mado-2 26.10.07, 14:49 dziewczyny jak nazwałyście swoje maleństwa : dałyście polskie imiona czy albańskie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
suada Re: pytanie do mam 26.10.07, 14:52 my mieszkamy w anglii,imie dalismy angielskie,ja i tak je spolszczam.... Odpowiedz Link
szkodra Re: pytanie do mam 26.10.07, 18:23 my tez mieszkamy w anglii i dalismy takie imie zeby dziadkowie w polsce ,albanii i i anglii mogly wymowic-moj synek ma na imie Adam ja na niego wolam Adas Odpowiedz Link
szkodra Re: pytanie do mam 26.10.07, 19:41 ja stawiam nacsik na wielo kulturowosc,wiec ja mowie do Adasia po polski i on ma polska nianie ,moja maz po albansku,a bajki oglada po angielsku.moj nr gg :7224937 ,mozemy pogadac Odpowiedz Link
suada Re: pytanie do mam 26.10.07, 23:01 ja po polsku,maz po angielsku,krzycze by mowil po albansku bo zalezy mi aby umial w ty jezyku ale mezowi jest trudniej,zreszta malo do niego mowi.niewazne,zalezy mi na polskim,bo po angielsku i tak bedzie mowil jak pojdzie do szkoly. Odpowiedz Link
nertila Re: pytanie do mam 28.10.07, 16:37 Oczywiście że polskie! i w dodatku ma 2 imiona , bo w Albanii maja tylko 1. Syn ma na imie GRZEGORZ JAN. Teściowie wołają na niego Greshko albo Grigori. Mąż woła Grzesiu. Planujemy przyszłość w Polsce i nie wyobrażam sobie dlatego nazwania synka po ALbańsku Shkelcim czy jeszcze gorzej... Odpowiedz Link
a.hysa Re: pytanie do mam 08.04.08, 10:35 za szybko enter my dalismy wloskie, chyc rodzina meza chciala je troche skrocic, ja nie zgadzam sie, bo nie ma odpowiednika w krotszej wersji Odpowiedz Link
llydiaa-82 Re: pytanie do mam 08.04.08, 21:53 my jeszcze w dalszym ciągu nie znamy płci ale już się zastanawiamy nad imionami w grę wchodzą takie bardziej międzynarodowe które bez problemu wymówią równiez moi teściowe bez większej zmiany zresztą mi takie imiona najbardziej sie podobaja coś jak moje i męza Lidia i Artur he he Odpowiedz Link