Dodaj do ulubionych

Itaka odwołane wyjazdy

04.08.11, 13:49
Czy komuś z Was w ostatnim czasie zdarzyło się, że BP Itaka odwołała wyjazd w ostatniej chwili? Może są osoyb, które wybierały się na Gargano?
Obserwuj wątek
    • nika2c Re: Itaka odwołane wyjazdy 19.08.11, 16:07
      Tak, na 4 dni przed wylotem. W umowie mają, że mogą na 72 godziny przed. Zresztą to zdarza się i innym biurom również. Tego lata odwołało mi wyjazd kilka dni przed urlopem i Konsorcjum Biur Podróży.
    • zofia.ka Re: Itaka odwołane wyjazdy 06.09.11, 19:05
      O biurze Itaka mam bardzo niepochlebną opinie - jako biuro nie traktujące klienta jak partnera.Przykład:chciałam skorzystać z wycieczki do Prowansji we wrześniu br. i do początku sierpnia wpłaciłam całość kosztów.Po 20 sierpnia biuro odwołało wycieczkę z powodu braku kompletu.Otrzymałam informację,że pieniądze zostaną zwrócone w czasie 7 dni roboczych,mija ósmy dzień i pieniędzy nie ma.Na pytanie kiedy będą otrzymuję odpowiedź:"dzisiaj albo jutro" a na pytanie dlaczego po siedmiu dniach roboczych /nie ma takiej informacji w dokumentach/ pracownik biura nie potrafi dać rzetelnej odpowiedzi. Łatwo pobrać pieniądze od klienta,ale je zwrócić w terminie to duży problem. NIE KORZYSTAJCIE Z ICH USŁUG !!!. TO MA BYĆ BIURO NUMER '1' W POLSCE. REKLAMA PRZECZY FAKTOM !!!! Pozdrawiam
    • niteczka32 Re: Itaka odwołane wyjazdy 30.12.11, 18:18
      Tak, mnie. Dzisiaj. Wylot do Wietnamu w połowie lutego.
      Mało tego, przedstawili "ofertę zastępczą" do Tajlandii i zażądali pisemnej rezygnacji z tejże, jeżeli się nie zgadzam. Bezczelność.

• net.kielonek Re: Itaka odwołane wyjazdy 06.01.12, 15:52
        Mam miłe wspomnienia z wycieczki zorganizowanej przez Itakę, jedynie pani pilot
        była zdecydowanie niefachowa i niesympatyczna-pani Danusia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka