0sylla2011 04.08.11, 13:49 Czy komuś z Was w ostatnim czasie zdarzyło się, że BP Itaka odwołała wyjazd w ostatniej chwili? Może są osoyb, które wybierały się na Gargano? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nika2c Re: Itaka odwołane wyjazdy 19.08.11, 16:07 Tak, na 4 dni przed wylotem. W umowie mają, że mogą na 72 godziny przed. Zresztą to zdarza się i innym biurom również. Tego lata odwołało mi wyjazd kilka dni przed urlopem i Konsorcjum Biur Podróży. Odpowiedz Link
zofia.ka Re: Itaka odwołane wyjazdy 06.09.11, 19:05 O biurze Itaka mam bardzo niepochlebną opinie - jako biuro nie traktujące klienta jak partnera.Przykład:chciałam skorzystać z wycieczki do Prowansji we wrześniu br. i do początku sierpnia wpłaciłam całość kosztów.Po 20 sierpnia biuro odwołało wycieczkę z powodu braku kompletu.Otrzymałam informację,że pieniądze zostaną zwrócone w czasie 7 dni roboczych,mija ósmy dzień i pieniędzy nie ma.Na pytanie kiedy będą otrzymuję odpowiedź:"dzisiaj albo jutro" a na pytanie dlaczego po siedmiu dniach roboczych /nie ma takiej informacji w dokumentach/ pracownik biura nie potrafi dać rzetelnej odpowiedzi. Łatwo pobrać pieniądze od klienta,ale je zwrócić w terminie to duży problem. NIE KORZYSTAJCIE Z ICH USŁUG !!!. TO MA BYĆ BIURO NUMER '1' W POLSCE. REKLAMA PRZECZY FAKTOM !!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link
niteczka32 Re: Itaka odwołane wyjazdy 30.12.11, 18:18 Tak, mnie. Dzisiaj. Wylot do Wietnamu w połowie lutego. Mało tego, przedstawili "ofertę zastępczą" do Tajlandii i zażądali pisemnej rezygnacji z tejże, jeżeli się nie zgadzam. Bezczelność. Odpowiedz Link
net.kielonek Re: Itaka odwołane wyjazdy 06.01.12, 15:52 Mam miłe wspomnienia z wycieczki zorganizowanej przez Itakę, jedynie pani pilot była zdecydowanie niefachowa i niesympatyczna-pani Danusia. Odpowiedz Link