waltereucken 02.05.07, 17:58 Poszukuję opini (ale konkretów) o LOgosTavel Marek Śliwka. Zastanawiam się nad wyprawą z nimi! Czemu internauci nie piszą o tym biurze? Czy z nimi nikt nie jeździ? Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelinam10 Re: LogosTravel Marek Śliwka 09.05.07, 15:46 Polecam!!! Wspolpracuje z nimi...pisz jakby co gg10485262 Odpowiedz Link
kaja.kj Re: LogosTravel Marek Śliwka 11.05.07, 20:00 Co prawda niewiele ale jednak pojawiło się trochę odpowiedzi na Twoje pytanie na innym forum (również moja). Oczywiście odpowiedzi ogólnie jest mało, bo jeździ z nimi raczej wiekowe towarzystwo, które niewiele ma wspólnego z internetem i tego typu forami. Ci nieliczni i tak udzielą Ci skrajnych odpowiedzi, bo różne mają wymagania. Trudno uzależniać od tego wybór. Może wybierz inne biuro np. CT Poland, gdzie Chiny będą rewelacyjnie zorganizowane lub inne całkiem profesjonalne w tym i innym temacie: Opal Travel lub Logos Tours Odpowiedz Link
pomal Re: LogosTravel Marek Śliwka 08.07.07, 18:39 Polecam to biuro podróży. Byłem z nimi w Chinach. Moje wrażenie opisałem w poście w dziale "Turystyka zorganizowana": forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19&w=61712017&a=65556214 Odpowiedz Link
julsza Re: LogosTravel Marek Śliwka 08.07.07, 21:25 moja kolezanka z pracy nie jezdzi z zadnym innym biurem, a byla juz chyba wszedzie Odpowiedz Link