Dodaj do ulubionych

CLUB DLA MALUCHóW

14.08.08, 16:39
witam.

bardzo poważnie zastanawiam się , nad wynajęciem lokalu w którym dotychczas był clubik Micrus dla najmłodszych w celu dalszego poprowadzenia tego typu działalności.
Chciałabym stworzyć miejsce w którym dzieciaki , mogłyby się bawić , spotykać w rówieśnikami, zapewnioną miałyby opiekę, posiłki, napoje, zajęcia artystyczne , plastyczne , muzyczne.
Opieka byłaby codzienna , lub w wybrane dni tygodnia , wybrane godziny...
W clubie można by było organizować przyjęcia urodzinowe , wynająć salę...
w Soboty lub wybrane dni tygodnia odbywało by się wielkie czytanie bajek , może wspólne odrabianie lekcji...

Co Państwo o tym myślicie?
czy macie jakieś pomysły , propozycje, jakie oczekiwania mielibyście Państwo od takiego miejsca i czy oddalibyście dziecko do takiego clubu.?

Będę wdzięczna za każdą sugestie , pomysł i odpowiedz.
mój meil

karolina.babe@gmail.com

pozdrawiam.

Karolina
Obserwuj wątek
    • kadanka Re: CLUB DLA MALUCHóW 18.08.08, 21:18
      moze przyszli zalozyciele owego przybytku, zanim zaczna czytac
      dzieciom bajki, i je edukowac, naucza sie, ze jest w języku polskim
      wyraz KLUB. NIE pisze sie go przez c, a przez k.
      • drobny_mieszek Re: CLUB DLA MALUCHóW 29.09.08, 00:50
        > moze przyszli zalozyciele owego przybytku, zanim zaczna czytac
        > dzieciom bajki, i je edukowac, naucza sie, ze jest w języku polskim
        > wyraz KLUB. NIE pisze sie go przez c, a przez k.

dobra uwaga.
        ale to pewnie takie bardziej swiatowe napisac przez "c"
        • krystianos21 Re: CLUB DLA MALUCHóW 17.03.09, 10:55
          ludzie, nie przesadzajcie. Czemu sie czepiac? Ta inicjatywa moze byc swietna
          • zuz-iza Re: CLUB DLA MALUCHóW 26.03.09, 13:57
            Pomysł bardzo ciekawy pozostaje tylko kwestia jakie były by ceny i czy jest
            wystarczająca pula osób chętnych do korzystania akurat w tej okolicy.
            • czarn-y117 Re: CLUB DLA MALUCHóW 27.03.09, 10:36
              Ja uważam że nie ma na to rynku ale to subiektywne zdanie. Lepiej normalne
              przedszkole założyć bo ich mało..
              • gabcio_1 Re: CLUB DLA MALUCHóW 06.05.09, 16:22
                Myślę, że to dobry pomysł, ale wg mnie taka placówka powinna się w
                czymś specjalizować, np. imprezy urodzinowe (teatrzyki, jakiś zabawy
                tematyczne itp) i na pewno ważnym aspeketem jest cena. Niestety
                właściciele sklepów/usług w Marinie windują bardzo wysokie ceny, byc
                może wychodza z założenia, że na luksusowym osiedlu wysokie ceny się
                przyjmą, a to błąd...
                • mo.on Re: CLUB DLA MALUCHóW 07.10.09, 12:55
                  Hej
                  Ja mam lokal 46 metrów na parterze z witryną dwa pomieszczenia,
                  zastanawiałam się swojego czasu czy nie zrobić tam tzw. bawialni
                  czyli kulek, zjeżdżalni, miejsc do wspinaczki itd. ale kwota jaką
                  Kolorado chce za moduł do wstawienia około 30-40.000 jest dla mnie
                  nie do przeskoczenia.
                  Myślę że mój pomysł jest lepszy ale droższy, zawsze rodzice mogą
                  dziecko w weekend wsadzi do takiej bawialni i iść w spokoju na
                  zakupy czy do fryzjera czy do kosmetyczki. Sam klub się nie sprawdzi
                  wszystkie dzieci mają nianie i opiekunki. Poprzedni klubik miał taką
                  ofertę jak ty proponujesz i pies z kulawą nogą tam nie zaglądał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka