw. Dla mnie jest to firma KRZAK, sami mają na kącie sporo negatywów i chyba wychodzą z założenia że inni też muszą mieć.
Obserwuj wątek
    • pegi6 Re: Computer_Part z Zielonej Góry 12.12.15, 15:35
      widze że zielona góra słynie z oszustów,, pani kamila gonciarz, the1001art, artmedia, prezes fundacji kreatywności sprzedawała na allegro i nie wysyłała towaru. zawiesili jej konto, jej numer tel 519410975 jest nieważny. miała oddać pieniądze-tego nie zrobiła. Gratulacje dla południowej polski. pełnej krętaczy i oszustów, jak widać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka