arturbasha 06.12.06, 18:43 witam mam narzeczonego z albanii,za miesiąc bierzemy ślub w polsce,chciałabym spotkać na forum kogoś z albanii,bądź z kimś znającym język albański.pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hart6 Re: albańczyk w polsce 25.12.06, 13:21 witam mam podobny problem tez mam narzyczonego z albanii tylko mieszkamy we wloszech i chcemy wziasc slub w polsce tylko nie wiemy jak to zalatwic on pracuje tam ledalnie i chcemz pryyjechac do polski pozdrawiam Odpowiedz Link
arturbasha Re: albańczyk w polsce 28.12.06, 10:17 witaj znjadź w internecie tel. kontaktowy do ambasady albanii w polsce(tam prauje fajna albanka.która mieszka w Polsce i ma męza Polaka-duzo zna z doświadczenia)to pierwszy krok,napewno musisz przetłumaczyć akt urodzenia męża na język polski oraz zaświadczenie o jego zdolności prawnej do zawarcia małżeństwa z Tobą(nie zapomnij także o potwierdzeniu tych dokumentów pieczątką apostille)pozdrwiam-wszystko jest do przejścia-my bierzemy ślub 8 stycznia-zajęło nam to około 3 m-cy głowa do góry Odpowiedz Link