atom-ka 06.05.08, 23:53 witam czy na "plażę" między mostem łazienkowskim a siekierkowskim, jest jakieś normalne zejście czy trzeba przez krzaczory się przedzierać? pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodziook Re: plaża nad wisłą 07.05.08, 18:33 Przy moście siekierkowskim po jego prawej stronie od Pragi jest zejście schodami,potem ścieżką do Wisły i wprawo przez kładkę nad kanałkiem i bulwar jest twój. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom-ka Re: plaża nad wisłą IP: *.acn.waw.pl 12.05.08, 09:45 mi chodzi o plażę na wysokości grubej kaśki; wczoraj się przejechałam wałem i wygląda na to że jest to plaża prywatna; nie ma tam zejścia może ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: plaża nad wisłą IP: 62.29.248.* 12.05.08, 16:39 Przy Grubej Kaśce to jest "plaża" wodociągów. Tam nie ma wstępu jak zresztą na wszystkie tereny wodociągów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atom-ka Re: plaża nad wisłą IP: *.adsl.inetia.pl 13.05.08, 00:00 chyba się da :) dzisiaj jak jechałam busem to widziałam dwóch panów przedzierających się przez krzaki i po takim betonowym "molo"; dalej się chyba na tą plażę wejść ale z rowerem to nijak Odpowiedz Link Zgłoś