lisek_rudy Re: Uczestnicy forum 07.12.08, 17:22 Witam! Ania, z mężem i dwójeczką dzieci mieszkamy sobie w UK. Pozdrowienia ze słonecznego i radosnego Slough! Żart, ale i tak jest tu ok :-D Rzadko na forum, bo w sierpniu pojawił sie Sprytny Zlodziej Dotychczas Wolnego Czasu. Ale ponieważ jest to cale 8 kilo usmiechu, wiec z radoscią ofiarowuje mu moj czas. Mojej cudnej, upartej córeczce tez. A do internetu zaglądam zazwyczaj po szybką "lekarska" lub inną techniczną poradę. :-) Odpowiedz Link
sta.ri Re: Uczestnicy forum 15.02.09, 21:34 Witam.Jestem w Anglii od czerwca 2007 roku. Macochuje na pol etatu dwojce angielskich dzieci. Kilka misiecy temu kupilismy dom na cudownej prowincji...Bajka :)Nie planuje powrotu do PL..... Odpowiedz Link
madzioszka28 Re: madzioszka28 15.02.09, 21:52 Witam,na imie mam Magda.W UK (hrabstwo Suffolk)od października 2005,mężatka od 4 lat,syn 6 mcy. Odpowiedz Link
mariola1971 Re: Uczestnicy forum 03.06.09, 16:55 witam jestem nowa chciałam sie spytac cos mój maz pracóje w angli ma pozwolenie na prace tam mam 8 dzieci 2 niepełniosprawnych ja mieszkam w olsce elblag chciał sie dowiedziec o zasiłkach rodzinnych i pielegnacyjnych jaki mam tam prawa czy da sie cos tam załatwic oto moje gg8676754 Odpowiedz Link
nsc23 nsc23 (nie wiem ktory mam numer porzadkowy ;)). 11.06.09, 21:51 Dobry wieczor wszystkim :) postanowilam sie przedstawic, bo mam nadzieje u Was zagrzac miejsce na chwilke. Mam 23 lata, obecnie mieszkam w Edynburgu, ale od sierpnia mieszkac bede w Anglii, konkretnie w Londynie. W Edynburgu mieszkalam 4 lata (studia), wczesniej mieszkalam 2 lata w Walii w uroczej wiosce Llantwit Major (liceum). Mam nadzieje, ze Anglia mi sie spodoba, chociaz mowiac szczerze trudno mi sobie wyobrazic, zeby jakies miejsce na Wyspach bylo lepsze niz Edynburg. Kocham to miasto i juz :) Odpowiedz Link